Ραδιοφωνο στη NOVA

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.252
Εχω εντοπισει καναδυο ενδιαφεροντες σταθμους απο τους διαθεσιμους της NOVA και αναρωτιεμαι τι ποιοτητας ειναι το σημα που δινει η αναλογικη εξοδος του αποκωδικοποιητη.
Δηλαδη αξιζει τον κοπο να συνδεσω τον αποκωδικοποιητη (PANASAT μαυρος) με το στερεοφωνικο?
θα εχει χειροτερο ή καλυτερο ηχο απο το FM Tuner?
Σε σχεση με Web Radio (στα 128kbps ας πουμε) απο ενα Squeezbox?
Αν ειχα τον PVR που εχει ψηφιακη εξοδο θα ειχα πολυ καλυτερο ηχο?
Ευχαριστω.

Reaction score
0
Απάντηση: Ραδιοφωνο στη NOVA

Εγώ πάντως με dreambox 600 συνδεμένος ψηφιακά optical με τον ενισχυτή..ακούω πολύ καλά τους σταθμούς της NOVA,πολύ καλύτερα απο FM Tuner..

Reaction score
1.988
Απάντηση: Ραδιοφωνο στη NOVA

Οπα...ωραίο θεματάκι....για να το ψαξω λίγο (dreambox 500, opical, yamaha rxv-750).
Θα σας πώ εντυπώσεις.

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.252
Με την ψηφιακη εξοδο ομως ε?
Εκανα κι εγω τελικα τη δοκιμη. Πηγα και πηρα ενα διμετρο interconnect και συνδεσα τον αποκωδικοποιητη με τον ενισχυτη μου (στερεοφωνικος). Σε αμεση συγκριση tuner-nova της ΕΡΑ2 για παραδειγμα, καταρχην ο ηχος απο τη nova ηταν πιο χαμηλος σε ενταση αλλα μου φανηκε και πιο περιορισμενος δυναμικα.
Αλλα απο την αλλη ο σταθμος που μου κινησε το ενδιαφερον εξ' αρχης, δηλαδη ο Radio Jazz International στο 154 στα ελευθερα, μου φαινεται οτι εχει πολυ καλυτερο ηχο απο ολους τους Ελληνικους στα FM.
Βεβαια μιλαμε παντα για αναλογικη συνδεση και σιγουρα το τμημα της αναλογικης εξοδου του Panasat δε θα ειναι τιποτα σπουδαιο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.945
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm