Σεξ, βία και τσίκνα by Pitsirikos

Μηνύματα
5.771
Reaction score
0
Σεξ, βία και τσίκνα


Από τον Pitsiriko


›› Η εβδομάδα που πέρασε ήταν πλημμυρισμένη από παραδοσιακά ελληνικά
στοιχεία: σεξ, βία, τσίκνα και Γιουροβίζιον.

››
Μέσα σε καρναβαλική ατμόσφαιρα εορτάζεται στη Βέροια η επέτειος ενός χρόνου από την εξαφάνιση του Άλεξ. Οι κάτοικοι της Βέροιας εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στη μητέρα του άτυχου παιδιού, και δίνουν ραντεβού για του χρόνου.

›› Ο Χρήστος Δάντης, ο Σαρμπέλ και η Τάμτα παρουσιάζουν σε μια ειδική εκδήλωση τα τρία τραγούδια που διεκδικούν το εισιτήριο για τον 52ο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον, που θα διεξαχθεί στο Ελσίνκι τον Μάιο. Τα τραγούδια έχουν έντονο ελληνικό χρώμα με πινελιές έθνικ, ροκ και αμανέ, και, αν συνδυαστούν με φραπελιά, γιατρεύουν την κρεβατομουρμούρα.

›› Η Ανν Νικόλ Σμιθ, πρώην playmate του περιοδικού Playboy, τα τινάζει στα 39 της χρόνια, κι έτσι δεν θα μάθει ποτέ αν θα μας εκπροσωπήσει στη Γιουροβίζιον η Τάμτα ή ο Σαρμπέλ. Αφήνει πίσω της ένα ζάπλουτο κοριτσάκι έξι μηνών του οποίου την πατρότητα διεκδικούν καμιά δεκαριά νοματαίοι, οπότε είναι βέβαιο πως θα μεγαλώσει μέσα σε ένα στοργικό περιβάλλον.

›› Ανήμερα την Τσικνοπέμπτη ο Νικήτας Κακλαμάνης, θέλοντας να δώσει πανηγυρικό τόνο, ανακοινώνει πως θα εγκατασταθεί αποτεφρωτήρας στο Α΄ Νεκροταφείο για να καίγονται οι σοροί όσων το επιθυμούν και να τσικνίζει η Αθήνα όλο το χρόνο. Οι Έλληνες σπουδάζουν στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ και της Ευρώπης, νοσηλεύονται στα νοσοκομεία του Λονδίνου και, αν επιθυμούν να καεί η σορός τους, πρέπει να τους μεταφέρουν στη Βουλγαρία – είναι άξιον απορίας για ποιο λόγο κατοικείται αυτή η χώρα.

›› Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος δηλώνει πως δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, προκαλώντας συγκίνηση στο πανελλήνιο – ο μόνος λόγος που οι Έλληνες δεν βγαίνουν στους δρόμους για να τον μεταπείσουν είναι πως δεν έχουν χωνέψει ακόμα τα κοψίδια και τα κοκορέτσια της Τσικνοπέμπτης.

›› Ένας 59χρονος σκοτώνει με γροθιές τον 66χρονο διοικητή του ΙΚΑ Γιάννη Βαρθολομαίο επειδή είχε ενδείξεις πως είχε ερωτική σχέση με τη 48χρονη σύζυγό του. Οι ηλικίες των εμπλεκομένων σε αυτή την υπόθεση αποδεικνύουν περίτρανα πως οι Έλληνες παραμένουν χειροδύναμοι και κοτσονάτοι στο πέρασμα των χρόνων – τώρα, το πιθανότερο είναι πως το ηλικιακό όριο συνταξιοδότησης θα πάει στα 95 χρόνια.

›› Σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO, η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ διαμορφώνεται στο 1,9%, ενώ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Κάπα Research, η διαφορά είναι στο 1,6%. Με δεδομένο πως τόσο ο δράστης όσο και το θύμα της προαναφερθείσας δολοφονίας ανήκαν πολιτικά στη Νέα Δημοκρατία, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η κάλπη να κρύβει εκπλήξεις. Αν οι νεοδημοκράτες το ρίξουν προεκλογικά στα εγκλήματα τιμής, οι μισοί θα καταλήξουν στο χώμα και οι άλλοι μισοί στη φυλακή. Καλό θα είναι να λύσουν τους λογαριασμούς τους μετά τις εκλογές, ενώ, σε περίπτωση που δεν μπορούν να κρατηθούν, καλό θα ήταν οι γυναίκες τους να τους κερατώνουν με πασόκους, ώστε να υπάρξει μια ισορροπία στην απώλεια ψήφων.

›› Ο Θεόδωρος Πάγκαλος προτείνει την άρση του πανεπιστημιακού ασύλου. Εγώ προτείνω την άρση του ακαταλόγιστου που έχει ο κ. Πάγκαλος.

›› Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, επικεφαλής των οικολόγων στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, προτείνει «να τιμηθεί ο Κεμάλ Ατατούρκ, γιατί είναι παιδί της πόλης». Και ο Φασούλας είναι παιδί της πόλης αλλά, αν τον τιμήσουν, θα την κάψουν την πόλη τα παόκια. Πάντως, η πρότασή του είναι στη σωστή κατεύθυνση. Για να γλιτώσει η Θεσσαλονίκη από τους εθνοπατέρες, ο Λευκός Πύργος πρέπει να γίνει τζαμί, ο Παπαθεμελής ιμάμης, και το άγαλμα του Μεγαλέξανδρου να αντικατασταθεί απ’ αυτό του Κεμάλ. Καληνύχτα, Κεμάλ…



Πηγη:http://pitsirikos.blogspot.com/
 


Staff online

  • spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.603
Μηνύματα
2.867.536
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top