Σαν να μην περασε μια μερα....

Reaction score
3
Βρε θηρίο G.F., έχεις τεύχη από τις "Κούρσες"; Δεν παίζεσαι!!! :D :D :D

Τα δικά μου αντίτυπα βρήκε την ευκαιρία να τα πετάξει η μάνα μου όταν έφυγα για την Αμερική, κάτι που ποτέ δεν τής συγχώρησα... :evil:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Κάποτε είχα τα πρώτα 100 τεύχη ΜΠΛΕΚ... και εμένα μου τα πέταξε η μάνα μου όταν έφυγα για σπουδές στην Πάτρα... και εγώ δεν της το συγχώρεσα ποτέ...

GF

Reaction score
27
Σπυρο, δυστυχως :( δεν τα εχω πλεον και τα ειχα σχεδον ολα!
Εχω ομως αυτο

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΛΟΓΗ τευχος 1ον

Reaction score
49
Θυμόσαστε τον Μισέλ Βαγιάν στο Μπλεκ?(M. Valliant)

Φέτος θα βγει ταινία με αυτόν τον τίτλο!
Περιμένω να δω τι θα είναι!
(ελπίζω να μην είναι κάτι σαν το "Fast & Furious" ή το "Biker Boyz"!!!)

Τι μου θυμήσατε ρε παιδιά..................... :D
(Μπλεκ, Νεο Αγόρι, Βαβούρα........)
Ωραίες εποχές! :roll: :roll:

Reaction score
49
Τι άλλο μου 'ρθε στο μυαλό τώρα..............
Είχα (πολύ μικρός) και όλη την σειρά....."Μικροί Εξερευνητές"
Την θυμάστε?Της Walt Disney!
Τρομερή για να ανακαλύψει ένα μικρό παιδί τα μυστικά της φύσης και πως δουλεύουν τα πράγματα γύρω μας! :D :D

Ώρες ώρες με στεναχωρεί ο βομβαρδισμός των σημερινών παιδιών με αυτά τα απαίσια Τελετάμπις, Πίκατσου, Γιου-γκι-ο κ.ο.κ! :( :( :(

Reaction score
0
Οι "Μικροι Εξερευνητες", καταπληκτική σειρα!

Την έχω και εγω ολοκληρη και τωρα την εχω δωσει στην κορη μου, γιατι πιστευω οτι παραμενει ακομη επικαιρη για να ανακαλυψει ενα παιδι πολλα πραγματα γυρω του

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Τα άλλα δεν τα έπαιρνα (μπορεί και να μην τα πρόλαβα γιατί είμαι και νεαρούλης - μόλις 23 :oops:) αλλά με το ΜΠΛΕΚ έχω περάσει απίστευτες ώρες!
Το έπαιρνα κάθε εβδομάδα απο το καλοκαίρι πριν πάω 1η δημοτικού μέχρι και την 6η!!Τα πρώτα ΜΠΛΕΚ που πήρα δεν ήξερα να τα διαβάζω και κοίταγα μόνο τις εικόνες!
Η μάνα μου πέταξε 2 τεράστιες μαύρες σακούλες σκουπιδιών γεμάτες ΜΠΛΕΚ όταν πλέον ήμουν στο Λύκειο - εν αγνοία μου φυσικα.... :evil:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Τωρα που το ειπε και ο Κωστας θα πρεπει να ομολογησω πως και εγω εμαθα να διαβαζω απο αυτο το περιοδικο

Στην αρχη μου το διαβαζαν οι αλλοι αλλα προφανως κουραστηκαν μετα απο καποιο διαστημα και ετσι προσπαθωντας και ρωτωντας καταφερα να διαβασω πριν παω σχολειο :wink:
Η συνεπεια ηταν να τραβηξω κατι πυρετους μεγαλους απο την υπερπροσπαθεια και ετσι για καποιο διαστημα μου το ξαναδιαβαζαν :lol:

Οσο για το θεμα των μαναδων, αφηστε τα!
Εμενα μου αδειασε μια αποθηκη γεματη και ειπε πως τα χαρισε στην εκκλησια. :cry:

Reaction score
0
Μίκυ Μάους, Μπλεκ, Κλασικά.....
Τι μου θυμίσατε τώρα.... Πέρασα το δημοτικό περιμένοντας την Παρασκευή για να πάρω το καινούργιο Μίκυ...
Όσο για τους μικρούς εξερευνητές - ήταν η μεγαλύτερη μου αγάπη για όλα εκείνα τα χρόνια...Καταπληκτική σειρά!

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.811
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός