Σημα σε H/K 255 , pcm η bitstream?

Reaction score
216
Hello! Εχω συνδεσει το toshiba dvd player μου στον Harman Kardon 255 , με HDMi οταν δειχνει στην TV lg7000 , και με composite στον προβολεα. Οταν βλεπω στην TV ηχο εχω απο το HDMi , οταν ομως δινω στον προβολεα ο ηχος περναει απο ομοαξονικο . Εχει μια επιλογη στο dvd player sto AUDIO : 1) off 2) pcm 3) bitstream
Τι επιλεγω? Αν επιλεξω PCM τοτε ο HK στο audio in λεει PCM και οταν βαλω ταινια επιλεγει αυτοματα το Logic 7 movie , αλλα αν θελω επιλεγω και οποιοδηποτε απο τα νεα φορμα (dts neo , dolby plii)
Εαν επιλεξω bitstream τοτε στο audio in tou Harman Kardon γραφει Dolby Digital και μετα οταν ξεκιναει η ταινια λεει Logiv 7 movie , και δεν με αφηνει να επιλεξω τιποτα αλλο εκτος απο αυτο ( α μπορω να βαλω και stereo 2ch)
Τι πρεπει να επιλεγω? Να στελνω pcm η bitstream ?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Αν απ το PCM σας αφήνει να επιλέξετε ddigital ή dts τότε PCM.
Πάντως για ξανακοιτάξτε και το μανιουαλ.Μου φαίνεται περίεργο να μην επιτρέπει καμία αλλαγή σε bitstream.

Reaction score
6
Bitstream. Στα DVDp όταν επιλέξεις PCM τότε το player κάνει τα πάντα δικάναλο PCM.
Ο HK βλέπει στην είσοδό του αυτό το δικάναλο σήμα και προφανώς έχοντας την επεξεργασία ανοιχτή, ακούς ψευδοsurround DSP.

Κανονικά bitstream λοιπόν και προσπάθησε να μην έχει επιλεγμένο DSP.

Α, ναι. Ενδεχομένως και να μην του στέλνεις 5.1 από το δίσκο και να στο κάνει αυτό.
Πρέπει να σιγουρευτείς ότι ο δίσκος έχει μπάντα 5.1

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis