Σετ ηχείων 5.1 ATC και Pioneer VSA-AX10

Reaction score
0
Πωλείται το σετ παθητικών ηχείων monitor της ATC, τύπος Concept 1 σε χρώμα ξύλου Cherry το οποίο αποτελείται από 4 όμοια ηχεία SCM7, το αντίστοιχο κεντρικό C1C και το 9" ενεργό subwoofer C1 sub. Όλα στα κουτιά τους, αγορασμένα καινούρια πριν 6 μήνες περίπου.
Λεπτομερή στοιχεία για τα ηχεία στο http://www.atc.gb.net/multi_channel/concept_1/concept_1.html

Μαζί με το σετ ηχείων πωλείται και ο ενισχυτής Pioneer VSA-AX10 οποίος μπορεί να οδηγήσει καλά τα πολύ απαιτητικά ATC που είναι σχετικά αναίσθητα (84db @ 1W @ 1m). Λεπτομερή στοιχεία για τον ενισχυτή δεν βρήκα στο internet, όμως από πλευράς χαρακτηριστικών είναι σαν τον VSA-AX10i-S χωρίς τις ψηφιακές εισόδους iLink και WMA http://www.pioneer.co.uk/uk/product_detail.jsp?product_id=7608&taxonomy_id=62-98

Ενδιαφέρομαι να τα δώσω όλα μαζί μόνο, σε τιμή όχι κάτω από 3.000 ευρώ. Η τιμή του σετ ηχείων καινούρια είναι περίπου 2.800 ευρώ ενώ του ενισχυτή η χαμηλότερη που έχω βρει είναι 3.200 περίπου (για το VSA-AX10 και όχι για το VSA-AX10i-S που κάνει 4.600 ευρώ).

Reaction score
0
Μαζί με τα ηχεία και τον ενισχυτή θα δώσω και τα 5 καλώδια ηχείων μάρκας Van den Hul αξίας 150 ευρώ καθώς και δύο βάσεις ηχείων Atacama ύψους 1 μέτρου για τα πίσω ηχεία αξίας 200 ευρώ.

Νέα τιμή για όλα μαζί 2.600 ευρώ δηλαδή 60% χαμηλότερα της τιμής των καινούργιων μηχανημάτων.

Αν υπάρχει κάποιος που το σκέφτεται ας επικοινωνήσει μαζί μου!

Reaction score
0
Τα ηχεία ATC καθώς και ο ενισχυτής μπορούν να αγοραστούν μαζί ή και ξεχωριστά από τον αντιπρόσωπο των ATC Location Sound.

Καλή Χρονιά!!

Reaction score
263
Γιαγκο καλη χρονια και σε σενα.

Το σετ οταν λες πως ειναι στον αντιπροσωπο της ATC εννοεις πως τα αγορασε ή οτι τα εκθετει στο μαγαζι του υπο ιδιοκτησια σου και μπορει κανεις να τα ακροασθει εκει;

Βασιλης

Reaction score
0
Γεια σου Βασίλη,

Τα ATC και τον Pioneer τα έχω εγώ λόγω έλλειψης χώρου στην Location Sound. Τα μηχανήματα ανήκουν σε εμένα και τα πηγαίνω εκεί όταν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιον. Την πώληση την κάνει για 'μένα ο αντιπρόσωπος ώστε να υπάρχει ευελιξία στον τρόπο πληρωμής.

Το sub C1 πουλήθηκε επομένως η έννοια του σετ δεν ισχύει πλέον.

Reaction score
263
επομενες δυο ερωτησεις

1) ο pioneer μπορει και κανει ισοσταθμιση χωρου με μικροφωνο;

2) κλασσικη ερωτηση: γιατι τα πουλας;

Βασιλης

Reaction score
0
Ναι ο Pioneer έχει μικρόφωνο για ισοστάθμιση, ρύθμιση έντασης και φάσης. Το μοντέλο VSA-AX10 είναι η πρώτη έκδοση του κορυφαίου μοντέλου της εταιρίας που σήμερα πωλείται πάνω από 4.000 ευρώ. Είναι όμως λιγάκι βαρύς στα 30 κιλά και βγάζει αρκετή ζέστη από επάνω.

Ο λόγος που τα πουλάω είναι η έλλειψη χώρου που δημιουργήθηκε αμέσως μετά το γάμο μου πριν λίγες ημέρες... Απλά, 6 ηχεία και ο ενισχυτής και τα καλώδια και το DVD κλπ, κλπ. δεν είναι πλέον αποδεκτά στο υπνοδωμάτιο! Ασε που έχω και δύο ενεργα ATC και δεύτερο sub όλα μαζί σε 12 τετραγωνικά. Το σύστημα που θα κρατήσω είναι τα δύο ενεργά ηχεία με ένα sub, προενισχυτή και DVD. Δεν έχει αίσθηση surround αλλά ακούγεται καλά.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.531
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος