ΣΧΟΛΙΑ???

Reaction score
2
Απλά διάβασα το παρακάτω και θέλω γνώμες

Mactone believes that in today's world there is only one amplification element to ideally produce excellent sounds and tone. That is a valve, or vacuum tube. Electrons travel at speed of 200Km/sec. to 300Km/sec. where they saturate in a semiconductor. But in a vacuum, it speeds up to about 3,000Km/sec even at lower voltage. Its upper limit is the speed of light.

Reaction score
2
οχι ρε μεγαλε να είσαι και τόσο απόλυτος
είναι λάθος πιστεύω
ισως ο τσακα τσουκας ξέρει κατι περισσότερο απο εμένα και εσένα
στα περί ήχου

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.681
Απάντηση: ΣΧΟΛΙΑ???

Αφού ο τσακα-τσούκας ξέρει κάτι περισσότερο, για ποιο λόγο άνοιξες το θέμα; Για να του κάνουμε μετάνοιες;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.639

αν ρε συ αρχίζω να διαβάζω παπαριές για την ταχύτητα του φωτός που πιάνουν τα ηλεκτρόνια στο κενό της λυχνίας και γι'αυτό παίζουν καλά οι λάμπες κι όχι όλα τα άλλα που δεν έχουν κενό, ε, μη περιμένεις ευγένειες για τον γράφοντα τις παραπάνω παπαριές.

περιμένω όμως ευγένεια από σένα, που συμμετέχω στο θρεντ σου και σχολιάζω σε όσα ζητάς εσύ σχόλια, κι όχι να απευθύνεσαι σε μένα και να μου λες "ρε μεγάλε". Είναι, αν μη τι άλλο, αγένεια.

αν τώρα "δέχεσαι" μόνο σχόλια συγκεκριμένου είδους που επιθυμείς, δηλαδή θετικά, εγώ δε σου φταίω σε τίποτα.

Στο κάτω κάτω της γραφής, δεν έθιξα εσένα, καθώς εσύ δεν έγραψες αυτές τις παπαριές, εσύ λοιπόν γιατί απευθύνεσαι σε μένα με τέτοιο υφάκι?

Γνώμες δε ζήτησες στο αρχικό σου ποστ? Ε, πάρτες!

Ε, θα με τρελάνετε...

Ζήτω το κενό της λάμπας ωρέ!
Ζήτω!

Ζήτω οι ταχύτητες των ηλεκτρονίων ωρέ (ακόμα και σε χαμηλές τάσεις)!
Ζήτω!

Ζήτω οι χάι-έντ-παπαριές ολκής ωρέ!
Ζήτω!

Ζήτω ο τσακα τσούκας που σας τα παίρνει ωρέ!
Ζήτω!

ΥΓ. Είμαι όσο μπορώ ευγενέστατος και ιδιαίτερα συγκρατημένος, ακόμα και σε αυτό το ποστ μου, αλλά μη με πιέζετε...

Reaction score
2
Re: Απάντηση: ΣΧΟΛΙΑ???

αν ρε συ αρχίζω να διαβάζω παπαριές για την ταχύτητα του φωτός που πιάνουν τα ηλεκτρόνια στο κενό της λυχνίας και γι'αυτό παίζουν καλά οι λάμπες κι όχι όλα τα άλλα που δεν έχουν κενό, ε, μη περιμένεις ευγένειες για τον γράφοντα τις παραπάνω παπαριές.

περιμένω όμως ευγένεια από σένα, που συμμετέχω στο θρεντ σου και σχολιάζω σε όσα ζητάς εσύ σχόλια, κι όχι να απευθύνεσαι σε μένα και να μου λες "ρε μεγάλε". Είναι, αν μη τι άλλο, αγένεια.

αν τώρα "δέχεσαι" μόνο σχόλια συγκεκριμένου είδους που επιθυμείς, δηλαδή θετικά, εγώ δε σου φταίω σε τίποτα.

Στο κάτω κάτω της γραφής, δεν έθιξα εσένα, καθώς εσύ δεν έγραψες αυτές τις παπαριές, εσύ λοιπόν γιατί απευθύνεσαι σε μένα με τέτοιο υφάκι?

Γνώμες δε ζήτησες στο αρχικό σου ποστ? Ε, πάρτες!

Ε, θα με τρελάνετε...

Ζήτω το κενό της λάμπας ωρέ!
Ζήτω!

Ζήτω οι ταχύτητες των ηλεκτρονίων ωρέ (ακόμα και σε χαμηλές τάσεις)!
Ζήτω!

Ζήτω οι χάι-έντ-παπαριές ολκής ωρέ!
Ζήτω!

Ζήτω ο τσακα τσούκας που σας τα παίρνει ωρέ!
Ζήτω!

ΥΓ. Είμαι όσο μπορώ ευγενέστατος και ιδιαίτερα συγκρατημένος, ακόμα και σε αυτό το ποστ μου, αλλά μη με πιέζετε...

Για το οτι σε αποκάλεσα ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ δείχνει πράγματικά οτι δεν είμαι τόσο ευγενής οσο εσύ
που με αποκαλείς αν ρε συ αρχίζω να διαβάζω
που είναι ακρως ευγενικό εκ μερους σου

σε ευχαριστώ για το οτι μου εκανες την τιμή και ασχολήθηκες με το post που έβαλα

Reaction score
2
Re: Απάντηση: ΣΧΟΛΙΑ???

Αφού ο τσακα-τσούκας ξέρει κάτι περισσότερο, για ποιο λόγο άνοιξες το θέμα; Για να του κάνουμε μετάνοιες;
Γιατί ρε φίλε
ολοι μαθαίνουμαι
μέσα απο γνώμες
τις δικές σου
τις δικές μου
του τσάκα τσουκα

κανένας δεν κάνει μετάνοιες σε κανέναν
απλά προσπαθουμε να βοηθήσουμε ο ενας τον άλλον.

Reaction score
2
Θεωρώ off topic
τις 2 τελευταιες απαντήσεις

Δυστυχώς οι γράφοντες
δεν ειναι σε θεση να ξεχωρίσουν 2 γαΙδουριών άχυρο

Reaction score
467

βρε παιδια γιατι σε ολα τα φορουμς με το παραμικρο πρεπει να τρογομαστε?...λιγακι προσοχη στο πως και το τι γραφουμε κανει παντα καλο σε ολους!..ο γραπτος ο λογος ο ρημαδης ειναι μεγαλο προβλημα...ψυχραιμια αδερφια!

Reaction score
2
Επαναλαμβάνω το θέμα που εβαλα
Απλά διάβασα το παρακάτω και θέλω γνώμες

Mactone believes that in today's world there is only one amplification element to ideally produce excellent sounds and tone. That is a valve, or vacuum tube. Electrons travel at speed of 200Km/sec. to 300Km/sec. where they saturate in a semiconductor. But in a vacuum, it speeds up to about 3,000Km/sec even at lower voltage. Its upper limit is the speed of light.

Γιά να δώσω κάποιες πληροφορίες
Η Mactone κατασκευάζει ενισχυτές στην χώρα των σχιστομάτηδων απο τι 1964
και ο τσάκα τσούκας είναι ο πρόεδρος της εταιρείας

Το θεμα μπήκε οχι για να κάνει ο κόγιας μετάνοιες...
αλλά γιά να ανταλλάξουμε γνωμες εμείς οι ασχετοι
σε κάτι που κάποιος κυριος τσάκα τσούκας απο τους σχιστομάτηδες αναφέρει

Reaction score
11
Μέχρι να εξηγήσει κάποιος γιατί οι λάμπες ακούγονται καλύτερα στο αυτί είμαι διατεθειμένος να πιστεψω ότι υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει και αυτό που λες φίλε iron.

Γιατί μουσική από transistor δυσκολεύομαι να ακούσω.

Reaction score
467

Θεωριτικα θα μαντεψω..Μηπως οι λυχνιες ειναι οσο δυνατον ποιο κοντα στο προτοτυπο, δηλαδη την original εκτελεση, και επειδη ισως αυτο το γεγονος οτι οι λυχνιες μπορουν να αποθηκευσουν εστω ενα μικρο ποσο ενεργειας,σε αντιθεση με τα τρανζιστορ, τις κανει ποιο γλυκοηχες?..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.478
Μέχρι να εξηγήσει κάποιος γιατί οι λάμπες ακούγονται καλύτερα στο αυτί είμαι διατεθειμένος να πιστεψω ότι υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει και αυτό που λες φίλε iron.
Ψάξε να διαβάσεις σε ποιές αρμονικές έχουν τις παραμορφώσεις.:126:

Reaction score
2
To Εβαλα στο diy γιατί εκεί υπάρχουν άνθρωποι που ισως ασχολούνται με λαμπες
που ηθελες να το βάλω?

πάντως ευχαρίστως να μεταφερθεί οπου υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν ικανοποιητικές απαντήσεις

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.477
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO