Σε ποιο σχολειο πηγατε?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Να μια ερωτηση που μπορει να απαντηθει απο ολους.
Ας βρουμε κοινες αναμνησεις και ακομα καλυτερα ας ανακαλυψουμε κοινα παρελθοντα που μπορει να μην φανταζομαστε.
Ελατε λοιπον!
Που πηγατε Γυμνασιο/Λυκειο?

Ξεκινω πρωτος:
Ιονιος Σχολη
εκτος της τελευταιας χρονιας του Γυμνασιου τοτε(Λυκειου σημερα) που με ανεχτηκαν οι καθηγητες του Δημοσιου Φιλοθεης. :wink:

exile

Videocameras
Reaction score
4.511
Εγω παλι δεν θυμαμαι τιποτα... :cry: Ισως ειναι απο τις πολλες τιμωριες..Ολο οξω με εβγαζαν... :cry: Και δεν ημουν ζιζανιο,απλα ,ερωτησεις εκανα το δολιο το παιδι... :cry: :cry:

Reaction score
164
εκτος της τελευταιας χρονιας του Γυμνασιου τοτε(Λυκειου σημερα) που με ανεχτηκαν οι καθηγητες του Δημοσιου Φιλοθεης.  :wink:
Εμένα με ανέχτηκαν 6 χρόνια στη Φιλοθέη, αλλά μάλλον αργότερα από 'σένα (τελείωσα το 1990)

exile

Videocameras
Reaction score
4.511
Μπα;Πουλακια μου....Η Κλικα , :wink: ή μάλλον Η Αδελφοτης Φιλοθεης ξαναχτυπα!!!!! :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
εκτος της τελευταιας χρονιας του Γυμνασιου τοτε(Λυκειου σημερα) που με ανεχτηκαν οι καθηγητες του Δημοσιου Φιλοθεης.  :wink:
Εμένα με ανέχτηκαν 6 χρόνια στη Φιλοθέη, αλλά μάλλον αργότερα από 'σένα (τελείωσα το 1990)
Τι λίγο αργότερα? 20 χρόνια μετά πήγες σχολείο εσύ από τον παππού. :lol: :lol:

- Άκου Ιόνιος Σχολή ο Καφάτος!! Είχατε και στολές? Φορούσες και καπέλο? :lol: :lol:

- Εδώ 20ο Γυμνάσιο (δίπλα στην ΧΑΝΘ) και 15ο Λύκειο (Καρόλου Ντηλ) στην Θεσσαλόνικα.

exile

Videocameras
Reaction score
4.511
Εκεινα τα χρονια επρεπε να φοραμε σηματακι του σχολειου,καμια μπλουζιτσα make love not war,να εχουμε και κανενα τετραδιο στο χερι...,για καμια σημειωση... :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
εκτος της τελευταιας χρονιας του Γυμνασιου τοτε(Λυκειου σημερα) που με ανεχτηκαν οι καθηγητες του Δημοσιου Φιλοθεης. :wink:
Εεεμ , καλα καλα :oops:
Ειμαι αποφοιτος '79

Reaction score
164
[quote="ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. @ Fri Aug 05, 2005 11:21 amΕεεμ , καλα καλα :oops:
Ειμαι αποφοιτος '79[/quote]
Στο ποτάμι, ε; Εκεί το πρόλαβα τις δύο πρώτες τάξεις του Γυμνασίο. Μετά μετακομίσαμε...

exile

Videocameras
Reaction score
4.511
Μην κοκκινιζεις Ανδρεα!!!Τότενες ,ειμασταν μονο ΑΝΔΡΕΣ!!!!!!! kαι περνουσαμε ωραια...Μετα χαλασε το πραμα... :wink: :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
[quote="ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. @ Fri Aug 05, 2005 11:21 amΕεεμ , καλα καλα :oops:
Ειμαι αποφοιτος '79
Στο ποτάμι, ε; Εκεί το πρόλαβα τις δύο πρώτες τάξεις του Γυμνασίο. Μετά μετακομίσαμε...[/quote]

Στο ποταμι , στο ποταμι
Με Καπετανακη , Σαμαρα , Παπαδοπουλο , Πιπεροπουλο(κοινος και στην Ιονιο) κλπ
Ειχες κανενα απο αυτους?

Reaction score
164
Στο ποταμι , στο ποταμι
Με Καπετανακη , Σαμαρα , Παπαδοπουλο , Πιπεροπουλο(κοινος και στην Ιονιο) κλπ
Ειχες κανενα απο αυτους?
Δύο...
Καπετανάκης... Δεν νομίζω να υπάρχει καθηγητής που να βαριόταν περισσότερο... Μα έκανε και μαθηματικά και κοσμογραφία. Κοσμογραφία δεν νομίζω να είχε κάνει παράδοση ποτέ.
Πίπερμαν, ο αρχηγός! (Αυτός είναι ικανός να δουλεύει ακόμα) Ο μοναδικός γυμναστής που έτρεχε μαζί μας...
Μην μου πεις ότι είχες και Δρακίδη, Βενιζέλο, Κουλούρη, Συκωτίδου, Ράπτη... (Προσπαθώ να θυμηθώ τους πιο μεγάλους στην ηλικία :wink: )

exile

Videocameras
Reaction score
4.511
Τι το κακο ειχε το Αρσακειο;Ισα-ισα που ειχε ωραια «παιδια»!!!! :wink:

Reaction score
1
Βαρβάκειο μέχρι και την πέμπτη και μετά στο δημόσιο γυμνάσιο Ελευσίνας. Απόφοιτος του 1977
Φιλικά
Γιάννης

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
χαχα...
Σχολεία...
Είχα αλλάξει 4 φορές δημοτικό σχολείο γιατί γινόταν κάθε χρόνο ανακατατάξεις. Μετά όμως έστρωσα...

1ο δημοτικό νηπιαγωγείο Κατερίνης
9ο δημοτικό σχολείο Κατερίνης (1η δημοτικού)
1ο δημοτικό σχολείο Κατερίνης (2α δημοτικού, 3η δημοτικού, 4η δημοτικού, 5η δημοτικού)
9ο δημοτικό σχολείο Κατερίνης (6η δημοτικού)

2ο γυμνάσιο Κατερίνης
Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Κατερίνης...

έτος αποφοίτησης 1990

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Τι το κακο ειχε το Αρσακειο;Ισα-ισα που ειχε ωραια «παιδια»!!!! :wink:
Ναι , αλλα ο Αρβανιτακης ηταν το μονο ...."αγορι" αναμεσα στα "ωραια παιδια"
Exile , ελα πες μας και εσυ που πηγες

@Unforgiven
Δεν θυμαμαι κανεναν απο τους αλλους , αλλα τετοιο τεμπελη σαν τον Καπετανακη μονο αλλη μια φορα εχω συναντησει στην ζωη μου :p

@Νικος Τσαρουχας
Ναι μωρη φορουσαμε στολη και καπελο
Εσυ στην ΧΑΝΘ εμαθες να τραγουδας το YMCA? :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
@Νικος Τσαρουχας
Ναι μωρη φορουσαμε στολη και καπελο
Εσυ στην ΧΑΝΘ εμαθες να τραγουδας το YMCA?  :lol:
- Εγώ δεν ήμουν μέσα μωρή, δίπλα ήμουν! :wink:

- Σε φαντάζομαι με κοστουμάκι περιοπής, κολλαριστό να ζαχαρώνεις γκόμενες. Ούτε θηλυκό γατί δεν σε πλησίαζε? :lol: :lol: :lol:
- Εκεί τι μάθατε να τραγουδάτε την μικρή Ελένη ή αυτό ήταν πολύ επαναστατικό? :lol: :lol: :lol:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab