Πώς να γράψω το Blu-ray για να παίξει σε Sony S550 & PS3;

Reaction score
2
Δοκίμασα με το Nero 9 και έγραψα ταινία (Mummy 3) τόσο σε BD-R, όσο και σε BD-RE. Φυσικά το έγραψα ως Data, αφού μόνο αυτή την επιλογή έχει το Nero.
Εντούτοις, ενώ αναπαράγεται σε Sony VAIO AW11, αλλά και στο HTPC, ΔΕΝ γίνεται το ίδιο στο PS3 και στο S550 (μου γράφει ότι το BD-R δεν μπορεί να αναπαραχθεί). Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του 550 αναφέρεται ότι διαβάζει εγγράψιμους/επανεγγράψιμους δίσκους Blu-Ray. Φταίει ο τρόπος εγγραφής και αν ναι, με ποιό πρόγραμμα προτείνετε να γράφω;

Reaction score
0
Re: Πώς να γράψω το Blu-ray για να παίξει σε S550 & PS3;

Δεν εχω bluray writer αλλα αν ειχα, μονο με το Imgburn θα τολμούσα να δοκιμασω....

Reaction score
2
Re: Πώς να γράψω το Blu-ray για να παίξει σε S550 & PS3;

Χμμμ, άρα εννοείς να πάρω image (iso) με το AnyDVD από το δισκάκι και όχι απλή αντιγραφή στο σκληρό...
Θα το δοκιμάσω!

Reaction score
0
Ριπαρεις την ταινια στο σκληρο σου με το AnyDVD. Υστερα την περνας μεσα απο το tsremux και ξεφορτωνεσαι τα extras κλπ κρατωντας μονο την εικονα, τον ηχο και τους υποτιτλους που σε ενδιαφερουν. Υστερα στο Nero κανεις τα εξης:

Επιλεγεις το Blu-Ray Disk (UDF)
Δεξια, στα tabs, πηγαινεις στο UDF και απο κατω επιλεγεις Manual Settings
Στο File System Version επιλεγεις UDF 2.50

Με αυτες τις ρυθμισεις το γραμμενο σου δισκακι θα παιξει κανονικα και σε επιτραπεζιο player αλλα και σε PS3.

Reaction score
2
Ευχαριστώ πολύ! Το tsremux μπορώ να το αποφύγω, αν θέλω να γράψω τα πάντα;
Στο AnyDVD ριπάρω κανονικά, έτσι; Όχι σε image, σωστά;

Reaction score
0
Ε ναι, φυσικα αν θες να γραψεις αυτουσιο το δισκακι, δε χρειαζεται να το περασεις μεσα απο το tsremux!

Το δε AnyDVD ριπαρει κανονικα, οχι σε μορφη image.

Reaction score
0
Απλως πληροφοριακα το Imgburn δεν γραφει μονο iso image αλλα και οποιοδηποτε αρχειο. Επισης οταν παμε να γραψουμε dvd, δηλ video.ts και δεν εχουμε τις σωστες ρυθμισεις μας ρωτα αν θελουμε να τις διορθωσει αυτοματα, και ακριβως το ιδιο οταν παμε να γραψουμε φακελο bdmv για avchd ή bluray, μας ρωτα αν θέλουμε να διορθωσει αυτοματα σε udf 2.5

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.662
Απάντηση: Πώς να γράψω το Blu-ray για να παίξει σε Sony S550 & PS3;

Στο DVD πέρναγαν στον σκληρό 2 φάκελοι:AUDIO_TS και VIDEO_TS

Στο VIDEO_TS είχε τα VOB αρχεία.

Στο BLU RAY τι φάκελοι και αρχεία περνάνε;

Reaction score
0
Αντιστοιχα για να γραψεις Blu ray, βαζεις τους εξης φακελλους:

BDMV
CERTIFICATE

με ο,τι εχουν αυτοι μεσα τους.

Reaction score
0
Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορούμε να εξάγουμε τους υπότιτλους απο ένα δισκάκι blue Ray και να τους κάνουμε να παίζουν αυτόματα στον EGREAT EG-M31B ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης