ΣΤΗΣΙΜΟ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ/ΙΔΑΝΙΚΕΣ VALUE FOR MONEY ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Μηνύματα
2.886
Reaction score
50
Τώρα τα λες σωστά! Αυτή θα ήταν και η δική μου επιλογή - πολυκάναλος σε συνδυασμό με ολοκληρωμένο δικάναλο που να διαθέτει είσοδο για παράκαμψη προενισχυτικών σταδίων, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αμιγώς τελικός. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο πάντρεμα που μπορείς να κάνεις για ποιοτική μουσική, δεδομένου ότι δε μιλάμε για ξεχωριστά συστήματα. Και με καλύτερα (εν γένει) αποτελέσματα απ' το συνδυασμό AV προ + (σκέτο) δικάναλο τελικό. Βέβαια μάλλον και με μεγαλύτερο κόστος...
 

Μηνύματα
1
Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους

Θα ήθελα την βοήθειά σας στο θέμα ήχου καθώς δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις.
Μετακομίζοντας στο νέο μου σπίτι δημιουργήθηκε η ανάγκη για ποιοτικό ήχο . Στην αρχή σκέφτηκα την σύνθεση ενός συστήταμτος ήχου με φέτες απο την αρχή αλλά λόγο του ότι έχω ένα σύστημα DVD MINI COMPONENT SYSTEM MAX DA-66 SAMSUNG TOTAL RMS 680W έχει 2 ηχεία (SPEAKER SYSTEM) 4Ω και ένα γουφερ. http://www.samsung.com/gr/support/model/MAX-DA66R/EDC
Ηθελα να ρωτήσω αν στα είδη υπάρχοντα ηχεία και γούφερ μπορεί να προσαρμοστεί κάποιος ενισχυτης και φέτες για FM RADIO ,CD ,USB, και αυτό για να μην <<αχριστευτή>> το παιλαιο μου σύστημα και μήνει στο υπόγειο, αυτήν την στιγμή το χρεισημοποιώ ώς μέσω μουσικης cd - usb- ηχος για ταινείες.
Η νέα σύνθεση θα χρισημοποιήται για μουσική μόνο .Tο ποσό δεν με απασχολεί ιδιαίτεα καθώς γνωρίζω περίπου τα οικονομικά μεγέθη.
Aμπορείτε να μου προτείνεται κάποια μοντέλα ενισυτων και φέτες, συμβατά με τα ηχεία που είδη έχω ώστε να τα δώ .
Αν όχι μπορείτε να μου προτείνεται ένα σύστημα απο όλλα τα απαραίτητα μέρη ώστε να καλύψω με ποιοτικό ήχω ένα μέρος 50 m2.

Σας ευχαριστώ
 

Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.389
Reaction score
74.656
Δυστυχώς τα ηχεία σε όλα αυτά τα πακέτα δεν κάνουν για καλύτερο σύστημα.
Μπορείς να δοκιμάσεις με άλλον ενισχυτή και ό,τι πηγή θέλεις, αλλά θα απογοητευτείς γιατί θα ακούγεται παρόμοιο με τώρα.
 

melina

Cargo 200
Μηνύματα
22.890
Reaction score
41.117
Για να μην μπλέκεις με φέτες, κασέρια και τέτοια και για τα τετραγωνικά μέτρα που θέλεις νομίζω ότι τον πιο ποιοτικό ήχο θα τον πάρεις από αυτά. Γνώμη μου πάντα, άλλοι φίλοι εδώ μέσα θα σου δώσουν κι άλλες γνώμες.
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.599
Μηνύματα
2.865.493
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top