Ραντεβού Στην Έκθεση;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μήπως να κανονίσουμε ένα ραντεβού στην Έκθεση, να γνωριστούμε και από κοντά, να πιούμε και ένα καφέ;

Η έκθεση γίνεται από Πεμπτη 21(4μμ) - Κυριακη 24 Οκτωβρίου στο Παλιό Αεροδρόμιο.

Ακούω προτάσεις για ημέρα και ώρα που σας βολεύει...

Reaction score
7
Re: Ποιά Έκθεση;

:?:  :mrgreen:  :?:  :mrgreen:  :?:  :mrgreen:  :?:  :mrgreen:
Ασε Χρηστο...Δεν ειναι για εσενα αυτη η εκθεση....Μια απλη ''Ηχος-Εικονα'' ειναι, για τους απλους θνητους...Θα εχει και home cinema....Μακρυα...
Οι Hi-end θεοι το Νοεμβρη...

:wink:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Λοιπόν θα είμαι Αθήνα Σάββατο βράδυ (μετά τις 11.00) και Κυριακή πρωί (άντε βαριά-βαριά νωρίς το απόγευμα)

Reaction score
7
Re: Πιπίνια Θα Έχει???

Ας έρθει όμως να "δει" και τίποτα...
Θα έχει κανένα καλό πιπίνι εννοείς?...........Ωχ!!, ξέχασα ότι είναι γένους θηλυκού ο Συντονιστής
Χρηστο....

[updown]ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΠΙΝΙΑ[/updown]

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Υπάρχει μια περίπτωση να είμαι Αθήνα εκείνη την περίοδο αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο!Θα σας ενημερώσω εγκαίρως να μου στρώσετε τα κόκκινα χαλιά!!

Reaction score
49
[align=center]ΚΥΡΙΑΚΗ all day available[/align]

Αλλα μπορω και αλλες μερες αν κανονιστει συναντηση, ετσι κι αλλιως μενω κοντα...
Γιώργο, αν τα καταφέρω μάλλον θα ανέβω Κυριακή μετά την δουλειά!
Τελειώνω κατά τις 2 (Πάτρα), μέχρι να φύγω (πες 3-3:30) λογικά κατά τις 5 θα είμαι πάνω!
Επειδή ίσως να μην μπορέσω να συνεννοηθώ με τον Αντρέα για τις προσκλήσεις, μάλλον θα σου ρίξω ένα τηλεφώνημα Γιώργο απ' την είσοδο! ( :wink: :wink: :wink: )

Ελπίζω να τα πούμε κι από κοντά!

Reaction score
49
OK...

(δουλευεις κυριακη?... :( )
Γαμ.... τα! :(
Κάθε μέρα δουλειά! Και Σαββατοκύριακα!! :( :( :( :(

Επιλογή μου είναι βέβαια αλλά κάποιες στιγμές συχτηρίζω!!!

Βέβαια ένα δίμηνο περίπου το καλοκαίρι είμαι.....χαλαρός!! Οπότε..έρχομαι στα ίσια μου! :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Λοιπον παιδια, επειδη δεν ξερω εαν και ποτε θα μπορεσω να ξαναγραψω τις επομενες ημερες, εγω θα βρισκομαι στο περιπτερο της ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ στο Β6 καθε ημερα και ωρα της εκθεσης.

Εαν θελετε μπορουμε να το ορισουμε ως τοπο συναντησης και γνωριμιας αλλα και-γιατι οχι- και σχετικης προπαγανδας για να διευρυνουμε τους κυκλους του αγαπημενου μας χωρου. :D

Συμφωνειτε?

Και επισης ποιος θα αναλαβει να φερει μια καλη ψηφιακη για τις σχετικες φωτογραφιες-παρουσιασης?

Reaction score
49
Λοιπον παιδια, επειδη δεν ξερω εαν και ποτε θα μπορεσω να ξαναγραψω τις επομενες ημερες, εγω θα βρισκομαι στο περιπτερο της ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ στο Β6 καθε ημερα και ωρα της εκθεσης.

Εαν θελετε μπορουμε να το ορισουμε ως τοπο συναντησης και γνωριμιας αλλα και-γιατι οχι- και σχετικης προπαγανδας για να διευρυνουμε τους κυκλους του αγαπημενου μας χωρου. :D

Συμφωνειτε?

Και επισης ποιος θα αναλαβει να φερει μια καλη ψηφιακη για τις σχετικες φωτογραφιες-παρουσιασης?
Θα φέρω σίγουρα την ψηφιακή μαζί μου (αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο και δεν καταφέρω να ανέβω!) αλλά εγώ θα είμαι πάνω Κυριακή για 2-3 ώρες.
Θα χρειαστεί να υπάρχει κι άλλος φίλος με ψηφιακή για περισσότερες φωτογραφίες, των υπόλοιπων ημερών...........

Reaction score
7
Προτεινω να φορεσουμε μπλουζακια με το logo του AVSite σε καλλιγραμμες υπαρξεις για να ενημερωνουν τον κοσμο...

Το οτι τα μπλουζακια θα ειναι κολλητα, λευκα και βρεγμενα, δε χρειαζεται να το αναφερω...

Reaction score
49
Προτεινω να φορεσουμε μπλουζακια με το logo του AVSite σε καλλιγραμμες υπαρξεις για να ενημερωνουν τον κοσμο...

Το οτι τα μπλουζακια θα ειναι κολλητα, λευκα και βρεγμενα, δε χρειαζεται να το αναφερω...
Πάρε και τις γόβες σου (και τα υπόλοιπα αξεσουάρ), να φέρω κι εγώ τα δικά μου και να δεις τι πανικός θα γίνει.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός