- Reaction score
- 216
Hello! Εχω συνδεσει το toshiba dvd player μου στον Harman Kardon 255 , με HDMi οταν δειχνει στην TV lg7000 , και με composite στον προβολεα. Οταν βλεπω στην TV ηχο εχω απο το HDMi , οταν ομως δινω στον προβολεα ο ηχος περναει απο ομοαξονικο . Εχει μια επιλογη στο dvd player sto AUDIO : 1) off 2) pcm 3) bitstream
Τι επιλεγω? Αν επιλεξω PCM τοτε ο HK στο audio in λεει PCM και οταν βαλω ταινια επιλεγει αυτοματα το Logic 7 movie , αλλα αν θελω επιλεγω και οποιοδηποτε απο τα νεα φορμα (dts neo , dolby plii)
Εαν επιλεξω bitstream τοτε στο audio in tou Harman Kardon γραφει Dolby Digital και μετα οταν ξεκιναει η ταινια λεει Logiv 7 movie , και δεν με αφηνει να επιλεξω τιποτα αλλο εκτος απο αυτο ( α μπορω να βαλω και stereo 2ch)
Τι πρεπει να επιλεγω? Να στελνω pcm η bitstream ?
Τι επιλεγω? Αν επιλεξω PCM τοτε ο HK στο audio in λεει PCM και οταν βαλω ταινια επιλεγει αυτοματα το Logic 7 movie , αλλα αν θελω επιλεγω και οποιοδηποτε απο τα νεα φορμα (dts neo , dolby plii)
Εαν επιλεξω bitstream τοτε στο audio in tou Harman Kardon γραφει Dolby Digital και μετα οταν ξεκιναει η ταινια λεει Logiv 7 movie , και δεν με αφηνει να επιλεξω τιποτα αλλο εκτος απο αυτο ( α μπορω να βαλω και stereo 2ch)
Τι πρεπει να επιλεγω? Να στελνω pcm η bitstream ?