- Reaction score
- 2.852
Πωλείται ο ενισχυτής του τίτλου σε άριστη εμφανισιακή και λειτουργική κατάσταση και χρώματος μαύρου, έπαιζε σε άκαπνο περιβάλλον και χωρίς ποτέ να έχουν χρησιμοποιηθεί τα τελικά του στάδια λόγω ύπαρξης τελικών. Με συντρόφευσε έξι χρόνια στον οικιακό μου κινηματογράφο, είναι 7,2, περνάει 4Κ σήμα,έχει εξόδους προενίσχυσης για όποιον έχει ή θέλει στο μέλλον να συνδέσει τελικούς, έχει δύο εξόδους για subwoofer, δύο εξόδους hdmi για ταυτόχρονη σύνδεση τηλεόρασης και προτζέκτορα, σύστημα ισοστάθμισης Audyssey XT, και πολλά άλλα χαρακτηριστικά τα οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Λόγος πώλησης τι άλλο, το σαράκι της αναβάθμισης, έχει γίνει ήδη παραγγελία του Marantz 7013. Ο ενισχυτής μέχρι να μου παραδοθεί ο νέος (10 με 15 μέρες μου είπανε) θα είναι συνδεδεμένος στο χώρο μου έτοιμος προς επίδειξη κι ακρόαση και θα παραδοθεί με την έλευση του νέου. Υπάρχει η πλήρης συσκευασία του κι όλα τα συνοδευτικά του, θα παραδοθεί κυριολεκτικά σαν καινούριος όπως οτιδήποτε άλλο έχω πουλήσει. Προτιμώ συναλλαγή χέρι με χέρι στο χώρο μου για αυτονόητους λόγους, αν παρόλα αυτά χρειαστεί αποστολή τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή κι ίσως να γίνει μια καλύτερη τιμή αφού προηγηθεί κατάθεση. Επικοινωνία με π.μ. κι από κει και πέρα τηλεφωνικά.
Τιμή πώλησης 350 ευρώ.
Ακολουθούν φωτό απ το διαδίκτυο και δικές μου.

Τιμή πώλησης 350 ευρώ.
Ακολουθούν φωτό απ το διαδίκτυο και δικές μου.
Post automatically merged:
Attachments
-
92,4 KB Προβολές: 0
-
175,8 KB Προβολές: 0
Last edited: