ΣΚΛΗΡΟΣ PS3

Reaction score
0
Για πείτε μου τώρα εάν κατεβάσω μια ταινία απο το ίντερνετ 1080ρ η 720ρ και τη βάλω στο σκληρό του ps3 θα παίξει ανάλογα?Όσο για τους υπότιτλους πως θα τους παίξει?Εγώ στον υπολογιστή μου κατέβάζω την ταινία (όχι ακομη 720ρ η 1080ρ) κατεβάζω και τους υπότιτλους και την βλέπω απο το pc με το media player classic.
Αν τελικά την παίζει την ταινία το ps3 χρειάζεται κάποια ειδική μεταχείριση για τους υπότιτλους?Απαντήστε μου γιατί σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του και θέλω να το εκμεταλευτώ πλήρως..

Reaction score
1
Οχι , επειδή ο σκληρός του ps3 είναι ειδικά φορμαρισμένος ώστε να μην δέχεται αρχεία άνω των 4giga ( στο σύνολο δλδ των ταινιών 720p και 1080p ) ...

Χρησιμοποιούμε όμως άλλη τακτική , την τακτική του stream

Δλδ έχεις ένα pc που παίζει την ταινία με κάποιο player με δυνατότητα stream ( υπάρχουν πολλοί ) και το PS3 το παίζει , μέσω linux φυσικά.

Εννοείται ότι το pc πρέπει να έχει την δύναμη να παίξει αυτά τα αρχεία και να έχεις ενσύρματο δίκτυο 100 mbits ή 1 Gbits .

Reaction score
0
Απάντηση: ΣΚΛΗΡΟΣ PS3

Επειδή είμαι λίγο άσχετος, όταν linux τι εννοείς καθώς και τι χρειάζεται το ενσύρματο δίκτυο?

Reaction score
0

Που βρίσκουμε υπότιτλους ελληνικούς hd smooth crimical?

Reaction score
1

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα δεν νομιζω να εχουν διαφορα με τους απλους.

Reaction score
1
Εαν γνωρίζεις προγράμματα συγχρονισμού όπως το time adjuster και το subtitle workshop , τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα !

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm