Σε τί απόσταση βλέπετε TV-Lcd ?

Reaction score
0
Παιδιά καλησπέρα!
Σκέφτομαι να κάνω αγορά Tv-Lcd και είμαι μεταξύ 32''-37''...
Χώρος σαλόνι.Απόσταση 2.5-3 μέτρα από TV-Lcd...
Εσείς σε τί απόσταση κάθεστε όταν βλέπετε Tv? Και πόσων ιντσών είναι οι Tvs?
Θεωρητικά τις ξέρω τις αποστάσεις από άρθρα στο Internet , αλλά θέλω την προσωπική σας εμπειρία....
Ευχαριστώ!!!

Reaction score
4
βλέπω 40 ιντσες απο τα 2.2 μέτρα.
σε dvd και πάνω νιωθω μακριά.

σε 1080P μου φαίνεται μακριά.

σε μπάλα στην τηλεόραση ειναι καλά.γεμίζει το μάτι.

στο σινεμά για να σε βοηθήσω κάθομαι μέση και πίσω...

Reaction score
0
Παιδιά ευχαριστώ!!!
Στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών μπορείς να καταλάβεις αν μια τηλεόραση είναι μικρή ή μεγάλη συγκριτικά με το χώρο στον οποίο θες να την εγκαταστήσεις ή είναι κάπως πλασματική η αίσθηση αυτή? Για παράδειγμα κάποιες 37'' μου είχαν φανεί μεγάλες, αλλά είχα ψιλοζαλιστεί με τις υπόλοιπες 20 που έπαιζαν γύρω...
Περιμένω και άλλες απαντήσεις...

Reaction score
2
Εγω με 37' απο 2.8 μετρα μου φαινεται μικρη μετα απο λιγο καιρο. Θα ελεγα το λιγοτερο 42 και ανω.Ειδα 52'' (1080p) απο 2 μετρα και ηταν μια χαρα χωρις να με κουραζει . Παντως οτι και να παρεις μετα απο λιγο θα σου φαινεται οτι μπορουσες να παρεις μεγαλυτερη... δες και αυτο http://www.myhometheater.homestead.com/viewingdistancemetric.html

Reaction score
0
Georg9 πολύ καλό το site σου....thanks
Γεια σου MANSTA! Έχω ακριβώς την ίδια απόσταση θέασης με εσένα! Τελικά πόσων ιντζών τηλεόαραση διάλεξες και ποιες οι εντυπώσεις σου?

Reaction score
0
Γεια σου MANSTA! Έχω ακριβώς την ίδια απόσταση θέασης με εσένα! Τελικά πόσων ιντζών τηλεόαραση διάλεξες και ποιες οι εντυπώσεις σου?
Γεια σου marielli!
Δεν έχω αγοράσει ακόμα Tv!!! Είμαι ακόμα στον έρανο ;-)
Από τότε που άρχισα να ψάχνω όμως άλλαξαν πολλά σ'αυτά που ζητάω.Πλέον είμαι στις 42'',όσο μεγάλες και αν ακούγονται για κάποιον που του αρέσει να απολαμβάνει ταινίες ΔΕΝ είναι πολλές και τελευταία άρχισα να μπαίνω στον πειρασμό για projector μιας και η απόλαυση πολλαπλασιάζεται.....Αν δεις θα καταλάβεις....
Βέβαια "Είναι πολλά τα λεφτά 'Αρη!"......

Reaction score
0
Γεια σου marielli!
Δεν έχω αγοράσει ακόμα Tv!!! Είμαι ακόμα στον έρανο ;-)

Σου εύχομαι να βρεις όσα χρειάζεσαι για να πάρεις αυτό που θες!
Εγώ μετά από 3 ώρες στο media markt μπροστά στις τηλεοράσεις, είμαι ανάμεσα σε samsung 40r86 και αν πάω σε full HD, 37m86 και για πιο οικονομικες lg37lf65 ή lg37ly95. Τώρα θυμήθηκα και μία τρελή προσφορά Philipps από ένα μαγαζί στην Μυτιλήνη, 42' full HD με 999 ευρώ αλλά επιφυλάσσομαι για το αν θυμάμαι καλά!

Reaction score
0
Απάντηση: Σε τί απόσταση βλέπετε TV-Lcd ?

Βλεπω σε 26αρα σε αποσταση 2.5μ κ ειναι μια χαρα!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef