ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.....

Reaction score
62
Μπορείτε να μου προτείνετε λύσεις για ενίσχυση στο παρακάτω setup?
A/V DENON 1906
DVD DENON 1910
4 CANTON 900DC (εμπρός και πίσω)
1 CANTON 500CM (κεντρικό)

Reaction score
7
Δε μπορω να σου προτεινω κατι συγκεκριμενο σε ενισχυτη (αν και ειμαι γνωστος Marantzακιας) αλλα με 88dB ευαισθησια μαλλον θα χρειαστεις εναν αρκετα δυνατο ενισχυτη....

Reaction score
2
Επίσης για το dvd έχει βγεί το 1920 και αυτό τον καιρό θα βγεί και το 1930 οπότε ίσως θα ήταν καλύτερα να περίμενες για να πάρεις το πιο καινούριο μοντέλο.

Reaction score
182
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Δε μπορω να σου προτεινω κατι συγκεκριμενο σε ενισχυτη (αν και ειμαι γνωστος Marantzακιας) αλλα με 88dB ευαισθησια μαλλον θα χρειαστεις εναν αρκετα δυνατο ενισχυτη....
δηλαδή τα δικά μου που έχουν 85dB τι ενισχυτή θα χρειαστούν? ο 916 στα 7χ100 δεν είναι αρκετός? σε τι θα αντιμετωπίσω πρόβλημα? (πέρα από την ένταση?) σε υπερθέρμανση του ενισχυτή? σε κακή απόδοση? σε μπούκωμα σε ψηλές, χαμηλές κτλ? που ακριβώς εντοπίζεται το πρόβλημα στη σχέση χαμηλής ευαισθησίας ηχείων και .... "αδύναμου" ενισχυτή?

Reaction score
7
Στις υψηλες σταθμες υπαρχει η σχεση ευαισθησιας. Απο εκει και περα παιζει ρολο και ποσο ευκολα ηχεια ειναι για να τα οδηγησει. Βλεπω οτι γραφουν 4-8Ω αρα και ο ενισχυτης θα πρεπει να "υποστηριζει" και 4Ω ηχεια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.465
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO