Πόσα BD είναι το παιχνίδι???

Reaction score
62
Χαχαχα!!! Τι χωρητικότητες και κουραφέξαλα!! Άρχισε να στριμώχνεται κι αυτό!! Κακόμοιρο Xbox με το ταπεινό DVD...

Last week closed out with news that many a PlayStation 3 gamer was eagerly awaiting to hear: Konami and Kojima Studios will fire off Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots on June 12. In addition to early access to the Metal Gear Online April beta test, the publisher also revealed that those who preorder the game will receive a bevy of extras, including a bonus DVD that includes a prologue that recaps the series' intricate and winding story, a 20th anniversary retrospective, character bios, and trailers for Guns of the Patriots.
While the release date is surely good news, the weekly Kojima Productions Report podcast delivered a bit of an unsavory tidbit for Japanese-language purists living abroad. Responding to a fan's question of whether or not there would be Japanese audio in the North American and European versions of MGS4, assistant producer Ryan Payton said, "Unfortunately, because of disc space, we don't have the space to include the other languages--the other voice-over files--for the respective versions. So the Japanese version won't have English VO, and the NA and Euro versions won't have Japanese VO."
Payton's sentiments echo Metal Gear Solid creator Hideo Kojima's own in a recent interview the gaming legend did with Japanese gaming magazine Famitsu. In the interview, Kojima noted that he still isn't satisfied with the game's visual quality, but because of capacity constraints, the team had to make certain compromises to get the entire game to fit on Sony's Blu-ray Disc. Whereas traditional double-layered DVDs max out at 8.5GB, dual-layered Blu-ray discs accommodate a spacious 50GB worth of data. However, single-layered Blu-ray discs are only 25GB a side--and noone from Kojima Productions has revealed what size MGS4 actually is.

Reaction score
5
Εχουν χάσει λίγο το νόημα... Τα γραφικά μάλλον εχουν περισσότερη σημασία από το gameplay. Χωρίς να θέλω να πω κάτι για το MGS4 (δεν έχω παίξει κανένα από τα mgs) απλά κάνω μια παρατήρηση για την γενικότερη στάση των εταιρειών παραγωγης παιχνιδιών σήμερα.

Reaction score
0
Δεν το πιστεύω αυτό... Μάλλον 25άρι θα είναι το BD, δεν έχει καμμία λογική να μην τους φτάνει το πενηντάρι. Ή απλά είναι κάποιο marketing stunt.

Βρήκα ένα ενδιαφέρον άρθρο για το θέμα. Δε συμφωνώ με το συμπέρασμά του, νομίζω ότι το Xbox 360 θα έχει σοβαρό πρόβλημα χωρητικότητας από του χρόνου σε παιχνίδια που δεν κόβονται εύκολα σε περισσότερα από ένα DVD, αλλά δείχνει ξεκάθαρα ότι η αύξηση του μεγέθους των παιχνιδιών ακολουθεί φυσιολογικούς ρυθμούς και δεν πάμε ξαφνικά από τα 15-20 GB (τόσο είναι τα καλά PS3 exclusives ως τώρα) στα 50 GB...

Reaction score
4
Δεν ειναι μονο τα γραφικα αλλα και ο ασυμπιεστος ηχος και οι πολλες γλωσσες.

Reaction score
1
Eχει πολλα cinematics το MGS και αν ειναι και ασυμπιεστα πολλα απο αυτα, ειναι ευκολο να φτανει τα 50gb. Λογικο ειναι ομως πως, αφου η τεχνολογια ειναι διαθεσιμη και εγκατεστημενη πλεον, να αρχισει να χρησιμοποιειται εκτενως στα επομενα παιχνιδια. Δε θα εμεναν για παντα στο dvd οσο και να επιμενει η Microsoft πως ειναι αρκετο.

Παντως Gunus τα MGS ηταν παντα ο ορισμος του εφευρετικου gameplay! Βεβαια και τα γραφικα ηταν ενα σημειο υπεροχης της συγκεκριμενης σειρας αλλα οχι σε κοστος του gameplay!

Reaction score
0
Πάντως τα cinematics του MGS ως σήμερα δεν ήταν ποτέ pre-rendered που πιάνουν πολύ χώρο αλλά γίνονταν rendered in real time από τη μηχανή του παινχιδιού.

Αυτό μου λέτε πώς χώρεσε σε DVD-9?
[YOUTUBE]qR5GxtqYoDQ[/YOUTUBE]

Αλλά έχει gameplay! Approaching sound barrier!!! :138:

Reaction score
1
Πάντως τα cinematics του MGS ως σήμερα δεν ήταν ποτέ pre-rendered που πιάνουν πολύ χώρο αλλά γίνονταν rendered in real time από τη μηχανή του παινχιδιού.
Οντως και κει φαινεται κατα πολυ και η δυναμη της μηχανης γραφικων του MGS

Αυτό πως χώρεσε σε DVD άραγε; :138:
Δείτε το video οπωσδήποτε: Approaching sound barrier!!!!! :143:
Eκπληκτικο παιχνιδι!!! για κινητα τηλεφωνα κυκλοφορει? :618:

Reaction score
0
Εγω εκεινο που διαπιστωνω ειναι οτι οσο πανε τα βιντεοπαιχνιδια επικεντρωνονται στην κατηγορια των σκληροπυρηνικων παιχτων. Ισως οι περισσοτεροι που μπαινετε στο φορουμ εδω , να ειστε πολυ ικανοι στα βιντεοπαιχνιδια και να μην το αντιλαμβανεστε. Πολλες φορες λογω κουρασης, ή λογω του οτι θελεις να χαλαρωσεις ή πριν τον υπνο, ψαχνεις καποιο παιχνιδι να απασχοληθεις και δεν υπαρχει καποιο καταλληλο. Τα περισσοτερα απαιτουν εντονη σκεψη, πολλη ωρα εκμαθησης του χειρισμου, αγωνα με τα κουμπια και τα δακτυλα κλπ. Αμα ειναι να σε κουραζουν περισσοτερο απο την κανονικη εργασια σου, ή να ιδρωνεις και να αγχωνεσαι και να σου σπαζουν τα νευρα, αστα καλυτερα. Καποιες παιχνιδαρες, καμια φορα λες καλυτερα να το εφτιαχναν ταινια εξ`αρχης, θα το απολαμβαναμε καλυτερα.
Και σε τελικη αναλυση, εφοσον δωσαμε 60 ευρω για ενα παιχνιδι, δεν επρεπε να υπαρχει καποιος τροπος να διασφαλιστει οτι θα δεις ολα τα επιπεδα του? Εχουν αφαιρεσει και απο τα περισσοτερα παιχνιδια τα cheats πλεον... Υπαρχουν τα saves αλλα δεν ξερω αν ειναι ικανοποιητικο...
Τα racing τελικα νομιζω ειναι τα πιο ευκολα να τα παιξεις , αλλα αμα σου βγαζουν την ψυχη για να ξεκλειδωσεις πιστες και αυτοκινητα , μπορουν κι αυτα να γινουν αφορητα .
Αν δεν εχεις πτυχιο πανεπιστημιου πανω στα βιντεοπαιχνιδια, δεν μπορεις να τα ευχαριστηθεις πλεον... Πχ. θα ηθελα να παιξω Tomb Raider αλλα το ξερω οτι ουτε το πρωτο σταδιο δεν θα βγαλω. Θυμαμαι πριν χρονια που επαιζα το δευτερο Τomb Raider σε pc, ειχα το walkthrough, καθε σκηνη και save και προσπαθουσα μηνες και τελικα δεν το τελειωσα. Απο τα fps, ενω εχω παιξει το Doom στο PS, Quake ( ενταξει σε God mode), σε κατι demo του PS3 δεν καταφερνω να παιξω ουτε 10 sec. Επαιζα την εκτη αποστολη του DMC4 ψες, πως να ηξερα στο τελος οτι επρεπε να μπω στην μια πορτα απο τα πλαγια του κατεστραμμενου πινακα. Εφαγα μιση ωρα πηγαινωντας ολο τον δρομο πισω απο εκει που ηλθα.
Δεν μπορει ολοι να ειμαστε τοσο καλοι στον ιδιο τομεα , αλλα τα βιντεοπαιχνιδια ειναι κατι που ολοι θα επρεπε να μπορουσαμε να ευχαριστηθουμε ....

Reaction score
1
Φιλε εσυ μιλας για casual gaming που σιγουρα, τα τελευταια χρονια με την ελευση περιφερειακων στο ps2 και με το wii, εχει πλεον κατακλησει την αγορα. Εχουν βγει πολλα παιχνιδια πλεον που μπορει να παιξει ο καθενας και να ευχαριστηθει χωρις να ειναι και ο πιο δεινος gamer.

Anyway, ειμαστε τελειως offtopic.

Reaction score
0
Εγω εκεινο που διαπιστωνω ειναι οτι οσο πανε τα βιντεοπαιχνιδια επικεντρωνονται στην κατηγορια των σκληροπυρηνικων παιχτων. Ισως οι περισσοτεροι που μπαινετε στο φορουμ εδω , να ειστε πολυ ικανοι στα βιντεοπαιχνιδια και να μην το αντιλαμβανεστε. Πολλες φορες λογω κουρασης, ή λογω του οτι θελεις να χαλαρωσεις ή πριν τον υπνο, ψαχνεις καποιο παιχνιδι να απασχοληθεις και δεν υπαρχει καποιο καταλληλο. Τα περισσοτερα απαιτουν εντονη σκεψη, πολλη ωρα εκμαθησης του χειρισμου, αγωνα με τα κουμπια και τα δακτυλα κλπ. Αμα ειναι να σε κουραζουν περισσοτερο απο την κανονικη εργασια σου, ή να ιδρωνεις και να αγχωνεσαι και να σου σπαζουν τα νευρα, αστα καλυτερα. Καποιες παιχνιδαρες, καμια φορα λες καλυτερα να το εφτιαχναν ταινια εξ`αρχης, θα το απολαμβαναμε καλυτερα.
Και σε τελικη αναλυση, εφοσον δωσαμε 60 ευρω για ενα παιχνιδι, δεν επρεπε να υπαρχει καποιος τροπος να διασφαλιστει οτι θα δεις ολα τα επιπεδα του? Εχουν αφαιρεσει και απο τα περισσοτερα παιχνιδια τα cheats πλεον... Υπαρχουν τα saves αλλα δεν ξερω αν ειναι ικανοποιητικο...
Τα racing τελικα νομιζω ειναι τα πιο ευκολα να τα παιξεις , αλλα αμα σου βγαζουν την ψυχη για να ξεκλειδωσεις πιστες και αυτοκινητα , μπορουν κι αυτα να γινουν αφορητα .
Αν δεν εχεις πτυχιο πανεπιστημιου πανω στα βιντεοπαιχνιδια, δεν μπορεις να τα ευχαριστηθεις πλεον... Πχ. θα ηθελα να παιξω Tomb Raider αλλα το ξερω οτι ουτε το πρωτο σταδιο δεν θα βγαλω. Θυμαμαι πριν χρονια που επαιζα το δευτερο Τomb Raider σε pc, ειχα το walkthrough, καθε σκηνη και save και προσπαθουσα μηνες και τελικα δεν το τελειωσα. Απο τα fps, ενω εχω παιξει το Doom στο PS, Quake ( ενταξει σε God mode), σε κατι demo του PS3 δεν καταφερνω να παιξω ουτε 10 sec. Επαιζα την εκτη αποστολη του DMC4 ψες, πως να ηξερα στο τελος οτι επρεπε να μπω στην μια πορτα απο τα πλαγια του κατεστραμμενου πινακα. Εφαγα μιση ωρα πηγαινωντας ολο τον δρομο πισω απο εκει που ηλθα.
Δεν μπορει ολοι να ειμαστε τοσο καλοι στον ιδιο τομεα , αλλα τα βιντεοπαιχνιδια ειναι κατι που ολοι θα επρεπε να μπορουσαμε να ευχαριστηθουμε ....
Δεν έχεις καθόλου άδικο. Ειδικά το MGS είναι εξαιρετικά δυσπρόσιτο για τους νέους παίκτες.
Σε γενικές γραμμές πάντως αν επιμείνεις σε ένα παιχνίδι σε easy τουλάχιστον θα το βγάλεις. Π.χ. εγώ είμαι άθλιος στα FPS αλλά δεν μου είχε κάνει και κανένα κλικ πριν το CoD4. Μετά κόπων, walkthrough και βασάνων όμως το τελείωσα στο easy (recruit) γιατί το γούσταρα σαν παιχνίδι και μετά το ξαναέπαιξα στο normal και το ξανατελείωσα στο μισό χρόνο.
Το Devil May Cry είναι άλλη πονεμένη ιστορία... Αυτοί το κάνουν επίτηδες, σου λένε δεν θα το τελείωσεις στο δύσκολο ή θα βάλεις τους αντίχειρές σου σε γύψο για να το κάνεις. :142:
Τα demo πάντως δεν είναι πάντοτε ενδεικτικά της δυσκολίας ενός παιχνιδιού. Για παράδειγμα οι δύο πίστες που είναι στο demo του Resistance φαίνονται σχετικά δύσκολες αλλά στη φυσιολογική ροή του παιχνιδιού δεν μου έκαναν καμία αίσθηση. Άλλο είναι να παίζεις ένα παιχνίδι από την αρχή και να ακολουθείς το difficulty curve του φυσιολογικά και άλλο να σε ρίχνουν σε δύο σχετικά προχωρημένα επίπεδα χωρίς να ξέρεις καλά καλά τα controls του παιχνιδιού.

Πάντως δεν είναι όλα τα παιχνίδια για όλες τις ώρες, εκεί συμφωνώ απόλυτα. Αν είμαι κουρασμένος δεν πρόκειται ποτέ να παίξω κάτι τέτοιο, θα προτιμήσω κανένα racing ή παιχνίδι πλατφόρμας ή κάποιο χαλαρό arcade παιχνίδι σαν το Super Stardust HD από το PS Store κλπ.

Reaction score
4
Συμφωνω και εγω απολυτα και οταν ειμαι απο το πρωι στις 9 στην δουλεια μεχρι τις 9 το βραδυ το μονο που εχω κουραγιο να βαλω ειναι κανα ποκερακι online στο ps3.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Πόσα BD είναι το παιχνίδι???

Πάντως δεν είναι όλα τα παιχνίδια για όλες τις ώρες, εκεί συμφωνώ απόλυτα. Αν είμαι κουρασμένος δεν πρόκειται ποτέ να παίξω κάτι τέτοιο, θα προτιμήσω κανένα racing ή παιχνίδι πλατφόρμας ή κάποιο χαλαρό arcade παιχνίδι σαν το Super Stardust HD από το PS Store κλπ.
+1 πολυ ομορφο και απλο παιχνιδακι, τελευταια εχω κολλησει αρκετα.(το βαζω μετα τις online μαχες, για ξεκουραση:137:)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Πόσα BD είναι το παιχνίδι???

+1 πολυ ομορφο και απλο παιχνιδακι, τελευταια εχω κολλησει αρκετα.(το βαζω μετα τις online μαχες, για ξεκουραση:137:)
Σε τέτοιο στυλ είναι και το Everyday Shooter. Δεν έχει το γρήγορο ρυθμό και τα γραφικά του SSHD αλλά έχει πολλές και ωραίες εναλλαγές σε χρώματα, σχήματα και μουσική που αδειάζουν το μυαλό στο δίλεπτο...
Άλλα χαλαρωτικά παιχνίδια είναι τα διάφορα Tennis (το Virtua Tennis 3 πρέπει να είναι το καλύτερο) αλλά δε μου πάει να δώσω 60-70 € για τέτοιο παιχνίδι.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508