ΣΥΝΔΕΣΗ ΗΧΟΥ SAMSUNG UE40D6100 ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΕΝΙΣΧΥΤΗ

Reaction score
0
Καλησπέρα, νέος στο forum και εχω ενα θεμα.
Θέλω να συνδεσω την τηλεοραση d6100 σε ενα ενισχυτη παλιο που εχει εισoδo RCA.
H τηλεοραση εχει εξοδο ηχου με οπτικη ινα αρα δεν μου κανει (και δεν θελω να δωσω 60 ευρω για ανταπτορα απο ινα σε rca).
Εβαλα στη θυρα rgb της tv ενα ανταπτορα που ειχε μεσα η tv και βγαζει σε scart, και απο το scart ανταπτορα σε rca που ειχα.
Το αποτελεσμα ειναι να εχω ηχο στον ενισχυτη ΜΟΝΟ οταν παιζει η τηλεόραση τα καναλια ενω όταν βαζω ταινια απο εξωτερικό σκληρό δίσκο ... δεν εχω ηχο !

Ξερει καποιος που μπορει να οφειλεται αυτό, τι μπορω να κανω ή καποια αλλη ιδέα ?
Ευχαριστώ !

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.454
Απάντηση: ΣΥΝΔΕΣΗ ΗΧΟΥ SAMSUNG UE40D6100 ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΕΝΙΣΧΥΤΗ

δωσε μια φωτο την πλατη του ενισχυτη(εστω με link)

Reaction score
384

Αν συνδεσεις την εξοδο ακουστικων της τηλεορασης στον ενισχυτη με mini jack ----> RCA δουλευει?
Επισης, εχει η τηλεοραση δικο της media player η χρησιμοποιεις εξωτερικο? Αν εχεις εξωτερικο θα μπορουσες να συνδεσεις το player αναλογικα σε αλλη εισοδο του ενισχυτη μηπως?

Reaction score
0

φωτογραφια την πλατη την εβγαλα αλλα ... πως την βαζω εδω, δεν το βρηκα.
Δεν δειχνει τιποτα ομως. Ολες οι εισοδοι ειναι κλασικες rca. Ειτε το βαζω vcr in είτε ext in, το ιδιο μου κανει.
Η εξοδος των ακουστικων της τηλεορασης, "κοβει" τα ηχεια της τηλεορασης.
Απο το σκληρο δισκο παιζει ταινιες μεσω του media player της τηλεορασης.

Αυτο που σκεφτομαι εγω ειναι οτι μαλλον απο το scart βγαζει αναλογικα τον ηχο οταν παιζει η τηλεοραση, ενω μεσω του media player βγαζει ψηφιακο ηχο, αρα δεν το βγαζει απο το scart.
Aπo ΗDMI σε rca γινεται ?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis