ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ - National Treasure

Reaction score
86

Ο Μπεν Γκέιτς, ένας ριψοκίνδυνος αρχαιολόγος αναζητά ένα χαμένο θησαυρό εδώ και 200 χρόνια, που οκτώ γενιές της οικογένειάς του δε μπόρεσαν να εντοπίσουν. Για να το καταφέρει αυτό πρέπει να κλέψει τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, να αποκωδικοποιήσει το χάρτη , να γλιτώσει από το FBI και όλους τους επίδοξους κλέφτες που θέλουν το θάνατό του και φυσικά να βρει το θησαυρό. Άλλη μια εκρηκτική ταινία από τον παραγωγό των μεγάλων επιτυχιών Τζέρι Μπρουκχάιμερ με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Oscar Νίκολας Κέητζ, μια πλειάδα άλλων μεγάλων ηθοποιών κι εκπληκτικά ειδικά εφέ!
ΗΧΟΣ: 5.1 DOLBY DIGITAL SURROUND.
Director: ΓΙΟΝ ΤΕΡΤΕΛΤΑΟΥΜΠ
Starring: ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΕΗΤΖ , ΝΤΑΪΑΝ ΚΡΟΥΓΚΕΡ
Runtime: 125min
Εταιρία: AUDIO VISUAL
Πηγη: www.videosun.gr

Reaction score
49
Κώστα έχω ένα πρόβλημα με τον συγκεκριμένο ηθοποιό!!!
Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μου κάθεται καλά.
Σε όλες του τις ταινίες (εκτός ίσως από το Machstick Men)
Κάτι το βλέμα του (της νυσταγμένης αγελάδας) κάτι η προφορά του (κάτι σαν τον Θέμο στα αγγλικά....) με χαλάει..........

Αλλά θα την δω μόνο και μόνο για εγκυκλοπαιδικούς λόγους........ :roll: :wink:

Reaction score
13
Γιάννη αυτή την φορά θα σε χαλάσει και ή απόλυτη "εξυπνάδα" του ηθοποιού που καταντάει κουραστικό και χαζό (άμα είναι να λύνεις γρίφους μέσα σε δευτερόλεπτα ε τότε χαραμίζεσαι σε μια ταινία!).Τέλος πάντων την είδα χτες και δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε (παρά την αναμονή και τα σχόλια που άκουσα....).Για μια μόνο θέαση για να περάσει κάποιος την ώρα του αλλά για 2η φορά δεν το νομίζω....

Reaction score
0
Ψιλοαδιαφορο μου φανηκε εκτος απο 2-3 σκηνες.Οσο για τον Cage και το βλεμα του εγω θα το ελεγα το σπινθιροβολο βλεμα της αγελαδας :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
0
Το ειδα ψες και εγω. Ωραιο ειναι σε γενικες γραμμες. Ενταξει δεν εχει τοση δραση και εφφε οσο περιμενα αλλα παραμενει ενδιαφερον.
Μου θυμισε (απο εκει πρεπει να εχουν εμπνευστει) τα υπεροχα κομιξ του Καρλ Μπαρκς και Ντον Ροσα με την οικογενεια των Ντακ να ψαχνουν αμυθητους θησαυρους.
Συστηνεται για οσους δεν αποχωριζονται το παιδι μεσα τους.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef