Πώληση cartriges denon DL 304 & dynavector DV20X2

Reaction score
22
Δίνω τις κεφαλές denon dl 304 & μια dynavector DV20X2. Και οι δυο κεφαλές θέλουν επισκευή και για τον λόγο αυτό τις δίνω 70€ έκαστη. Αυτό το λέω γιατί όποιος τις αγοράσει θα μπορέσει να τις χρησιμοποιήσει για να αγοράσει καινούργια από τις εταιρίες αυτές και ανάλογα την κεφαλή που θα πάρει να έχει και την ανάλογη έκπτωση. Σίγουρα η έκπτωση που θα λάβει θα είναι πολύ μεγαλύτερη από την τιμή που τις δίνω.
Όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου και στο τηλέφωνο 6944787280.

Reaction score
59
Δίνω τις κεφαλές denon dl 304 & μια dynavector DV20X2. Και οι δυο κεφαλές θέλουν επισκευή και για τον λόγο αυτό τις δίνω 70€ έκαστη. Αυτό το λέω γιατί όποιος τις αγοράσει θα μπορέσει να τις χρησιμοποιήσει για να αγοράσει καινούργια από τις εταιρίες αυτές και ανάλογα την κεφαλή που θα πάρει να έχει και την ανάλογη έκπτωση. Σίγουρα η έκπτωση που θα λάβει θα είναι πολύ μεγαλύτερη από την τιμή που τις δίνω.
Όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου και στο τηλέφωνο 6944787280.
Εισαι σιγουρος οτι η Denon δινεται πισω στην εταιρια για ανταλλαγη με καινουργια;;;

Reaction score
22
Καλήμερα είμαι σίγουρος γιατί πρόσφατα έχω μιλήσει με την Κινοτεχνική και παίρνει για ανταλλαγή την συγκεκριμένη κεφαλή για την αγορά κάποιας καινούργιας denon όπως (DL 103R,DL103,DL110).
Για ότι άλλο είμαι στην διάθεσή σου.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.518
- καλημέρα , τι δεν έχουν ; cantilever , διαμάντια , άλλη ζημιά ;

Reaction score
22
Η denon dl304 δεν έχει cantilever λόγω ατυχήματος από εμένα η dynavector DV20X2 απλώς έχει πρόβλημα το διαμάντι είναι φθαρμένο.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis