Σε λιγες ημερες....

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: Σε λιγες ημερες....

Αφου βρε Κωστα εφτασε απο προχθες,για πες μας εντυπωσεις.

Reaction score
20
Re: Απάντηση: Σε λιγες ημερες....

Αφου βρε Κωστα εφτασε απο προχθες,για πες μας εντυπωσεις.

Το μηχανάκι είναι μια μεγάλη αποτυχία της SONY που ακολουθεί της αποτυχίες των 40 -60 αλλά και 200αρη .
Μαύρο ανύπαρκτο να προσπαθεί να μοιάζει σε σκούρο γκρι . Χρώματα λες και πλύθηκαν στους 80 βαθμούς , Κίνηση ? στην Μητροπόλεως με μποτιλιάρισμα τσουλάει καλύτερα. . Α και να μην ξεχάσω ν αναφέρω την κάκιστη σύγκληση που όσο και να προσπαθήσεις να την φέρεις στην καλύτερη να μην βλέπεις τις σκιές των τριών χρωμάτων από απόσταση ενός μέτρου. Από κατασκευή τοπική προς φτηνιάρικη θα έλεγα . Για να τον τοποθετήσεις στο ταβάνι πρέπει να προσέξεις καλά πώς τον πιάνεις γιατί υπάρχει περίπτωση να σου διαλύσει στα χέρια .

Αφού λοιπόν στήθηκε καi πήρε μπρος ήρθε η ώρα της κόντρας . Αντίπαλος του 10άρη ο Infocus X1 . Εκεί ο Sony έδειξε τα δόντια του . Υπερείχε σε όλα τα σημεία , λίγο μεν αλλά η διαφορά υπήρχε και ήταν ορατή από ένα έμπειρο μάτι .
Συνεπώς αν έχετε infocus Χ1 ακόμα και Χ2 αλλάξτε τον . Αν όμως έχετε τον 4805 τότε γνώμη μου είναι να κάτσετε στ΄ αυγά σας και δεν θα χάσετε

Καλά βρε μια πλάκα δεν μπορούμε να κάνουμε αμέσως να μας αρπάξεις? Αν είχε φτάσει και το είχα θα τα είχες δει κι εσύ σα σίγουρα .

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.207
Απάντηση: Re: Απάντηση: Σε λιγες ημερες....

Αν όμως έχετε τον 4805 τότε γνώμη μου είναι να κάτσετε στ΄ αυγά σας και δεν θα χάσετε
Μ΄αυτό το τελευταίο μπορεί και να συμφωνεί ο Καφάτος.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

τι εγινε ρε παιδια ηρθε?περασαν 13 μερες!
Τι εγινε Λαμπρουκο?
Σε επιασε κ@λοπιλαλα?:137:
Εγω δεν εγραψα πουθενα 10 ημερες, εσεις βγαλατε το συμπερασμα.
Εγω μιλησα μονο για το μοντελο.

Τελος παντων, απο μερα σε μερα τωρα....:126:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Μεχρι τελος του μηνα, οριστικα!
(πως θα τα προλαβουμε ολα, κι εχουμε και εκθεση?)

Reaction score
20
Απάντηση: Re: Σε λιγες ημερες....

στο φαληρο θεσ/κη μου ειπαν μπορω να τον παραγγειλω 2100ευρω
Μη βιάζεσαι . Περίμενε λίγο να κυκλοφορήσει και να δεις που θα κυμανθούν οι τιμές . Το πιο πιθανό είναι να πωλείται κάτω απ τα 2 χιλιάρικα . Άντε φάγαμε το γάιδαρο στην ουρά θα κολλήσουμε?

Reaction score
0
περιμενω
αυτο θα κανω
αλλα ειναι πολυ εκνευριστικο να γκ@@@@@@ις για κατι και να μην βγαινει οταν ειπαν///

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.596
Members
38.719
Νεότερο μέλος
brokenexe