Ρύθμιση θέσεων ψηφιακών στην Samsung UE32EH4000w

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους. Χρειάζομαι απεγνωσμένα τη βοήθεια σας. Σήμερα πήρα την συγκεκριμένη τηλεόραση που αναφέρεται στο τίτλο αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να ρυθμίσω τις θέσεις των ψηφιακών καναλιών. Τα αναλογικά αποθηκεύονται εύκολα οι θέσεις τους αλλά με τα ψηφιακά υπάρχει θέμα. Έχω ψάξει παντού αλλά δεν έχω βγάλει άκρη μέχρι τώρα. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας!

Reaction score
7.100
Απάντηση: Ρύθμιση θέσεων ψηφιακών στην Samsung UE32EH4000w

σε ποια περιοχη εισαι? Θελω να πω εισαι σε περιοχη που πιανεις τα ψηφιακα?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.669

Είμαι βέβαιος ότι υπάρχει και πιο απλός τρόπος από αυττόν που θα περιγράψω, αλλά δεν μπορώ να τον θυμηθώ.

Κατ' αρχάς σημείωσε σε ποιά θέση θέλεις να καταχωρήσεις ποιό κανάλι.
Πατάς "Μενού", κατεβαίνεις στην "Κεραία", δεξιά, κατεβαίνεις "Διαχ. Καναλιών", δεξιά "TV", δεξιά επιλέγεις το κανάλι που θες.
Πατάς το πλήκτρο "Tools", "Επεξ. Αριθ. Καναλιών, Enter. Επιλέγεις τον αριθμό όπου θες να καταχωρηθεί το κανάλι και πατάς Enter.

Επαναλαμβάνεις τη διαδικασία για τα υπόλοιπα. Ξέρω, δεν είναι και ο πιο εύκολος τρόπος, αλλά δεν μπορώ να βρω τον άλλον.

Reaction score
0

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Στη Θεσσαλονίκη μένω, οπότε ψηφιακό σήμα υπάρχει εδώ και καιρό μάλιστα. Όσον αφορά τις οδηγίες σου rose.athens στο μενού που μπήκα δεν υπάρχουν οι συγκεκριμένες επιλογές. Υπάρχει η επιλογή Κανάλι -> και μετά έχει αυτόματος ή χειροκίνητος συντονισμός. Στο χειροκίνητο συντονισμό όπου πήγα είχε να ρυθμίσω τα αναλογικά κανάλια αλλά όχι τα ψηφιακά. Στα ψηφιακά είχε μόνο να επιλέξω τη συχνότητα του αναμεταδότη. (πχ C29 στα 538Μhz για Χορτιάτη - Θεσσαλονίκη) Κάτι πέρα από αυτό δεν έχει. Υπάρχει περίπτωση να μην έχει επιλογή η τηλεόραση να αλλάζω τις θέσεις των καναλιών;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.429

Eδώ είναι το εγχειρίδιο.
Έχω την αίσθηση ότι το περιγράφει αρκούντως αναλυτικά στις πρώτες σελίδες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll