ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ενδιαφερομενος για tv νεας τεχνολογιας (μετα νεων...κολπων ασφαλως). κοιταξα προς Philips (αφου ειμαι ακρως ικανοποιημενος ολα τα χρονια !), ειδικοτερα για μια 46".
Μεσω Skroutz πηρα μια ιδεα απο τιμες και...κρινετε μονοι σας: ΓΙΑΤΙ αυτη η διαφορα τιμων; σχεδον 1000(ΧΙΛΙΑ)€ τα δυο ακρα φθηνειας/ακριβειας!!! Μηπως ξερετε γιατι συμβαινει αυτο, και τι κρυβετε (πιθανως) πισω απο μια χαμηλη τιμη;
http://www.skroutz.gr/s/276671/Philips-46PFL9705H-46".html

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ

Κάνεις κάτι ερωτήσεις βρε Λάκη..
Πρώτα απ όλα πάρε τηλέφωνο να μάθείς αν έχουν ετοιμοπαράδοτη,αν έχει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπίας κτλ..

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Κάνεις κάτι ερωτήσεις βρε Λάκη..
Πρώτα απ όλα πάρε τηλέφωνο να μάθείς αν έχουν ετοιμοπαράδοτη,αν έχει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπίας κτλ..
Η περιπτωση που αναφερω, επιβεβαιωθηκε προσφατα απο αγορα τιβι (Samsung 46"/7000) που, στην ιδια πολη απο μεγαλοκαταστηματα, ειχε διαφορα τιμης...600€! Υπαρχει περιπτωση το Καρφουρ ή το Μηντια Μαρκτ να κανουν εισαγωγες εκτος κυριας αντιπροσωπειας; που και πως θα πουλησει σε μια τετοια περιπτωση ο εισαγωγεας-αντιπροσωπος, αν οχι μεσω αυτων;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Καρφουρ ή το Μηντια Μαρκτ να κανουν εισαγωγες εκτος κυριας αντιπροσωπειας;
Nαι υπάρχει.
Η Kαρφουρ είναι μια τεράστια εταιρία(Νο2 παγκοσμίως στον κλάδο της) και μπορεί να φέρει μέσω των κεντρικών της τεράστιες ποσότητες.Δεν ξέρω αν το κάνει,αλλά ξέρω ότι μπορεί.
Κάτι αντίστοιχο,για τον ίδιο λόγο, μπορεί και το άλλο που ανέφερες.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.032
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos