Σας ελκυει το design?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730

Εβλεπα χθες βραδυ αυτο το νεο CD player-Droplet CDP3.1 της Consonance
http://www.opera-consonance.com/products/MIniDropletCDP31CDplayer.htm

Αναρωτηθηκα λοιπον ποσο σημαντικο μπορει να ειναι για εναν θιασωτη του ηχου το design
Και οχι μονο στα ηχεια αλλα και στις υπολοιπες συσκευες της αλυσιδας
Και καθως συνηθως αυτες οι συσκευες κοστιζουν καμποσα χρηματα ποσο διατεθιμενος ειναι συνηθως κανεις να δωσει αυτα τα επιπλεον χρηματα για την οπτικη-η/και ψυχολογικη-αναταση του?
Επισης θα μπορουσατε να παραβλεψετε ορισμενα χαρακτηριστικα(που δεν...) μονο και μονο για το design?

Πριν βιαστειτε να απαντησετε σκεφτειτε πως υπαρχουν εταιρειες που ζουν αποκλειστικα απο αυτο(εμενα μου ερχεται στο μυαλο τουλαχιστον μια απο το βασιλειο της...Δανιμαρκιας)
Και ζουν καλα!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Όπως όλα τα "πολύ" έτσι κι αυτό... πειράζει. Καλό είναι οι μηχανές να βλέπονται αλλά μην καταντήσουμε το σπορ από "άκου να δεις" σε "δες να ακούσεις". Βεβαίως από μια ακριβή μηχανή τα θέλεις όλα, αλλά κατά την άποψή μου, η εμφάνιση δεν πρέπει να είναι κριτήριο αλλά παρελκόμενο...

- Μήπως το jazz at the pawnshop στην φωτογραφία, αν μπει σε άσχημο player θα παρεξηγηθεί?... :happy_9:

...

Reaction score
1
Για τα ηχεία απλώς δεν το συζητώ. ΠΡΕΠΕΙ να είναι τουλάχιστον αντάξια αισθητικά-κατασκευαστικά (και να ταιριάζουν χρωματικά) με τα έπιπλα του καθιστικού (εκεί νομίζω ακούμε οι περισσότεροι από εμάς). Δεν ειναι μόνο θέμα WAF, κι εμένα θα με ενοχλήσει ένα "μπαούλο" (ή μάλλον δύο) στον χώρο μου. Πρότυπό μου (και ευσεβής πόθος...) τα Sonus Faber.
Για τα υπόλοιπα μηχανήματα δεν νομίζω οτι το design είναι τόσο σημαντικό. Δεν με χαλάει βέβαια αλλά συνήθως το χρυσοπληρώνεις. Άλλωστε, τα περισσότερα CD players, ενισχυτές, πικάπ έχουν πια τουλάχιστον αποδεκτή εμφάνιση και μπορούν πάντα να τοποθετηθούν πιο "διακριτικά".

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134
Όπως βλέπεις Ανδρέα, ούτε το design τους ενδιαφέρει. Τους ενδιαφέρει απλώς να είναι ακριβό, ώστε να μην το έχουν οι άλλοι.

Reaction score
10
Eπειδη ειχα το συγκεκριμενο Player για κανα εξαμηνο μπορω να πω οτι αν ψαχνετε Player μεχρι 5000 (οχι hi-end δηλαδη-χαχαχ) θα προτεινα να το ακουσετε. Δυσκολο να εχει αντιπαλο στα λεφτα του.

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Σας ελκυει το design?

Για τα ηχεία απλώς δεν το συζητώ. ΠΡΕΠΕΙ να είναι τουλάχιστον αντάξια αισθητικά-κατασκευαστικά (και να ταιριάζουν χρωματικά) με τα έπιπλα του καθιστικού (εκεί νομίζω ακούμε οι περισσότεροι από εμάς). Δεν ειναι μόνο θέμα WAF, κι εμένα θα με ενοχλήσει ένα "μπαούλο" (ή μάλλον δύο) στον χώρο μου. Πρότυπό μου (και ευσεβής πόθος...) τα Sonus Faber.
Για τα υπόλοιπα μηχανήματα δεν νομίζω οτι το design είναι τόσο σημαντικό. Δεν με χαλάει βέβαια αλλά συνήθως το χρυσοπληρώνεις. Άλλωστε, τα περισσότερα CD players, ενισχυτές, πικάπ έχουν πια τουλάχιστον αποδεκτή εμφάνιση και μπορούν πάντα να τοποθετηθούν πιο "διακριτικά".
Καπως ετσι το βλεπω & εγω.
Πρωτα με ενδιαφερει ο καλος ηχος,αλλα μετα η αισθητικη εχει
οπωσδηποτε τον λογο.
Ολα αυτα βεβαια εαν συνοδευονται απο καλες τιμες θα ειναι &
η ευτυχια,τουλαχιστον για μενα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.055
Members