Πόσο Κοστίζει Η Σελίδα?

Reaction score
666
Μήοπως ξέρει κανείς από σας κάποιος που είναι φοιτητής π.χ. πόσο κοστίζει η σελίδα για δακτυλογράφηση κειμένου ?
Ευχαριστώ!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
παλιά που είχα ρωτήσει στην Θεσσαλονίκη περίπου 1,5€ η σελίδα χωρίς τους μαθηματικούς τύπους (αυτούς τους χρέωναν επιπλέον!!!)

αλλά τώρα αυτό παίζει από πόλη σε πόλη και από δακτυλογράφο σε δακτυλογράφο....

Reaction score
49
Γιάννη το κόστος πάει αναλόγως το διάστιχο & την γραμματοσειρά και διάφορα άλλα.
Να ρωτήσω αύριο μια φίλη που κάνει δακτυλογραφήσεις και θα σου πω.
Αλλά και πάλι ένδειξη θα έχεις γιατί αυτές οι τιμές μπορεί να ισχύουν στην Πάτρα αλλά όχι πάνω σε εσάς!! :roll:

Reaction score
666
Παλικάρια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Κι εγώ στο περίπου θέλω να ξέρω και βλέπω τι θα κάνω.

Reaction score
14
Αν μου στείλεις μια καλή συλογή R&b θα στα δακτυλογραφήσω εγώ.

Σε ότι γραμματοσειρά θέλεις.

Reaction score
49
Γιάννη, όπως σου υποσχέθηκα, ρώτησα την φίλη μου και μου είπε ότι πρακτικά το κόστος παίζει κάπου ανάμεσα σε 0,90 ευρώ ως 1,30 (μπορεί όμως και παραπάνω.....)

Η ίδια, συνήθως κάνει έκπτωση αν είναι πολλές σελίδες. (κάτι που δεν είναι όμως δεδομένο σε όλους....)

Μου είπε πάντως, ΠΡΙΝ δώσεις την δουλειά, να ρωτήσεις σε 2 ή 3 καταστήματα γιατί πιθανότατα να βρεις πολύ μεγάλες διαφορές (και να ζητάς και έκπτωση αν είναι μεγάλος ο όγκος των σελίδων..........)
Και να προσυμφωνήσεις το τελικό ποσό!! :wink:

Reaction score
666
Γιάννη, όπως σου υποσχέθηκα, ρώτησα την φίλη μου και μου είπε ότι πρακτικά το κόστος παίζει κάπου ανάμεσα σε 0,90 ευρώ ως 1,30 (μπορεί όμως και παραπάνω.....)

Η ίδια, συνήθως κάνει έκπτωση αν είναι πολλές σελίδες. (κάτι που δεν είναι όμως δεδομένο σε όλους....)

Μου είπε πάντως, ΠΡΙΝ δώσεις την δουλειά, να ρωτήσεις σε 2 ή 3 καταστήματα γιατί πιθανότατα να βρεις πολύ μεγάλες διαφορές (και να ζητάς και έκπτωση αν είναι μεγάλος ο όγκος των σελίδων..........)
Και να προσυμφωνήσεις το τελικό ποσό!! :wink:

Σ' ευχαριστώ πολύ Γιάννη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.910
Members
38.518
Νεότερο μέλος
papaevagelouv