31 Ιανουαρίου 2007 #1 amiga115 Μηνύματα 114 Reaction score 0 Έψαξα, έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ρυθμίσω το πιάτο χωρίς να έχω ειδικό εξοπλισμό; Μπορώ να το κάνω με το Pc ας πούμε; Θέλω να βάλω και δεύτερο πιάτο. Μπορώ να το κάνω μόνος μου;
Έψαξα, έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ρυθμίσω το πιάτο χωρίς να έχω ειδικό εξοπλισμό; Μπορώ να το κάνω με το Pc ας πούμε; Θέλω να βάλω και δεύτερο πιάτο. Μπορώ να το κάνω μόνος μου;
31 Ιανουαρίου 2007 #2 panosop Συστημικός Μηνύματα 5.570 Reaction score 668 Για δοκίμασε το Satellite Antenna Alignment. Το LINK είναι αυτο για να το κατεβάσεις. Περιέχει όλους τους δορυφόρους παγκόσμια και τις μετρήσεις που πρέπει να κάνεις και τα υπολογίζει μόνο του.
Για δοκίμασε το Satellite Antenna Alignment. Το LINK είναι αυτο για να το κατεβάσεις. Περιέχει όλους τους δορυφόρους παγκόσμια και τις μετρήσεις που πρέπει να κάνεις και τα υπολογίζει μόνο του.
31 Ιανουαρίου 2007 #4 amiga115 Μηνύματα 114 Reaction score 0 Ε, γι'αυτο μου αρεσει αυτό το forum.. Σ'ευχαριστώ πολύ..