Ρίξτε μια ματιά να σώσετε μια τσέπη

Reaction score
0
είμαι πάρα πολύ προβληματσιμένος όσον αφορά μια τηλεόραση που θέλω να πάρω. Τα λεφτά που διαθέτω είναι ως 1800 αλλά το θέμα είναι ότι μου διαφεύγουν ορισμένες λεπτομέρεις για τις τηλεοράσεις που απ'ότι φαίνετε εσεις εδώ τς πε΄ζεται στα δάχτυλα.
1)Έχω χάσει την μπάλα μεταξύ διαφορών lcd kai plasma. Στην ίδια τιμή τί είναι καλύτερο??
2)Έχω κολλησει με scarlet Scarlet 47LG6000 LCD TV 47''100Hz και Viera TH-46PZ80E Plasma TV 46" Full HD
3)Ποια η διαφορά hd ready και full hd????

Ευχαρηστώ και μόνον για τον χρόνο σας.

Reaction score
11
Καλώς ήρθες!
Κατ΄αρχήν να ξεκινήσω απο την Lg. Είναι μια πολύ καλή τηλεόραση και αν σου αρέσει θα έλεγα οτι είναι πολύ καλή επιλογή.
Η ανάλυση έχει να κάνει με το πόσα πίξελ υπάρχουν στην εικόνα.
HD ready 1280X720
HD 1920X1080
Όσο αφορά το lcd ή plasma κυρίως οι πλάσμα αποδίδουν καλύτερα το τηλεοπτικό σήμα της τηλεόρασης όταν όμως βάλουμε ένα dvd ή Blue ray τότε μια lcd HD θα αποδώσει καλύτερα λόγω ανάλυσης αλλά και μεγαλύτερης οξύτητας που έχουν συνήθως τα πάνελ των Lcd τηλεοράσεων.

Reaction score
0
Μια καλή τηλεόραση παίζει καλά τα πάντα, ανεξαρτήτως τεχνολογίας πάνελ.
Νομίζω πως μπορούμε να πούμε πια ότι τόσο οι LCD όσο και οι Plasma έχουν ξεπεράσει τις παιδικές ασθένειες (πρώτες οι plasma), οπότε το ερώτημα LCD ή Plasma έχει χάσει τη βαρύτητα που είχε στο παρελθόν.
Στην ίδια τιμή πάντως κατά κανόνα οι plasma είναι λίγο καλύτερες.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.899
Members