ΣΤΗΣΙΜΟ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ/ΙΔΑΝΙΚΕΣ VALUE FOR MONEY ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Μηνύματα
57
Reaction score
0
Καλημερα σε ολους.
επειδη προκειται να μεινω στο νεο μου σπιτι εντος ολιγων μηνων και επειδη θελω να βαλω μεσα ενα αξιοπρεπες ηχοσυστημα,χωρις να ξεφυγω και πολυ οικονομικα,θαθελα οσοι μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας.Πιο συγκεκριμενα,σκεφτομαι για ηχεια τα TannoyArena 5.1 (αν και εχω διαβασει οτι τα B&W M30 ειναι τα κορυφαια,ομως ειναι και πιο ακριβα),ενισχυτη DENON 2807(σε ενα μαγαζι μου προτειναν και εναν SONY,δε θυμαμι μοντ,γυρω στα 1000+€).το διλημμά μου ειναι αν αξιζει να ακουω μουσικη απο το home cinema ή εινα καλυτερα να βαλω και ξεχωριστα ηχεια μονο για μουσικη(μου εχουν βγαλει 2 επιπλεον καλωδια ηχου).Επισης αν εχει καποιος εμπειρια απο all-in-one systems κιαν τα θεωρει καλη εναλλακτικη λυση-λογω κοστους κυριως.Π.χ. βρηκα σε μεγαλο καταστημα της Θεσσαλονικης το CRYSTAL AUDIO TX-T SYSTEM/DVD GIGA 650 μολις 980€(απο 1750€!).Τελος να συμπληρωσω πως το σαλονι οπου θα μπει το ηχοσυστημα εχει διαστασεις 9Χ6 m, κιοτι σκεφτομαι για τηλεοραση καποια 46''.Ξεχασα να μιλησω για μπατζετ,το οποιο γενικα δε θελω να ξεφυγει πανω απο 7-8000€(μαζι με την tv) εκτος κιαν ειναι αναγκαιο.
ευχαριστω προκαταβολικα οσους μου απαντησουν
 

Μηνύματα
7.704
Reaction score
4
Καλημερα φιλε.
Με το ποσο που διαθετεις φτιαχνεις παπαδες! Μην σου πω και πατριαρχες! :happy_5:

Τα ηχεια που αναφερες κατα καιρους εχουν προταθει και απο εδω ως πολυ καλες επιλογες!
Τωρα εχω την εντυπωση χωρις να εχω καταφερει να ακουσω και τα τρια ηχεια που αναφερες οτι τα Β&W ειναι τα καλυτερα και σαφως ακριβοτερα.

Μην σε φοβιζει ο ηχος του ενισχυτη περι μουσικης!
Ενας δυνατος ενισχυτης σε ρευμα W/rms θα σε καλυψει μια χαρα.
Μπορεις βεβαια αν θες να παρεις και εναν τελικο που πανω σε αυτον θα οδηγεις μονο τα Left Right ηχεια σου ετσι ωστε να εχεις ακομα καλυτερα μουσικα αποτελεσματα...

Τα ALL IN ONE απλα ξεχνα τα !!!

Γιατι θες τηλεοραση? Εχεις δει ποτε ταινια σε προβολεα? Με τα λεφτα που διαθετεις ειναι κριμας να μην προβεις στην αγορα προβολεα! Μην σου πω οτι για τηλεοραση θα δωσεις περισσοτερα απο οτι στον προβολεα. (εξαρταται βεβαια αν θες FULL HD η HD Ready)

Εχουν βγει καινουριοι ενισχυτες που εχουν τα καινουρια forma ηχου. Θα προτεινα λοιπον να περιμενεις να φτασουν τα πρωτα μοντελα στην αγορα και να δεις τι παιζει απο αυτους τους ενισχυτες!
Στα ηχεια καλα βαδιζεις!
Παιρνεις και εναν τελικο για τα μπροστα και εισαι αρχοντας!

Απλα σκεψου ξανα αν θα πας για τηλεοραση η για προβολεα.
Με 3.000 ευρω μπορεις να παρεις εναν αξιοπρεπεστατο FULL HD προβολεα.
Για να παρεις FULL HD τηλεοραση θες πανω απο αυτο το ποσο.. Ιδιως στις ιντσες που θες.
 

Μηνύματα
7.704
Reaction score
4
Εννοειται οτι μουσικη θα ακους μονο απο τις στηλες ετσι? Απο τα Left & Right ηχεια!
Σε Direct mode απο τον ενισχυτη σου!

Βεβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα :cool_4:
 

Μηνύματα
57
Reaction score
0
''Εχουν βγει καινουριοι ενισχυτες που εχουν τα καινουρια forma ηχου''
Τι εννοεις?
 

Μηνύματα
57
Reaction score
0
Σε συνεχεια του προηγουμενου,μηπως οταν λες νεα φορματ ηχου εννοεις true hd κτλ που θα ειναι συμβατα με blue-ray kai hd-dvd (lossless audio formats)?
Ειδα καποια νεα AV Receivers ONKYO οτι προκειται να ερθουν με αυτα τα νεα format,αν μιλαμε για το ιδιο πραγμα
 

Μηνύματα
801
Reaction score
8
Απάντηση: Re: ΣΤΗΣΙΜΟ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ/ΙΔΑΝΙΚΕΣ VALUE FOR MONEY ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Σε συνεχεια του προηγουμενου,μηπως οταν λες νεα φορματ ηχου εννοεις true hd κτλ που θα ειναι συμβατα με blue-ray kai hd-dvd (lossless audio formats)?
Ειδα καποια νεα AV Receivers ONKYO οτι προκειται να ερθουν με αυτα τα νεα format,αν μιλαμε για το ιδιο πραγμα
Για το ιδιο λετε.:happy_4:
 

Μηνύματα
3.300
Reaction score
1.935
Απάντηση: ΣΤΗΣΙΜΟ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ/ΙΔΑΝΙΚΕΣ VALUE FOR MONEY ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Φίλε PSYHANIA καλημέρα,

Αν τα ηχεία 5.1 που θα αγοράσεις είναι αξιόλογα/ποιοτικά (όχι απαραίτητα πανάκριβα & βέβαια όχι all in one), τότε μπορείς κάλιστα να τα χρησιμοποιείς και για μουσικά ακούσματα κ τα διπλά καλώδια να τα χρησιμοπιήσεις για διπλοκαλωδίωση στα μπροστα/κύρια ηχεία, με τον αντίστοιχο ενισχυτή (τελικό ή AV) ανάλογα με το που θα καταλήξεις.

Ο χώρος σου μπορεί να είναι 9*6 αλλά για ταινίες θα χρησιμοποιηθούν και τα 54τμ? Ή το καθιστικό πιάνει πχ τα μισά τμ. ? Επίσης ποιά η απόσταση από την TV? Αν πρέπει να βλέπεις από τα πχ. 6μ, τότε ναι θα χρειαστείς μεγάλη οθόνη! Αν όμως ο καναπές είναι στα 3-4μ από την TV, μήπως να αρκεστείς σε πιό λίγες ίντσες για να βλέπεις τα τηλεπαράθυρα στις ειδήσεις και να δώσεις τα ώραια σου γιούρα για προβολέα για να απολαμβάνεις τις ταινείες, όπως λέει και ο φίλος HomeCinema-maniac? Ολές αυτές οι πληροφορίες θα βοηθήσουν στο να έχεις πιο σαφείς απαντήσεις....:cool_4:

Καλύτερα να καταλήξεις πρώτα στο τί ακριβώς θέλεις να φτιάξεις, πώς το έχεις φανταστεί, και στο τέλος θα καταλήξεις πιό εύκολα στα μηχανήματα.Αν δεν πρόκειται να μπείς άμεσα στο νέο σου σπίτι, πόσταρε και καμια κάτοψη του χώρου σου. Υπάρχουν συμφορουμίτες με πολλές γνώσεις και πρόθυμοι να βοηθήσουν για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα...
:happy_4:
 

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
11.830
Reaction score
2.427
Απάντηση: ΣΤΗΣΙΜΟ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ/ΙΔΑΝΙΚΕΣ VALUE FOR MONEY ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Λοιπον εχουμε και λεμε (εχοντας υπ' οψη το χρηματικο ποσο που θα διαθεσεις)
α) ΝΑΙ σε προβολεα και δη HD
β) ΟΧΙ σε ηχεια 5.1 τυπου B&W MT30 (εχω τα ΜΤ20 και διαφερουν στο σαμπγουφερ) γιατι ειναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ για stereo μουσικη (τα δικα μου ειναι αριστα για θεαση ταινιας, μα δεν με ικανοποιουν για μουσικη -προσωπικη μου αποψη). Προτιμησε ενα πολυ καλο 2.1 για εμπρος τριαδα και περιφερειακα παρε δυο Μ1 (τα μικρα δηλ απο το ΜΤ30) μαζι με τις βασεις-κολονες
γ)ΝΑΙ σε καλη τηλεοραση γιατι με αυτην θα...ζεις. Με τον προβολεα θα εχεις...εξοδο!
δ) ΝΑΙ σε δυνατο ενισχυτη (οπως λεει κι ο Μανιακ). Οσο για τα νεα φορμα...


Μου φαινεται οτι το παρακανα! Με ενος χρονου εμπειρια δινω και συμβουλες! Ως ...παθων βεβαια!
 

Μηνύματα
57
Reaction score
0
δυστυχως δε μπορω να ποσταρω την κατοψη,κατι δεν κανω σωστα. οι διαστ. ειναι 9,75Χ6,10Χ2,5.το σαλονι ειναι 6,10Χ6 περιπου.Το υπολοιπο ειναι κουζινα,και τραπεζαρια.(ενιαιος χωρος οπως καταλαβαινετε)Η αποσταση θεασης λιγοτερο απο 6 μ. Για προτζεκτορα το σκεφτομαι,ομως προτιμω να εχω μια καλη τηλεοραση,πολυ καλα ηχεια και AVR,και τα υπολοιπα αργοτερα.(SW και surround προς το παρον εχω κατι παλια JAMO,αν τελικα παρω αρχικα μονο δαπεδου μπροστα.Ισως και AV/R αργοτερα,αφου υπαρχουν κιεκει εξελιξεις σε νεα μηχανηματα) Ευχαριστω οσους μου απαντανε.Δεν ειμαι πληρως καταρτισμενος σε θεματα ηχου,προσπαθω ομως να μαθαινω και σιγουρα ειναι χρησιμη η βοηθεια απο ατομα που γνωριζουν κατι παραπανω. Υ.Γ. πως μπορω να ποσταρω τα αρχεια μου?
 

Μηνύματα
2.886
Reaction score
50
Κοίταξε να δεις, καταρχήν νομίζω πρέπει να πάρεις μια βασική απόφαση: αν θες να έχεις ξεχωριστά συστήματα για μουσική και HC. Αν νομίζεις ότι το κύριο άκουσμά σου θα είναι μουσική με (λίγο) home cinema ίσως να άξιζε να πάρεις ξεχωριστά συστήματα. Αλλά επειδή κάτι τέτοιο θα σήμαινε εκτός από διαφορετικά ηχεία και διαφορετικό ενισχυτή εγώ δε θα το πρότεινα. Θα μου πεις γιατί διαφορετικό ενισχυτή και όχι τον ίδιο - σύμφωνοι γίνεται, αλλά ξεφεύγουμε απ' το αμιγώς δικάναλο σύστημα. Και πάλι νομίζω ότι αν σε έκαιγε τόσο πολύ το αυστηρώς δικάναλο θα άνοιγες thread στη hi-fi/high-end και όχι εδώ. Παρόλαυτά αν θες κάτι τέτοιο (δυο ξεχωριστά συστήματα) πέστο να σε καθοδηγήσουμε διαφορετικά.

Anyway, εγώ πάντως θα συμφωνήσω με τους παραπάνω ότι μια χαρά μπορείς να στήσεις ένα πολύ αξιοπρεπές μουσικά σύστημα που να χρησιμοποιείται και για HC. Έτσι κι αλλιώς βλέπω ότι το budget σου είναι αρκετά ψηλό. Για πες όμως, για τηλεόραση πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις; Ρωτάω γιατί θα είναι ένα σημαντικό μέρος της αγοράς και άρα να δούμε πόσο μένει για τα υπόλοιπα.

Επίσης για τα πίσω ηχεία νομίζω είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσεις κάποια υπάρχοντα, εφόσον έχεις. Γιατί όμως να μην πάρεις ένα καλύτερο sub; Είναι αρκετά βασικό για ταινίες... αλλά πάλι αν τα μπροστινά σου παράγουν αρκετό χαμηλό μπορείς κι αυτό να το γλυτώσεις προσωρινά, ειδικά αφού έχεις και κάτι έτοιμο.

Λοιπόν νομίζω καλύτερα να μας πεις πόσα περίπου θα πάει η TV για να υπολογίσουμε τι μένει για τα υπόλοιπα. Θα μου πεις, μάλλον εδώ περιμένεις την απάντηση και γι' αυτό :) Σύμφωνοι, απλά προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα ιδιαίτερα άρα δεν έχω στο μυαλό μου κάποια πρόταση + για την TV θα μπορούσες ν' απευθυνθείς και να πάρεις καλύτερες απαντήσεις στην αντίστοιχη κατηγορία. Αλλά έτσι κι αλλιώς νομίζω πάνω κάτω θα ξέρεις σε τι επίπεδα κινούνται οι τηλεοράσεις που σ' ενδιαφέρουν.

Για να μην το κουράζω (άλλο) ας πούμε ένα άνω όριο 3000 ευρώ για τηλεόραση (βέβαια παίζουν αρκετά πιο ακριβές αλλά και πιο φτηνές, γι' αυτό ας ξέρουμε για να μη λέμε στην τύχη). Σου μένουν άρα 4000-5000 ευρώ για τα υπόλοιπα. Να ρωτήσω, στα υπόλοιπα περιλαμβάνεται DVD; Για την ώρα θεωρώ πως όχι γιατί δεν το αναφέρεις. Άρα θες ενισχυτή και τρία μπροστινά ηχεία. Νομίζω ότι μ' αυτά τα λεφτά μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Καταρχήν εγώ θα πήγαινα σε καλύτερο ενισχυτή. Για να είμαι ακριβής σε συνδυασμό AV και τελικού. Για AV ο Denon που αναφέρεις μου φαίνεται μια χαρά, ίσως να πήγαινα και ένα μοντέλο πιο πάνω - στον αντικαταστάτη του 3806 που μου φαίνεται βγαίνει όπου να'ναι (περί τα 1200 ευρώ πολύ χοντρικά). Αλλά και σε άλλες εταιρίες στα λεφτά αυτά θα βρεις μια χαρά μοντέλα, πχ. Marantz, Harman Kardon κτλ. Για κοίτα και κάνα τελικό μέχρι 800 ευρώ για τα μπροστινά (κλασικά NAD, Rotel, Advance Acoustic κτλ.). Νομίζω με τελικό θα δεις διαφορά στην οδήγηση και ειδικά για το χώρο σου που είναι μεγάλος μάλλον χρειάζεται!

Από 'κει και πέρα για τα μπροστά ηχεία μάς μένουν 2000-3000 ευρώ. Ε εδώ σίγουρα μπορείς ν' ανέβεις επίπεδο απ' αυτά που αναφέρεις. Οι εταιρίες είναι ένα σωρό - Tannoy, Audio Spectrum, B&W, Monitor Audio... Πήγαινε σε κάποιο κατάστημα και άρχισε τις ακροάσεις!!!
 

Μηνύματα
57
Reaction score
0
το ιδανικο θα ηταν να εχω ξεχωριστο χωρο για μουσικη και αλλον για ΗC.Δυστυχως δεν εχω,αρα προσπαθω να κανω καποιες επιλογες που θα συμβιβασουν ακουστικη,αισθητικη (συντρόφου συνυπαρχοντος γαρ) και τεχνολογιας.Αν με ρωτας τι προτιμω,σιγουρα δινω μεγαλυτερη σημασια στο να ακουσω το μπασσο των Joy Division,τις κιθαρες των Sonic Youth και τις συμφωνιες του Beethoven απο το να "απολαυσω" τις εκρηξεις της τελευταιας ταινίας του Bruce Willis.Ομως ειναι και αμαρτια να δωσω ενα σωρο λεφτα και να μην αξιοποιησω τις δυνατοτητες ενος Ηome Cinema (για tv γυρω στα 3-4000€ οντως σκεφτομαι,dvd για τωρα εχω,αργοτερα οταν ξεκαθαρισει το τοπιο με τα hdvd και πεσουν οι τιμες,σιγουρα θα παρω και καποιο blueray/hd-dvd.) τελος και συγχωρεσε μου την αγνοια,αλλα ο τελικος γιατι ειναι απαραιτητος?Με τον AVR δε γινεται σωστη δουλεια?Επισης εννοεις να ακουω μουσικη απο τον τελικο και τον avr να τον εχω ως προ?
 

Μηνύματα
2.886
Reaction score
50
Απαραίτητος δεν είναι σίγουρα. Απλά όταν έχεις τελικό ενισχυτή συνδυασμένο με τέτοιου επιπέδου ενισχυτές (που από ρεύματα δε λένε και πολλά, ό,τι και αν γράφουν στις προδιαγραφές) σίγουρα τα ηχεία σου θα οδηγούνται καλύτερα. Μην παρεξηγείς αυτό που λέω "τέτοιου επιπέδου ενισχυτές". Για προ μια χαρά είναι, απλά τα τελικά τους στάδια, ε πάσχουν όσο να'ναι. Αυτό είναι γενικό στους AV ενισχυτές αυτής της τιμολογιακής κατηγορίας. Ειδικά αν ακούς και με τα 5 ηχεία (πχ. σε ταινία) τα μπροστινά θα ζορίζονται αρκετά και ειδικά στο δικό σου χώρο που για να τον γεμίσεις θα θες αρκετή ένταση. Άρα απαραίτητος δεν είναι, απλά νομίζω ότι θα κάνεις πολύ καλύτερα τη δουλειά σου.

Τώρα αν βάλεις τελικό ενισχυτή (εννοώ δικάναλο) τα δυο μπροστινά ηχεία θα ενισχύονται από τον τελικό ό,τι κι αν ακούς - είτε μουσική είτε home cinema. Στην περίπτωση των μπροστινών δηλαδή ο AV θα παίζει το ρόλο του προενισχυτή και ο τελικός του... τελικού πάντοτε. Για τα υπόλοιπα ηχεία ο AV θα παίζει ως ολοκληρωμένος (και προ και τελικός) αφού αυτά δε θα έχουν ξεχωριστό τελικό ενισχυτή. Αλλά και πάλι το γεγονός ότι τα μπροστά δε θα επιβαρύνουν τον AV σημαίνει ότι αυτός θα οδηγεί και τα υπόλοιπα πιο άνετα. Με τον τελικό δηλαδή δεν κερδίζεις μόνο από οδήγηση των μπροστινών, αλλά (έμμεσα) και των υπολοίπων (αν κι εκεί δε θα δεις τόσο μεγάλη διαφορά).

Τώρα θα μου πεις γιατί να μην πάρω καλύτερο πολυκάναλο αντί για πολυκάναλο + τελικό. Ο λόγος είναι γιατί ακόμα και στα 2000 ευρώ να φτάσεις σε πολυκάναλο τα τελικά στάδια δεν είναι ιδιαίτερα βελτιωμένα. Πιο πολύ θα πληρώσεις μαρκετινίστικα καλούδια (upconversion καλύτερο, καμιά USB παραπάνω, περισσότερες εισόδους εξόδους) παρά ισχύ. Για ν' ανέβεις πολύ σε watt πρέπει ν' ανέβεις πολύ τιμολογιακά για πολυκάναλο που και πάλι δεν αξίζει κτλ. κτλ. αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Γι' αυτό νομίζω καλύτερα AV και τελικό παρά καλύτερο AV.
 

Μηνύματα
57
Reaction score
0
ειναι καλυτερο να παρω καποιον οχι ιδιατερα ακριβο avr (δηλ ως 600€) και εναν καλυτερο τελικο(γυρω στα 1000+€)?αν ναι τι θα πρεπει να κοιταξω να εχει ο avr οπωσδηποτε,ωστε να μην ειναι ξεπερασμενος σε λιγο καιρο?τελος αν και δεν ειναι εδω το σωστο thread,καποια προταση για τελικο?
 


Μηνύματα
5
Reaction score
0
Και εγώ κατασκευάζω ένα νέο σπίτι σαν τον φίλο που άνοιξε to thread, και σκέφτομαι να αγοράσω τα εξής:

1. B&W MT-30 για ηχεία
2. Pioneer VSX-1018AH-K για ενισχυτή

ΘΑ ήθελα να μου πείτε τις έμπειρες γνώμες σας. Κάθε πρόταση είναι δεκτή. Στην αγορά των ηχείων έχω σχεδόν καταλήξει, στον ενισχυτή κυρίως όμως θα ήθελα να ακούσω εναλλακτικές προτάσεις στα 800€ πάνω κάτω.

Το όλο σύστημα θα χρησιμοποιείται τόσο για ακρόαση τανιών όσο και mp3.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :138:
 

Μηνύματα
71
Reaction score
0
Στις ακροάσεις μου θα περιλάμβανα οπωσδήποτε το εξής πακέτο:

1)Ενισχυτή ΑV ΥΑΜΑΗΑ RXV 3800 (περί τα 1400€)

http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=75&Product=90661

2)Το ασορτί universal player DVD s 1800 (400€)


3) Πακέτο ηχείων Soavo (ζεύγος floorstander Soavo 1 : 1400€, 3 Χ βάσης Soavo 2 : 1200€, soavo sub 700€)

http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=72&Category=961
(τιμές στο περίπου από μαγαζιά - μπορεί και καλύτερες με λίγο παζάρι - ψάξιμο).

Με 5.000 πρίπου θα έχεις ένα σύστημα φοβερό σε μουσική και ταινίες (αλλά και εξαιρετικά όμορφο και ποιοτικό).

Αν δεις ότι σε στερεο θέλεις και άλλη δύναμη (που δεν φαντάζομαι...) προσθέτεις για την οδήγηση των μποστινών έναν γερό τελικό
(πχ http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=75&Product=10593)


Σου μένουν και 3.000€ για μια νέα Pioneer/Panasonic Plasma 50ιn.

Καλό Ψάξιμο - Καλές αγορές.
 

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
11.830
Reaction score
2.427
Απάντηση: ΣΤΗΣΙΜΟ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ/ΙΔΑΝΙΚΕΣ VALUE FOR MONEY ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Tα Μ1 (δορυφοροι του ΜΤ 30) ξεχνα τα για μουσικη -τα εχω και ψαχνω αλλα <B&W για μπροστινα.
 

Μηνύματα
151
Reaction score
47
Ειναι προτιμοτερο σε μετριο AVR (500E) προσθεσουμε stereo τελικο ή ολοκληρωμενο στα 1000Ε περιπου? Σκεφτομαι τα Β&W 683 και το 61 για μπροστα. Sub νομιζω περιττευει γιατι ηδη εχει πολυ μπασο το συστημα.
Τελικα το ερωτημα ειναι επειδη θελω εμφαση στη μουσικη: Στερεο ολοκληρωμενος δεν θα'ναι καλυτεος για μουσικη με την προοπτικη λιγο αργοτερα να προστεθει κι ενα αναλογου κοστους CD player? Ή θεωρειτε οτι ο η προ του AVR ειναι αρκετα καλη για τον στερεο τελικο και τα 683?
 

Μηνύματα
2.886
Reaction score
50
Για στάσου γιατί μας τα μπερδεύεις λίγο :) Θες δικάναλο ή πολυκάναλο σύστημα; Γιατί με προ AV και δικάναλο τελικό έχεις πολυκάναλο σύστημα (που προφανώς μπορείς ν' ακούς και δικάναλα) ενώ με στέρεο ολοκηρωμένο έχεις αμιγώς δικάναλο. Άρα τι θέλεις ακριβώς;

Πάντως ο δικάναλος ολοκληρωμένος θα είναι εν γένει καλύτερος από AV προ σε μουσική.
 

Μηνύματα
151
Reaction score
47
Ο δικαναλος ολοκληρωμενος θα πρεπει να εχει pass through λειτουργια, δλδ να μπορει να παρακαμπτει τον προενισχυτη του οταν θα θελω να παιξω πολυκαναλο ηχο, οποτε και τα L/R καναλια θα βγαινουν απο τα pre outs του AVR. Αυτο εννοουσα με τη λυση "ολοκληρωμενος".
 


Staff online

  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.600
Μηνύματα
2.867.447
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top