Σετ marantz amp, sony cd, mordaunt short ηχεια

Status
Not open for further replies.
Reaction score
131
Δινω το πρωτο μου συστημα το ειναι κριμα να καθεται επειδη εγινε αναβαθμιση στο κυριως συστημα.

Αποτελειται απο τα παρακατω

Ενισχυτης: Marantz PM-4000 (30 watts per channel into 8Ω (stereo)) με phono MM
Cd: sony cdp-xe330
Ηχεία: Mordaunt-Short Avant 902i (8 Ω, 89 db)

ειναι ολα σε αριστη κατασταση τοσο εμφανισιακη οσο και λειτουργικη. Στο cd παιζει αψογα ολα τα cd και εγινε ενα σερβις πριν απο λιγους μηνες στην east electronics οπου και καθαριστηκε.
Ολα αυτα τα χρονια επαιζε λιγο και επειδη ειναι το συστημα που αποκτηθηκε με τον πρωτο μου μισθο το προσεχα παντα ιδιατερα...η αληθεια ειναι οτι ετσι κανω σχεδον με ολα τα προσωπικα αντικειμενα.

Τα ηχεια παντως οδhγουνται πολυ ευκολα τοσο απο τον συγκεκριμενο ενισχυτη οσο και απο τους λαμπατους (τσακιριδη αοιολο (2χ35) και αρτεμις (2χ45)) που εχω στην κατοχη μου.

Θα δωθουν και τα καλωδια ηχειων και ενα ζευγαρι interconnect. Τιμη 300 ευρω. Να πω οτι με ενδιαφερει να δωθει σαν συνολο...ωστοσο αν καποιο ενδιαφερεται για καποιο κομματι το συζηταμε με Pm.

Συζηταω και δυνατοτητα ανταλλαγης με tripath (trends 10.2 η kingrex t20u)

(υπαρχει και ενα αλλο σετ που πουλαω που ειναι ιδανικο για μεγαλυτερους χωρους http://www.avsite.gr/forum/threads/Σετ-pioneer-amp-philips-cd-diy-ηχεια.156558/#post-2157761 )

marantz back.jpg marantz front.jpg marantz mordant.jpg mordant back.jpg

Reaction score
131
Τα ηχεια (με τα καλωδια τους) πουληθηκαν. Ευχαριστω για την φιλοξενια το site.

Παραμενει ο ενισχυτης Marantz PM-4000 και το Cd: sony cdp-xe330. Αριστα και τα 2 με τα τηλεκοντρολ τους. Στο cd εγινε ενα σερβις πριν απο λιγους μηνες στην east electronics οπου και καθαριστηκε. Τιμη πακετου 200 ευρω. Δωρο το interconnect.

Να πω οτι με ενδιαφερει να δωθει σαν συνολο...ωστοσο αν καποιο ενδιαφερεται για καποιο κομματι το συζηταμε με Pm.
Συζηταω και δυνατοτητα ανταλλαγης με tripath (trends 10.2 η kingrex t20u)

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494