ΣΥΝΔΕΣΗ PC ΜΕ ΜΟDΕΜ-ΕΤΗΕΡΝΕΤ

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Δεν ξερω αν ειμαι...out μα θα κανω εδω την ερωτηση μου και βλεπουμε με την βοηθεια σας!
Λοιπον, εχω μοντεμ το Speedtouch 530i που εχει δυο εξοδους με usb + ethernet.
(α)Θελω ταυτοχρονα να εχω συνδεση πισι και σατ-τιβι (Visionet). Γινεται;
(β)Προσπαθω να εγκαταστησω το μοντεμ σε usb αλλα δεν εγκαθισταται, ζηταει ενα αρχειο πυ βρισκεται στο cd αλλα δεν το παιρνει. Με την ethernet συνδεεται κανονικα και στα δυο.
(γ) Αν παρω αλλο μοντεμ με δυο ethernet θα συνδεονται ταυτοχρονα γιατι θα φαινονται σαν σε δικτυο, ετσι δεν ειναι;
Δεν θελω να αλλαξω μοντεμ, αλλα αν δεν γινεται τι να κανουμε, θα γινει η αλλαγη. Με παραξενευει ομως το οτι δεν εγκαθισταται το μοντεμ
Περιμενω την ευπροσδεκτη βοηθεια σας

GTX

Reaction score
39
Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να ψάξεις στο site της Alcatel να βρείς τους τελευταίους drivers. Αν και με αυτούς δεν τα καταφέρεις πας για τη λογικά σίγουρη λύση του modem/router.

Reaction score
164
Με άλλο μόντεμ-ρούτερ θα γίνεται αυτό που λες, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Έχω με WiFi το λάπτοπ και το Kiss και με Ethernet το 360 και κάθε ένα βλέπει άνετα το internet.
Καλύτερα να επενδύσεις σε ένα καλό modem/router και να αφήσεις τα USB.

Reaction score
0
PARE ena switsh (dlink) me 8 eksodus kai vale tin isodo tou ruter sto switsh kai meta vale eksodus sto ps kai apo alou se volevi .
milao me kalodio ethernet.kai tha ise ok !!!!!!

GTX

Reaction score
39
zois_gr said:
PARE ena switsh (dlink) me 8 eksodus kai vale tin isodo tou ruter sto switsh kai meta vale eksodus sto ps kai apo alou se volevi .
milao me kalodio ethernet.kai tha ise ok !!!!!!
Καλά μιλάμε για κολλημένο μυαλό όχι αστεία.
Η λύση του zois_gr είναι μακράν η πιο οικονομική και απλή, σωστός!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Σας ευχαριστω παιδες! Θα εχω να το λεω τι εξυπηρετικα παιδια εχει εδω μεσα!!! (μεταξυ μας: πως ο αλλος ο μυστηριος ομως εχει ιντερνετ με usb και δικτυο με ethernet συγχρονως; τον ρωτησα αλλα ειναι σπασικλας εξυπνακιας και τον...εγραψα - σορρι!)

Reaction score
0
lakiss51 said:
Σας ευχαριστω παιδες! Θα εχω να το λεω τι εξυπηρετικα παιδια εχει εδω μεσα!!! (μεταξυ μας: πως ο αλλος ο μυστηριος ομως εχει ιντερνετ με usb και δικτυο με ethernet συγχρονως; τον ρωτησα αλλα ειναι σπασικλας εξυπνακιας και τον...εγραψα - σορρι!)
ine aplo i eksodos tou roter se usb pai sto pc kai ehi net i eksodos ethernet pai se kanena dream visionet i se kanena switsh kai apo eki dini se diafora.
i ethernet ehi panta net den hriazete kai poli gnosi gia na doulevi aplos vazis to katalilo ip adress kai ola ine ok!! giafto kai shedon oli hrisiomiopoume ethernet gia pio efkolia!!!
min ksehnas oti i ethernet ine pio grigori apo tin usb.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Unforgiven ειναι ...Λαρ'σινος δορυφορακιας!
Ζois gr , se eyxaristv, μαλλον το προβλημα μου ειναι οτι δεν εγκαθιστατε το μοντεμ ωστε να δουλεψει με usb αν και παλιοτερα δουλευε! Το περιεργο; Οτι δουλευε με usb ΠΡΙΝ το συνδεσω με ethernet, μετα την πρωτη συνδεση τερμα το usb!!! Eνω του ..."μυστηριου" δουλευει και στις δυο συνδεσεις ταυτοχρονα. Γμτ παω φουλ για σουιτς;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ε οχι βρε Unfo! Εγω κατοικοεδρευω στις...ΒΑ παρυφες της Λαρ'σας μου!!! Ο..."Α"λλος ειναι...αλλου!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut