Πώληση ηχείων Epos M12i

Status
Not open for further replies.
Μηνύματα
19
Reaction score
9
Πουλάω τα αγαπημένα μου ηχεία Epos M12i.

Πρόκειται για τα κουκλιά της δεύτερης γενιάς Μ12 με το τουίτερ μεταλλικού θόλου. Έχοντας και της πρώτης και της δεύτερης γενιάς, τολμώ να πώ ότι ο ήχος τους είναι αρκετά καθαρότερος, διαυγής και ευκρινής σε σχέση με της πρώτης γενιάς. Σε καμμία περίπτωση δεν ''ξύνουν'' ή ενοχλούν με υπερβολικό τονισμό των ψηλών συχνοτήτων. Απεναντίας μάλιστα. Η καμπίνα δίνει την εντύπωση της θωρακισμένης, συμπαγούς κατασκευής, με στιβαρότητα και ακαμψία.

Ανταποκρίνονται σε ποιοτικούς ενισχυτές και με το παραπάνω. Είναι καθαρά Αγγλικής σχολής ηχείο και οι ακροάσεις κλασσικής, τζαζ, λατιν και ακουστικών οργάνων είναι φανταστικές. Χωρίς να θέλω να ευλογήσω τα γένια μου, μεταφέρω ότι είναι πολύ προσεγμένα, σε άκαπνο περιβάλλον, χωρίς χτυπήματα, γρατζουνιές και λοιπή κακομεταχείριση.

Θα δοθούν μαζί: καλώδιο διπλοκαλωδίωσης (bi-wiring), original χάρτινη συσκευασία, οι κλασσικές σακούλες με σκοινάκι από ύφασμα φανέλας της ετιαρίας και manual σε ζελατίνα. Τιμή 420 ευρώ. ¨Οποιος λατρεύει την αγγλική σχολή θα εντυπωσιαστεί με την ακρίβεια, μουσικότητα, το πλούσιο soundstage και την άφθονη διάχυση του ήχου. Εκτιμώ ότι τα ηχεία είναι παραπάνω από απλα bookshelf μηχανήματα. Ειδικά σε αρχεία flac υψηλής ανάλυσης με καλό dac και καλά συνοδά ενισχυτικά είναι μαγικό το αποτέλεσμα. Επειδή είμαι και μερακλής έχω τοποθετήσει με δικά μου έξοδα ταμπελάκια με τα serial numbers στο πίσω μέρος των ηχείων για να μην φθαρεί και φύγει το αυτοκόλλητο χαρτάκι που είχε τοποθετηθεί από το εργοστάσιο με τους αριθμούς σειράς. Οι φωτογραφίες δεν είναι ιντερνετικές, αντιστοιχούν στα δικά μου ηχεία. Ευχαριστώ !
 

Attachments

Last edited by a moderator:



Μηνύματα
19
Reaction score
9
Τα ηχεία πωλήθηκαν, ευχαριστώ πολύ τον Σωτήρη για την πολύ καλή επικοινωνία και την άριστη συναλλαγή. Η αγγελία μπορεί να κλείσει.
 

Status
Not open for further replies.

Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.599
Μηνύματα
2.865.526
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top