Σέρνονται όλοι οι πάροχοι απόψε;

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Κυρίως με το εξωτερικό, δείτε διαφορές από το speedtest.net

Με τον server στην Αθήνα

Linz

Rome

Από τη HOL μου είπαν ότι κάνουν κάποιες αναβαθμίσεις και ότι σε αυτόν το λόγο οφείλονται οι χαμηλές ταχύτητες.:141:

Reaction score
10
4 χρόνια τώρα όλο αναβαθμίσεις κάνουνε... Άρα θα έπρεπε να έχουμε ταχύτητες πάνω από 164mbps:143::143::143: Α στα διαλα επιτέλους!!!!

Reaction score
20.679
Απάντηση: Σέρνονται όλοι οι πάροχοι απόψε;

Με conn-x δεν παρατηρώ κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα πάντως...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Πριν 2 βδομαδες τραβηξα ενα χοντρο παλουκι με Tellaς
10 φορες τηλ.στην τεχνικη υποστηριξη 10 διαφορετικες εκδοχες προβληματος.
Απο αναβαθμιση του firmware μεχρι κλειστες πορτες λες και επαιζα διαδυκτιακο παιχνιδι.Τελικα δηλωσα βλαβη,με καταβασαν απο τα 13,5 στα 10,9 Μβιτ και εκτοτε παω σχετικα καλα.Παντως απο ερευνα σε φιλους καταλαβα οτι εχουν γραμμη για 100 και πουλανε σε 1000.Ελληνικο κωλοκρατος της ασυδοσιας.

Reaction score
5

Με Conn-x και εγω δεν παρατηρω τιποτα.

Χωρις να σταματησω ενα "σημαντικο" download:144:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Thanks που μου ανοιξατε τα ματια με το προγραμματακι.Αν το ηξερα νωριτερα θα ειχα ριξει ενα χοντρο χεσιμο στην Τελλας

Reaction score
0
η hol όντως έκανε αναβάθμιση και από όσο ξέρω +50% απλά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η διαδικασία αναβάθμισης ...

Reaction score
0
Κυρίως με το εξωτερικό, δείτε διαφορές από το speedtest.net

Με τον server στην Αθήνα

Linz

Rome

Από τη HOL μου είπαν ότι κάνουν κάποιες αναβαθμίσεις και ότι σε αυτόν το λόγο οφείλονται οι χαμηλές ταχύτητες.:141:
Το speedtest χρησιμοποιεί ένα connection αν πας να κατεβάσεις πχ rapidshare με download manager θα πιάσεις καλή ταχύτητα... Ότι πληρώνεις παίρνεις . Η hol είχε αύξηση σε συνδρομητές και πλησιάζει την forthnet , και η forthnet τα ίδια προβλήματα πάνω κάτω έχει ακόμα και σήμερα...

Η πας στον ΟΤΕ η πας σε κάποιο παροχο με λιγότερο κόσμο και καλύτερη τεχνική υποστήριξη και λιγότερα προβλήματα... ontelecoms netone ...

Προσωπικά έβαλα ΟΤΕ για online gaming (η καλύτερη λύση) και η κοπέλα μου έχει ακόμα forthnet (Δεν την ακυρώνουμε λόγου μετακόμισης οπού θα πάρουμε νέο νούμερο από ΟΤΕ σύνδεση connx κλπ)

Η Hol πάντως είναι καλύτερη από την forthnet κατά την γνώμη μου χρησιμοποιεί καλύτερους παροχους για διασύνδεση στο εξωτερικό πχ verizon... έχει μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών...κλπ

αν θέλετε να κάνουμε συγκριτικά πείτε το.

vag

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Σέρνονται όλοι οι πάροχοι απόψε;

Το speedtest χρησιμοποιεί ένα connection αν πας να κατεβάσεις πχ rapidshare με download manager θα πιάσεις καλή ταχύτητα... Ότι πληρώνεις παίρνεις . Η hol είχε αύξηση σε συνδρομητές και πλησιάζει την forthnet , και η forthnet τα ίδια προβλήματα πάνω κάτω έχει ακόμα και σήμερα...

Η πας στον ΟΤΕ η πας σε κάποιο παροχο με λιγότερο κόσμο και καλύτερη τεχνική υποστήριξη και λιγότερα προβλήματα... ontelecoms netone ...

Προσωπικά έβαλα ΟΤΕ για online gaming (η καλύτερη λύση) και η κοπέλα μου έχει ακόμα forthnet (Δεν την ακυρώνουμε λόγου μετακόμισης οπού θα πάρουμε νέο νούμερο από ΟΤΕ σύνδεση connx κλπ)

Η Hol πάντως είναι καλύτερη από την forthnet κατά την γνώμη μου χρησιμοποιεί καλύτερους παροχους για διασύνδεση στο εξωτερικό πχ verizon... έχει μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών...κλπ

αν θέλετε να κάνουμε συγκριτικά πείτε το.
Με Tellas τί παίζεται;;;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Σέρνονται όλοι οι πάροχοι απόψε;

Με Tellas τί παίζεται;;;
Την τελλάς δεν την έχω σε εκτίμηση λόγου κάποιων προβλημάτων που είχα παλιότερα σε κάτι φίλους .
Εν το μεταξύ είναι ανεπίτρεπτο η τελλάς να μην έχει μπει ακόμα στο www.gr-ix.gr

Λεπτομέρειες πως παίζει το τελευταίο καιρό δε γνωρίζω.

Προσωπικά προτείνω 1)ΟΤΕ 2)On telecoms 3)Netone και στην χειρότερη hol.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.775
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili