ΣΟΥΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ 20Α.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.505
Απάντηση: ΣΟΥΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ 20Α.

το βύσμα "σούκο" είναι το "Type F" CEE 7/4 (German "Schuko" 16 A/250 V grounded)

It supplies up to 16 amperes. It is used in Austria, Bulgaria, Chile, Croatia, Estonia, Finland, Germany, Greece, Hungary, Iceland, Indonesia, Italy, Latvia, Luxembourg, the Netherlands, Norway, Pakistan, Portugal, Romania, Russia,[16] Serbia, Slovenia, South Korea, Spain, Sweden, Turkey, Ukraine and Uruguay.
"Schuko" is an abbreviation for the German word Schutzkontakt, which means "Protective (that is, grounded) contact".

λινκ

πάνω από τα 16Α, για οποιαδήποτε χρήση σε ευρωπαϊκές χώρες, χρειάζεται το IEC309:

λινκ

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
καλα αλλα τσιμπιμενα (δεν ξερω ποσο εχουν , και αν εχουν ) ειχε ο ορφεας της clear audio.
Βεβαια clear audio δεν ηταν , (μονο το κουτι ηταν clear audio) το βυσμα ηταν hifituning , σε δραχμες ειχε περιπου 7-8 χιλ , σε ευρω δεν ξερω ........Ολα αυτα πριν 13 χρονια........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
βεβαια αν ψαξεις ισως βρεις σε βιομηχανικα βυσματα που χωνει η (πως την λενε την ολλανδικη ...) φτηνα 4-5 ευρω....Καποτε ειχε ο τυροβολας (μιλαμε πολλα χρονια πριν )

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.505
Απάντηση: Re: ΣΟΥΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ 20Α.

οκ. τελικα τι να παρω?
μπλε η ογιειντ?
αν είναι μόνο για 1 ενισχυτή, δε χρειάζεσαι τίποτε περισσότερο από 1 απλό σούκο.

αν από την ίδια μπρίζα πρέπει να δώσεις σε 2 ή 4 τέτοιους ενισχυτές, τότε η μόνη λύση είναι αυτή που έχω κι εγώ στο σπίτι μου:

με την προϋπόθεση ότι το καλώδιο μέσα στον τοίχο έχει την απαιτούμενη διατομή και πάει στον πίνακα σε αντίστοιχη ασφάλεια.

μετά, από αυτή την μπρίζα, με το ανάλογο καλώδιο ρεύματος μπορείς να τροφοδοτήσεις τους 2 ή 4 ενισχυτές σου, ενώ ο κάθε ενισχυτής με ένα απλό σούκο είναι ΟΚ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Re: Απάντηση: Re: ΣΟΥΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ 20Α.

τι μου θυμισες τωρα ? ενα ηλιθιο προισταμενο που ειχε αλλαξει ολες τις μπριζες στο εργοστασιο για να μην ακουει ραδιοφωνο ο κοσμος............τελικα εφαγε την ηττα του με τα pc και εστρωσε .....

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.433
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΣΟΥΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ 20Α.

τι μου θυμισες τωρα ? ενα ηλιθιο προισταμενο που ειχε αλλαξει ολες τις μπριζες στο εργοστασιο για να μην ακουει ραδιοφωνο ο κοσμος............τελικα εφαγε την ηττα του με τα pc και εστρωσε .....
απλα δεν ετυχε σε μακγκαιβερ

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
φχαριστω για τις πληροφοριες τρελλα αγορια.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.414
Members
38.697
Νεότερο μέλος
Spiromag