Ρυθμίσεις internet σε κινητό vodafone.

Reaction score
0
Καλησπέρα.

Προσπαθώ εδώ και 2-3 ημέρες να περάσω τις ρυθμίσεις του ιντερνετ σε ένα κινητό LG L5 και δεν τα καταφέρνω με τίποτα. Έχω δοκιμάσει να τις βάλω χειροκίνητα μέσα από το site της vodafone σύμφωνα με τα βήματα που λέει, έχω δοκιμάσει να τις βάλει η ίδια η vodafone με τα μηνύματα που στέλνει με έτοιμες τις ρυθμίσεις, αλλά τζίφος.

Μήπως θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει λιγάκι?

Πατάω το εικονίδιο της πλοήγησης ή του Chrome στο κινητό αλλά μου γράφει page not found, συνέχεια.

Reaction score
0
Σε ευχαριστώ πολύ. Το μεσημεράκι θα τα δοκιμάσω. Τις ρυθμίσεις που έβαλες παρακάτω να τις βάλω με το wap που λες παραπάνω ή ξανά με το internet?
Στον τύπο APN το βάζω default και "," supl όπως ακριβώς τα γράφεις?

Reaction score
0
Δυστυχώς τίποτα από τα δύο.

Οι ρυθμίσεις που έχω αυτή τη στιγμή (αυτές που έχει και το site της vodafone) είναι οι παρακάτω:
PB080104.JPG

PB080105.JPG

Reaction score
858
Διέγραψε τελείως τα apn και φτιάξε καινούριο με όνομα Internet και apn ενα από τα δύο που σου έγραψα παραπάνω και στα υπόλοιπα μην πειράξεις τίποτα. Δοκίμασε και στον τύπο apn να βάλεις μόνο default.

Reaction score
0
Τελικά επικοινωνώντας με τη vodafone λύθηκε το πρόβλημα καθώς έπρεπε πριν μπω στο μενού με τα σημεία πρόσβασης να ενεργοποιήσω ένα checkbox που επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων.

Τέλος καλό.

Ευχαριστώ για το χρόνο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.284
Members
38.443
Νεότερο μέλος
George Martini