- Reaction score
- 168
Καλησπέρα σας και καλές γιορτές να 'χουμε,πωλείται σε κατάσταση καινούργιου ο τελικός της Naim 150x αχρησιμοποιήτος λογω ενός project που δεν υλοποιήθηκε ποτέ,ειναι κρίμα να κάθεται μιας και αυτην την περίοδο δεν υπάρχει απο την μεριά μου η οικονομική δυνατοτητά για να στήσω αυτο που ήθελα,τιμη στα 550 ευρώ με το καλώδιο Naim Snaic 4 για σύνδεση με προενισχυτη αξίας 120 ευρώ.
Ξέρω πως ειναι τα πράγματα εκει έξω οπότε συζητάω ανταλλαγή-μερική ή μη, με Dac,cd player,πικάπ με phono για να διευκολύνω κάποιον να τον κανει δικό του.
Σας ευχαριστώ όλους σας και το site για την υπέροχη φιλοξενία,σε περίπτωση που πωληθεί χωρις ανταλλαγη,τα έξοδα αποστολής-αντικαταβολής με courier τα επιβαρύνομαι εγώ.
Τηλ.6977089156
Φιλικά,Γιώργος

Ξέρω πως ειναι τα πράγματα εκει έξω οπότε συζητάω ανταλλαγή-μερική ή μη, με Dac,cd player,πικάπ με phono για να διευκολύνω κάποιον να τον κανει δικό του.
Σας ευχαριστώ όλους σας και το site για την υπέροχη φιλοξενία,σε περίπτωση που πωληθεί χωρις ανταλλαγη,τα έξοδα αποστολής-αντικαταβολής με courier τα επιβαρύνομαι εγώ.
Τηλ.6977089156
Φιλικά,Γιώργος