Ρύθμιση πικ απ

CAC

Reaction score
16
καλησπέρα! Μετά απο πολλές πτώσεις του πικ απ μου (από το βλαστάρι μου), ευτυχώς το μηχάνημα ζει ακόμη αλλά νομίζω έχει ξερυθμιστεί αρκετά ο βραχίονας κλπ. Μιας και δεν έχω τα κατάλληλα εργαλεία μήπως θα μπορούσατε να μου προτείνετε μία λύση ή ένα μαγαζί για να μου το ρυθμίσει και πάλι? Επίσης η μόνη απώλεια που έιχα ότι το σπάσιμο του καλλύματος της βελόνας. Που θα μπορούσα να το αντικαταστήσω? ευχαριστω!

Reaction score
100
Πες μας ποιο πικαπ έχεις; και ποιο βραχίονα φοράει; Τι εννοείς ότι έχει ξερυθμιστεί ο βραχίονας; Λίγες περισσότερες πληροφορίες;
Για το κάλυμμα της βελόνας, καλύτερα απευθύνσου στον αντιπρόσωπο. Ποια κεφαλή έχεις;

Reaction score
100
Η καλύτερη λύση είναι να το πας στον Ορφέα, να του ρίξουν μια ματιά και να του κάνουν και τις τυχών ρυθμίσεις.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.496
Θα συμφωνήσω με την πρόταση του mikekam.

Εάν από την άλλη, έχεις όρεξη για διάβασμα και ολίγον "DIY", μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο θέμα αυτό για να μάθεις πολλά για τη λειτουργία των πικ απ και των επιμέρους εξαρτημάτων τους.

Reaction score
100
Για ρυθμίσεις στα Project, ρίξε μια ματιά κι εδώ: https://www.henleydesigns.co.uk/assets/_managed/cms/files/WebsiteTurntableSupportPDF.pdf
είναι κάτι σαν manual για όλα τα project, με αρκετές οδηγίες.
Εννοείτε πως το link που έδωσε ο wizzy, είναι η βίβλος για όλους όσους ασχολούμαστε με πικάπ!
Πάντως αυτό το "χαλάρωμα" που λες στο βραχίονα, και αφού έχει υποστεί και πτώσεις...μάλλον μου μοιάζει σαν να έχουν χαλαρώσει ή πάθει ζημιά τα έδρανα του βραχίονα.

Reaction score
100
Με αυτό καλύτερα να ασχοληθεί κάποιος ειδικός. Θέλει ειδικό εργαλείο και και να σφικτούν όσο ακριβώς πρέπει. Καλύτερα να ΜΗΝ βάλεις χέρι εκεί.
Κούνα τον βραχίονα με απαλές κινήσεις πάνω-κάτω, δεξιά-αριστερά, να δεις πως συμπεριφέρεται. Θα καταλάβεις αν έχει τζόγο, ή αν έχει φύγει από τη θέση του κάποιο από τα έδρανα.
Δες και αν είναι εντάξει το βάρος ανάγνωσης και το antiskate.
Πάντως για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πήγαινέ το πικάπ στον Ορφέα. Από κει φαντάζομαι το έχεις πάρει, ε;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo