Σινεμά vs HOME CINEMA

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Εχθές είδα στα STER τους ΠΕΙΡΑΤΕΣ σε 2D βέβαια! το εργάκι καλούτσικο, αλλά όχι τόσο ενδιαφέρον να σου αποσπά όλη την προσοχή, και έτσι παρατήρησα αρκετά την εικόνα! ποια εικόνα δηλαδή, σύμφωνα με τα όσα συζητάμε εδώ στο forum, αυτό δεν ήταν εικόνα!
καταρχήν δεν υπήρχε μαύρο! καθόλου! ακριβώς το ίδιο με τον OPTOMA HD20 που έχω! τα χρώματα ξεπλυμένα, το 2.35 aspect τραβηγμένο προς τα επάνω! Δηλαδή τι να πω, ο OPTOMA HD20 έχει 2 και 3 φορές καλύτερη εικόνα, να μην πω για τον G70 μου!
Έχουμε περάσει σε ποιότητα πάρα πολύ του κλασσικούς κινηματογράφους, το μόνο που δεν έχουμε φτάσει (και δεν προβλέπεται) είναι το μέγεθος! και κακά τα ψέμματα, μετράει, μετράει πολύ φίλοι μου!!!!!!!!

Reaction score
8.350
Απάντηση: Σινεμά vs HOME CINEMA

το μεγεθος μετραει,αλλα η επιλογη ειναι ψευδοδιλημμα για τον απλο λογο οτι στο σινεμα μπορεις να δεις μονο τα τελευταια εργα ενω στο σπιτι μπορεις να δεις ολη την ιστορια του κιν/γραφου συν τηλεοπτικα κλπ.Κι αφηνω κατα μερος το θεμα εικονα....

Reaction score
80

Δυστηχως στην Ελλαδα ακομα και το σινεμα ειναι αρπαχτη.

Εικονα και ηχος οτι ναναι αλλα το εισιτηριο κανονικο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.208

στα σινεμά που έχω πάει τις τελευταίες φορές, μετάνιωσα πολύ για το εισιτήριο που πλήρωσα - όσον αφορά ήχο και εικόνα.

κακά τα ψέμματα, στα σπίτια μας έχουμε πολύ καλύτερο συνολικό οπτικοακουστικό αποτέλεσμα.

όμως, δε μετάνιωσα για τα ποπ-κορν και την κοκα-κόλα. μόνο αυτό αξίζει.

Reaction score
152

μετα το "Θορ" αρνουμαι να ξαναματαπατησω σε σινεμα,κι ας εχει και 2000000 ιντσες....
προτιμω την ανεση του σπιτιου μου με τις 123" να με καλυπτουν επαρκως....

τελευταια προβολη που γουσταρα σε αιθουσα ηταν το Αβαταρ,τρισδιαστατο,στο Βολο...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.546
παντως περαν απο το οπτικοακουστικο θεαμα και την ποιοτητα τους, το σινεμα παραμενει μια ας πουμε "εκδηλωση", μια εξοδος, μια κατασταση, ενας χωρος, που ειτε το θελουμε ειτε οχι, ειναι διαφορετικα απο το να ειμαστε στο σπιτι.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Και εγώ έχω 120'' αλλά η επόμενη οθόνη που έχω στο πρόγραμμα θα είναι 133'' σε 16:9, γιατί δεν χωρά άλλη το σαλόνι μου! :116::116::116:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893
Απάντηση: Re: Σινεμά vs HOME CINEMA

Και εγώ έχω 120'' αλλά η επόμενη οθόνη που έχω στο πρόγραμμα θα είναι 133'' σε 16:9, γιατί δεν χωρά άλλη το σαλόνι μου! :116:
Μπήκε ο Nelson, ετοιμαστείτε! :114:
Τι να πω βρε Δημήτρη-απλά να μην μεγαλώσει κι άλλο την οθόνη ο MAD γιατί μετά μόνο crtικό μαύρο θα βλέπει...τίποτα άλλο:138:

όσο για το ερώτημα....τουλάχιστον εδώ που ζω.... home cinema ασυζητητί.....
στην Αθήνα όμως μια ταινία στο Σινεμά θα την δω...δεν το συζητάω...άλλη αίσθηση....κι ας παίζει ο Μπενεκιούς μου κλάσεις ανώτερα:103:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.551
Re: Απάντηση: Re: Σινεμά vs HOME CINEMA

Τι να πω βρε Δημήτρη-απλά να μην μεγαλώσει κι άλλο την οθόνη ο MAD γιατί μετά μόνο crtικό μαύρο θα βλέπει...τίποτα άλλο:138:

Τι λες βρε, αφού έχει gain 35! Μιά χαρά θα βλέπει. :105:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Αγαπητέ Nelson εάν έχεις περιέργεια μπορώ να στην ικανοποιήσω! σχετικά με τους CRT πάντα! αλλά νομίζω είσαι μακρυά, οπότε όταν κατέβεις Αθήνα περιμένω! με τον Δημήτρη (zizik) που του χρωστάω και ένα ποτάκι, όποτε θέλετε! :116:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.551
Ηλία, πρέπει να κάνουμε μιά ανταλλαγή επισκέψεων. :107:

Reaction score
15.548

και εμενα θα με αφησετε απεξω Λιακο μου...:411:

θελω να δω την καφε οθονη σου.....:116:

Εγω συνηθες παω σινεμα....
Δεν παω ουτε για την εικονα ουτε για τον ηχο.....παω για ολα τα αλλα που συμβαινουν στις εξοδους διασκεδασης......

Και ομολογω οτι την καλυτερη εικονα εως τωρα την εχω δει στα village το 2000 με τον αρχοντα....ουτε κοκκινιλες υπηρχαν ουτε πρασινιλες οπως στα br και dvd και ειχε μια αντιθεση ΝΑ.......!!!!!!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Αγαπητέ Nelson εάν έχεις περιέργεια μπορώ να στην ικανοποιήσω! σχετικά με τους CRT πάντα! αλλά νομίζω είσαι μακρυά, οπότε όταν κατέβεις Αθήνα περιμένω! με τον Δημήτρη (zizik) που του χρωστάω και ένα ποτάκι, όποτε θέλετε! :116:
Ok-MAD....όταν θα ανέβω Αθήνα(κατέβω δεν γίνεται-πάω Κάϊρο έτσι:116:)...θα σου έρθω με τον Δημήτρη και των Κώστα !!!!

Είμαι περίργος να δω και έναν 8ιντσο CRT...τον τελευταίο χρόνο έχω δει έναν 9ιντσο Barco-cinemax(στο πατάρι της PSA) και έναν 7ιντσο Barco-cine 7lt(στην αποθήκη του σπιτιού μου).......σβηστούς εννοείται:135:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Έτσι κι αλλιώς βρε τους θάβετε, (τους CRT) ελάτε να δούμε, και εάν είναι τόσο χάλια, εκείνη τη στιγμή θα κρεμάσω τον OPTOMA!
Τι άλλο θέλετε πια αμάν! αλλά υπό έναν όρο, όχι πατερνάκια έτσι? γιατί εγώ είμαι κάτω από 15, και δεν έχω μυαλό για ρυθμίσεις!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

στα σινεμά που έχω πάει τις τελευταίες φορές, μετάνιωσα πολύ για το εισιτήριο που πλήρωσα - όσον αφορά ήχο και εικόνα.

κακά τα ψέμματα, στα σπίτια μας έχουμε πολύ καλύτερο συνολικό οπτικοακουστικό αποτέλεσμα.

όμως, δε μετάνιωσα για τα ποπ-κορν και την κοκα-κόλα. μόνο αυτό αξίζει.
Διαφωνω καθετως κλπά! Εκεινα τα μεξικανικα καφτερα με κολα ειναι τελεια - αν εξαιρεσεις μια αλφα φαγουρα στο...απυθμενο μετα απο λιγο:)

Σπανια πια σινεμα, κυριως λογω απολιτιστου περιβαλλοντος!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Έτσι κι αλλιώς βρε τους θάβετε, (τους CRT) ελάτε να δούμε, και εάν είναι τόσο χάλια, εκείνη τη στιγμή θα κρεμάσω τον OPTOMA!
Τι άλλο θέλετε πια αμάν! αλλά υπό έναν όρο, όχι πατερνάκια έτσι? γιατί εγώ είμαι κάτω από 15, και δεν έχω μυαλό για ρυθμίσεις!!!
:204:...όχι προς Θεού-δεν τους θάβουμε-ούτε τους κοροϊδεύουμε...CRT με 3D IS THE FUTURE:608:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.319
Members
38.682
Νεότερο μέλος
Andrewk