Πόσες Ταινίες Βλέπετε Τον Μήνα?

Reaction score
49
Όλοι μας τρέχουμε καθημερινά λόγω δουλειάς.
Και ενώ έχουμε χαλάσει ένα σεβαστό ποσό για να στήσουμε ένα αξιόλογο σύστημα Home Cinema εν είναι λίγες οι φορές που ουσιαστικά ΔΕΝ προλαβαίνουμε να το χαρούμε.

Τελικά.......πόσες ταινίες καταφέρνετε να δείτε κατά την διάρκεια ενός μήνα?

Μια μέση τιμή που έχω υπολογίσει (με βάση τις ώρες που δουλεύει ο βιντεοπροβολέας μου) είναι γύρω στις 12 με 15 ταινίες τον μήνα.
Άλλες καλές, άλλες συμπαθητικές και άλλες που ήταν.....χχμμμμμμμμ

Εσείς?

Reaction score
666
Εγώ δεν είμαι και πολύ fan του κινηματογράφου αλλά 4 - 5 ταινίες το μήνα θα τις δω. :)

Reaction score
0
Γύρω στις 10-15 ταινιούλες τις βλέπω.
Το πρόβλημα είναι ότι λόγο ώρας (αργά το βράδυ) και χώρου (πολυκατοικία) η θέαση είναι στο dvd της κρεβατοκάμαρας. Μόνο το Σαββατοκύριακο θα παίξει το Home Cinema για επιλεγμένο υλικό. :cry:

Reaction score
49
Δεν πάμε και άσχημα!
Οι υπόλοιποι που ΔΕΝ απάντησαν τι γίνεται........
Δεν βλέπουν ταινίες?

(το μόνο που με χαλάει είναι ότι με τον ρυθμό που πάω θα χρειαστώ λάμπα για τον 5700 ΠΟΛΥ γρηγορότερα από ό,τι υπολόγιζα...... :( )

Reaction score
786
Βλεπω περιπου 10 ταινιες το μηνα στις 28" μου.

Οταν παω στις 80" με το προβολάκι, πιστευω οτι θα βλεπω γυρω στις 30 ταινιες το μηνα...

Reaction score
49
Βλεπω περιπου 10 ταινιες το μηνα στις 28" μου.

Οταν παω στις 80" με το προβολάκι, πιστευω οτι θα βλεπω γυρω στις 30 ταινιες το μηνα...
Μπααααα.....
Έτσι έλεγα κι εγώ!!

Στο εύχομαι βέβαια Θεμιστοκλή αλλά είναι τελικά δύσκολο
1)δεν θα έχεις ΚΑΘΕ μέρα όρεξη!
2)Δεν υπάρχουν τόσες ταινίες που να αξίζουν να τις δεις και να καις την λάμπα τσάμπα
3)Μετά τους πρώτους 2 μήνες (που θα έχει σβήσει η φλόγα και η κάψα της νέας αγοράς) θα πέσουν οι τόνοι!!!

Reaction score
0
10 εως 20 αναλογα με τους λεβεντες μου-αν εχουν διαθεση να διαβασουν νωρις.Παντως μερα παρα μερα χτυπαω ενα εργακι σχεδον με το ζορι-γιατι ο βομβαρδισμος απο dvd ειναι χωρις ελεος και δεν μου αρεσει απλα να τα στοιβαζω.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πρέπει να έχεις ενδιαφέρουσα δουλειά Κώστα...

Εγώ καταφέρνω να βλέπω γύρω στις 8 ταινίες τον μήνα. Κυρίως καινούργιες... και ας μην τις βλέπω στο home cinema....

Reaction score
86
πριν 3 μηνες εβλεπα περιπου 7 ταινιουλες, μετα την αγορα του dvdrw για το pc , περιπου 15 ταινιουλες το μηνα :)

Reaction score
7
Και εγώ τώρα με το NEC περίπου μια ταινία αν όχι κάθε μέρα τότε κάθε 2-3 μέρες.Βασικά εξαρτάται και από το τί έχει βγεί σε dvd.

Reaction score
49
Εμένα έχει πέσει κατακόρυφα η επίδοσή μου στην θέαση ταινιών.........
Κάτι η δουλειά, κάτι το AVsite........χάσαμε τ' αυγά και τα πασχάλια................

Φανταστείτε το "λεπτή κόκκινη γραμμή" το είδα σε τρεις δόσεις σε ένα εύρος περίπου 2 εβδομάδων............. :(

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss