Πω, πω, φωναρα!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
[youtube]imUSJP994o8[/youtube]

Θα ηθελα να ειχα βρει καποιο αλλο τραγουδι αλλα αυτο ηταν το μονο ευκαιρο
Θυμαμαι παλαιοτερα στο avforum ειχαμε κανει ενα δημοψηφισμα με τις καλυτερες γυναικειες Ελληνικες φωνες και ειχε ερθει δευτερη
Και τουλαχιστον σε αυτη την επιλογη μου εχω τον ΚΚ στο πλευρο μου:cool_4:

Εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο?

Υ.Γ.Εαν οι κ.κ. Ντοκατζης και Τσαρουχας κατακρινουν και παλι τις επιλογες μου θα τους παρει και θα τους σηκωσει:happy_5:

Reaction score
14
Γκούχ γκούχ φτού σκόνη... φτοοοοουυυυυ

Πάλι ανοιξε αυτη την μουσειακή κασέλλα με τα παλιά του δισκάκια ο παππούς???

Βρέ βάλε καμμιά πατριωτική Βέμπο να αγαλιάσει η καρδιά μας να θυμηθείς και εσύ την μέρα που εστελνες τα εγγόνια σου στα τρένα να πάνε στην Ηπειρο... να πολεμήσουν στα βουνά!!!

ΒΕΜΠΟ rulez!

Reaction score
59
ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΤΟ ΝΟ 1 ειναι αυτη παντως !!

[youtube]akI_FO_wJHw[/youtube]

[youtube]TcSwKZDorZo[/youtube]

Reaction score
0
Συμφωνω με τον Ανδρεα Κ. (και τσατιζομαι που το λεω :mad_3: )

ΕΔΩ η Λιστα Μου με τοTop 5 Greek Female Voices Εver.

στο #1 η....ΦΩΝΗ :cool_1:
ΑΚΑ Τζενη Βανου . :cool_4:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.929
Εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο?
[SIZE=-1]Μαριάννα Χατζοπούλου, Ρένα Ντάλλια, [/SIZE]Άννα Μαριάννα, Έλσα Λάμπο, Αγγέλα Λυκιαρδοπούλου κ.α. :happy_8: :happy_8: :happy_9:

VG

Reaction score
0
Γκούχ γκούχ φτού σκόνη... φτοοοοουυυυυ

Πάλι ανοιξε αυτη την μουσειακή κασέλλα με τα παλιά του δισκάκια ο παππούς???

Βρέ βάλε καμμιά πατριωτική Βέμπο να αγαλιάσει η καρδιά μας να θυμηθείς και εσύ την μέρα που εστελνες τα εγγόνια σου στα τρένα να πάνε στην Ηπειρο... να πολεμήσουν στα βουνά!!!

ΒΕΜΠΟ rulez!
Τα εγγόνια του τα εστειλε να πολεμησουν στο πλευρο του Μεγαλου Αλεξανδρου,λιγος σεβασμος επιτελους!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.042
Παιδιά, πείτε ό,τι θέλετε, η Τζένη Βάνου ήταν προικισμένη. Η γυναίκα είχε τη στόφα ερμηνεύτριας για μεγάλη καριέρα, αν είχε γεννηθεί ας πούμε στις ΗΠΑ, ή τη Βρεταννία...

Καλές και άγιες πολλές άλλες, αλλά σαν αυτή, καμμιά.

Reaction score
3
[SIZE=-1]Μαριάννα Χατζοπούλου, Ρένα Ντάλλια, [/SIZE]Άννα Μαριάννα, Έλσα Λάμπο, Αγγέλα Λυκιαρδοπούλου κ.α. :happy_8: :happy_8: :happy_9:
Κοιτάτε που δρόσισε και ο φίλος μας πήρε εμπρός.:angel:
Άντε και εις ανώτερα. :cool_3:

Reaction score
164
Το κακό με τη Βάνου είναι ότι επιμένει να ξεφτυλίζει τη φωνάρα της, "τραγουδώντας" μέχρι σήμερα.
Τελικά είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις πότε πρέπει να σταματήσεις για να διατηρήσεις τον μύθο σου.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Το κακό με τη Βάνου είναι ότι επιμένει να ξεφτυλίζει τη φωνάρα της, "τραγουδώντας" μέχρι σήμερα.
Τελικά είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις πότε πρέπει να σταματήσεις για να διατηρήσεις τον μύθο σου.
:cool_4:

Και ειδικα που τραγουδαει σημερα...

Reaction score
1
Θα τραγουδαει στο Paparazzi Ιερα οδος & Ελ. Βενιζελου (Αγ. Βαρβαρα) - εναρξη απο 7/9 αν θυμαμαι καλα, πριν λιγο περασα απ εξω. :happy_9:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll