Ρυθμιση προβολεα κ τοποθετηση οθονης

Reaction score
0
Καλημερα ηθελα τα φωτα σας , εχω 2 αποριες ! 1) εχω ηδη εγκαταστησει οθονη , ειναι δυνατον να την κανω να κατεβαινει πιο χαμηλα χωρις να την μετακινησω απο το υψος που ειναι? η οθονη ειναι othelo 2) για την ρυθμιση προβολεα καλο ειναι να εχει παιξει 100 ωρες περιπου πριν? και οταν λεμε να παιξει , πρεπει να ειναι ταινια ? η απλα μπορω να τον εχω ανοιχτο κ οτι δειχνει?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.558
1. Τι εννοείτε? Να την τραβήξετε? :114:

2. α.Ναι, περίπου 100 ώρες.
β.Δεν έχει σημασία τι παίζει.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Ρυθμιση προβολεα κ τοποθετηση οθονης

Καλημερα
καλημερα
ηθελα τα φωτα σας , εχω 2 αποριες ! 1) εχω ηδη εγκαταστησει οθονη , ειναι δυνατον να την κανω να κατεβαινει πιο χαμηλα χωρις να την μετακινησω απο το υψος που ειναι? η οθονη ειναι othelo
η μαρκα δεν εχει σημασια, η οθονη κατεβαινει ως ενος σημειου , αν θες να κατεβει και αλλο πρεπει να την αποσυνδεσεις απο το πανω μερος και να την <κατεβασεις οσο θες, μετα την ξαναβιδωνεις εκει που θες

2) για την ρυθμιση προβολεα καλο ειναι να εχει παιξει 100 ωρες περιπου πριν? και οταν λεμε να παιξει , πρεπει να ειναι ταινια ? η απλα μπορω να τον εχω ανοιχτο κ οτι δειχνει?
καλες ειναι οι 100 ωρες, τη ρυθμιση (αν την κανεις μονος σου)( την κανεις με πατερνακια) αλλιως φωναζεις καλιμπρειτορ

Reaction score
0
ναι να την τραβηξω πιο κατω , ρυθμιζεται? γιατι τωρα κατεβαινει μεχρι το 1,20 απο το πατωμα κ ειναι λιγο ψηλα μ εχει κουρασει, θελω να κατεβει μεχρι τους 80-90 ποντους απ το πατωμα !

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ρυθμιση προβολεα κ τοποθετηση οθονης

Εχω σκοπο να φωναξω ειδικο !!!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.558
ναι να την τραβηξω πιο κατω , ρυθμιζεται? γιατι τωρα κατεβαινει μεχρι το 1,20 απο το πατωμα κ ειναι λιγο ψηλα μ εχει κουρασει, θελω να κατεβει μεχρι τους 80-90 ποντους απ το πατωμα !
Τι μάρκα και μοντέλο είναι? Θα έπρεπε να παραγγελθεί από την αρχή με περισσότερο μαύρο από πάνω (drop).
1.20 είναι πάρα πολύ ψηλά.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Re: Ρυθμιση προβολεα κ τοποθετηση οθονης

Καλημερα ηθελα τα φωτα σας , εχω 2 αποριες ! 1) εχω ηδη εγκαταστησει οθονη , ειναι δυνατον να την κανω να κατεβαινει πιο χαμηλα χωρις να την μετακινησω απο το υψος που ειναι? η οθονη ειναι othelo...
Τι μάρκα και μοντέλο είναι? Θα έπρεπε να παραγγελθεί από την αρχή με περισσότερο μαύρο από πάνω (drop).
1.20 είναι πάρα πολύ ψηλά.
Screenline othello:118:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Λογικά έχει περίπου 15cm μαύρο περιθώριο ακόμα.
Είναι η ηλεκτρική ή η χειροκίνητη;

Reaction score
384

Πρεπει να εχει δυνατοτητα ρυθμισης, οι περισσοτερες εχουν. Αλλα κι αν δεν εχει, βιδωσε την χαμηλοτερα.

Reaction score
0

ναι ειναι η screenline othelo ηλεκτροκινητη . το ξερω ειναι ψηλα αλλα τοτε που μπηκε ειχα ακομα τηλ. crt οποτε επρεπε να πεφτει ψηλοτερα απ την τηλ. !!!! εμαθα και την ορολογια τελικα , ναι το drop θελω να αυξησω :119:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.558
Ακόμα και να έχει λίγο drop, αποκλείεται να είναι όσο χρειάζεται.

Που είναι τοποθετημένη, τοίχο ή ταβάνι?
Βάλε μιά φωτογραφία ντε! :105:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.664

Σωστά, θέλει κατέβασμα. Ιδανικά, το κάτω μέρος της εικόνας πρέπει να ξεκινά περίπου 15 εκ. πιο χαμηλά από το ύψος των ματιών του θεατή. Υπάρχει δυνατότητα προσθήκης drop στο πάνω μέρος, αλλά δεν έχω πρόχειρα στοιχεία ποιος μπορεί να το αναλάβει.

Για τη ρύθμιση, σου τα είπαν ο zizik και ο argi.

Reaction score
0
ελα ντε , σας εσπασα τα νευρα !!! με φοτο θα καταλαβαινατε αμεσως αυτο που εννοω !!! τεσπα τωρα μου λυθηκαν οι αποριες , επικειται μετακομιση και τα ρωταω για να μην κανω τα ιδια λαθη ! :105:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Mπορείς να την κατεβάσεις μάξιμουμ καμιά 10ριά πόντους,αλλά θέλει πολύ προσοχή για να μην φύγει απ το στροφείο τυλίγματος.
Στα δεξιά (λογικά) του πανιού υπάρχει trimmer που ρυθμίζει το drop.Θέλει κατσαβιδάκι για να το στρέφεις λίγο-λίγο και ταυτόχρονα να ελέγχεις πόσο αλλάζει το περιθώριο. Επειδή όμως δεν θα κερδίσεις κάτι ουσιαστικό,μιας και είναι ήδη ψηλά,προτιμητέα είναι ολόκληρη η μεταφορά της προς τα κάτω.

Reaction score
384

Νομιζω ειχαμε ανοιξει ενα παρομοιο θεμα στο παρελθον και το ρεζουμέ ηταν οτι πρεπει ο θεατης να βλεπει προς τα πανω το κεντρο της οθονης με 12-15 μοιρες.
Ο λογος που το ειχα γυρισει σε υπολογισμο με μοιρες ηταν γιατι ετσι η 'φορμουλα' θα δουλευε για ολα τα μεγεθη οθονων.
Φαντασου δηλαδη να ειχες μια οθονη 15 μετρα υψος και να καθοσουν μονο 15 ποντους πανω απο το χαμηλοτερο σημειο της. (Maxheadroom δε διαφωνω για τον υπολογισμο σου απλα θυμηθηκα την παλιοτερη συζητηση :619:).
Κι εγω στη θεση σου θα την βιδωνα πιο χαμηλα, γιατι οπως ειπε κι ο φιλτατος gstriftos το πανι θα μπορουσε και να βγει απο το καρουλι!

Reaction score
0

Ναι παιδια αυτο θα κανω , με το καλο στο νεο σπιτι ( σε 2-3 μηνες ελπιζω να μαι μεσα ) ! Απλα ηθελα τη γνωμη σας να μην κανω τα ιδια λαθη , και τι επιλογες εχω !

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef