[Πώληση - Ανταλλαγή] Ηλεκτρικό Πιάνο YAMAHA CLP-545WH

petros32

"Επαγγελματίας"
Reaction score
127
Πωλείται - ανταλλάσσεται το πιάνο YAMAHA CLP-545WH (λευκό), σε άριστη κατάσταση με απόδειξη αγοράς (τιμή αγοράς 2.268 ευρώ) από Νάκα.
Είναι αγορασμένο 15-12-2015, 1 χρόνο μόνο χρησιμοποιημένο από αρχάριο μαθητή πιάνου και έχει άλλα 4 χρόνια εγγύηση!

Ανταλλάσσεται με άλλο, κατώτερο ηλεκτρικό πιάνο + max 1.500 ευρώ (και πιο κάτω από 1.500 ανάλογα με το πόσο καλό είναι το πιάνο που δίνετε).

Ο λόγος της κίνησής μου αυτής είναι ότι προέκυψε σημαντική ανάγκη για χρήματα και στο ενδεχόμενο να σταματήσω τα φετινά μου μαθήματα και πουλώντας τελείως το πιάνο, αποφάσισα να κάνω ανταλλαγή (ή πώληση σε συζητήσιμη τιμή).

Σχετικά με το πιάνο:
- όπως είπα είναι σε κατάσταση βιτρίνας και τα πετάλια δεν έχουν πατηθεί σχεδόν ποτέ, αφού κάνω μόνο 1 χρόνο πιάνο και δεν ασχολούμαστε ακόμα με πετάλι
- διαθέτει 4 μεγάφωνα με stereo optimization (σε αντίθεση με τα 2 μεγάφωνα που έχουν συνήθως τα ηλεκτρικά πιάνα)
- μπορεί να πιάσει πολύ υψηλές εντάσεις [2x (25W + 25W)]. Εγώ το δούλευα πάντα στη μέση.
- διαθέτει πολλές λειτουργίες ως ηλεκτρικό πιάνο + δύο εξόδους ακουστικών
- διαθέτει από τα πιο εξελιγμένα κλαβιέ της YAMAHA με ξύλινα λευκά πλήκτρα

Δεκτός κάθε έλεγχος!

IMAGE 1
IMAGE 2
IMAGE 3
IMAGE 4

Το μόνο ότι οι μετακινήσεις των/του πιάνου θα πρέπει να γίνουν από εσάς και θα χρειαστεί κάτι σε φορτηγάκι.

Διατίθεται σε ΠΜ και σύνδεσμος προς γνωστό site αγοραπωλησιών, με 72 θετικές αξιολογήσεις μου. :gamer:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.566
Η τιμή πώλησης, έστω και ενδεικτική, είναι υποχρεωτική.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members