Ρυθμιση τηλεχειρισμου οθονης Ε-screen 120''

Reaction score
0
Καλημερα.
Εχω μια οθονη e-screen 120'' με εναν Sanyo plv-z2000 .

Σημερα στα καλα καθουμενα προσπαθωντας να ανοιξω με το control την οθονη αντιλαμβανομε πως εχει χασει τις ρυθμισεις και οχι μονο αυτο αλλα εχουνε γυρισει αναποδα.
Πατωντας το πανω κουμπι η οθονη κατεβαινει και πατωντας το κατω ανεβαινει σε steps.Επισεις πατωντας τα κουμπια για up-down-stop στα δεξια της οθονης δεν κανει τιποτα παρα μονο ακουγετε το γνωστο -μπιπ-
Ψαχνοντας το σιτε βρηκα μονο αυτο το θεμα http://www.avsite.gr/vb/showthread....F2-STOP-%E3%E9%E1-%EF%E8%FC%ED%E5%F2-E-Screen οπου δυστυχως δεν καταφερα τιποτα.

Υπαρχει καποιος που εχει την ιδια οθονη και γνωριζει πως ξαναρυθμιζετε το τηλεχειριστηριο?

σε επικοινωνια που ειχα με τον κατασκευαστη,μου προτεινε να παω απο κει την οθονη,αλλα αυτο ειναι σχεδον αδυνατον διοτι η τοποθετηση εχει γινει με τετοιο τροπο που πρεπει να σπασω τη γυψοσανιδα στο ταβανι μου για να τη βγαλω,κατι που θα το κανω μονο στη περιπτωση που αποφασισω να αλλαξω οθονη.

ευχαριστω !

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.558
Reset? Αν αποσυνδεθεί απ' τη μπρίζα γιά λίγη ώρα? Τη μπαταρία τη βγάλατε?

Reaction score
0
ναι τα δοκιμασα ολα αυτα,και τη μπαταρια απο το τηλεχειρηστηριο εβγαλα και την οθονη απο τη πριζα...μολις τα ξαναβαζω συνεχιζει ετσι αναποδα το up-down και κουνιετε σε steps μονο....καποιος φιλος που εχει ιδια οθονη ισως γνωριζει πως επαναπρογραμματιζετε το τηλεχειριστηριο

Reaction score
384
Απάντηση: Ρυθμιση τηλεχειρισμου οθονης Ε-screen 120''

Ο κατασκευαστης που επικοινωνησες δεν εχει ενα manual να σου στειλει?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ρυθμιση τηλεχειρισμου οθονης Ε-screen 120''

δυστυχως εχουνε σταματησει να ασχολουνται με οθονες για projector,χαρακτηριστικα μου ειπε ο ανθρωπος οτι μονο το 5% και λιγοτερο ισως ασχολητε πια με προτζεκτορες κτλ....Αν πουλαει καποιος πανι ηλεκτρικο με τουλαχιστον 2 μετρα μηκος σε αριστη κατασταση μηχανικα εως 200 ευρω π.μ
Δε θα το γλυτωσω το σπασιμο της γυψοσανιδας....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef