Πώς θα τα συνδέσω; WDTV HD - TV - Home Cinema

Reaction score
0
Παιδια καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας Eχω την τηλεοραση LG 42 LF2510 , home cinema SONY DAV DZ 280 και το Western Digital TV HD Media Player αλλα δεν ξερω πώς να τα συνδεσω έτσι ώστε να έχω ήχο από τα ηχεία του home cinema.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.944
Απ' ότι είδα το home cinema σου δεν έχει ψηφιακή είσοδο, έχει μόνο αναλογική μπροστά.

Άρα όταν το ενώσεις θα ακούς μόνο στέρεο και dolby surround.

Χρειάζεσαι το παρακάτω καλώδιο που θα ενώσεις το μαύρο βύσμα στην μπροστινή είσοδο

του home cinema σου και τα βύσματα άσπρο κόκκινο στο Western Digital HD.

Reaction score
0
Απάντηση: Πώς θα τα συνδέσω; WDTV HD - TV - Home Cinema

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά δεν βγαίνει ήχος από τα ηχεία του home cinema.Μήπως υπάρχει κάτι άλλο?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Koιτάξτε στο μενου του wd μήπως έχει κάποια επιλογή για τη έξοδο του ήχου(hdmi ή spdif) μήπως απο αυτές είναι απενεργοποιημένη.

Reaction score
1

Από ότι θυμάμαι η μόνη ρύθμιση που έχει για τον ήχο, είναι stereo ή digital. Αν σύνδεσες RCA πρέπει να είναι στο stereo. Αν σύνδεσες oπτική ίνα πρέπει να το έχεις στο digital.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.779
Κοίταξε επίσης από τα μενού, μήπως ο ήχος περνάει μόνο από την HDMI, οπότε χρειάζεται να ενεργοποιήσεις την αλαλογική έξοδο ήχου.

Reaction score
0

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, για το ενδιαφέρον αλλά και πάλι τίποτα.Μήπως έχετε καμια άλλη ιδέα?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Reaction score
0

Ναι αυτό είναι, αλλά γιατι αφού έχω συνδέσει το WD με HDMI με την TV και έχω συνδέσει την TV με το SONY με HDMI και με SCART δεν παίζει ήχο από τα ηχεία όταν παίζει το WD και παίζει μόνο όταν παίζει η tv?

Reaction score
1

Γιατί πρέπει να συνδέσεις το WD ΚΑΙ με μια οπτική ίνα για τον ήχο. Είναι το 8 που σου λέει και ο gstriftos.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Ναι αυτό είναι, αλλά γιατι αφού έχω συνδέσει το WD με HDMI με την TV και έχω συνδέσει την TV με το SONY με HDMI και με SCART δεν παίζει ήχο από τα ηχεία όταν παίζει το WD και παίζει μόνο όταν παίζει η tv?
Γιατί η hdmi 1.3 δεν στέλνει ήχο απο την τηλεόραση προς οποιαδήποτε άλλη συσκευή αλλά μόνο λαμβάνει ήχο απο την hdmi.
Αυτό άλλαξε στα νέα μοντέλα με hdmi 1.4 οπότε θα πρέπει να πάρετε καινούργια τηλεόραση,home cinema και media player,που να υποστηρίζουν και τα 3 την έκδοση 1.4.
Επίσης ο ήχος απ την hdmi δεν πηγαίνει πρός το scart.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.986
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas