ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΗΧΕΙΩΝ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΗΧΕΙΑ ? KEF-IQ 9, FOCAL-816, CHARIO PEGASUS, TANNOY- SYNC 2, JBL STUDIO L. Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ 45 ΤΜ .
Καλό είναι να αναφέρεις τι ενισχυτικά έχεις, σε τι χώρο θα βάλεις το ηχοσύστημα και τι είδους μουσική ακούς. Από αυτά έχω ακούσει μόνο τα KEF, τα οποία μου φάνηκαν αρκετά άμμεσα στις μεταβατικές τους αλλά λίγο "ψυχρά" (γενικώς δεν μου αρέσουν τα μεταλλικά διαφράγματα στα ηχεία).
Πάντως αναφέρεις ηχεία από εντελώς διαφορετικές σχολές ήχου οπότε έχε υπόψη σου ότι καθένα από τα παραπάνω έχει τα + και τα - του ανάλογα με τη χώρα προέλευσής του, οπότε πρέπει να σταθμίσεις τι θες από ένα ηχείο για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.
Ενημερωτικά αναφέρω ότι το μέλος gribord δίνει περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία σε ίδιο ερώτημα που έχει ανοιχτεί στην κατηγορία
Home Cinema στο παρακάτω link: http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=48034
Όσοι φίλοι ενδιαφέρονται να δώσουν κάποια βοήθεια/γνώμη, ας το κάνουν εκέι για να μην χάνεται ή απλώνεται η πληροφορία ή να μην υπάρχουν παράλληλα δύο ίδια θέματα.