Σκάνδαλα στο Hollywood (Harvey Weinstein και άλλοι)



melina

Cargo 200
Μηνύματα
22.928
Reaction score
41.188
βγάλ' το από μέσα σου, θα είναι λυτρωτικό! ...για όλους και όλες
 






Μηνύματα
409
Reaction score
438
Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ
Ο Χαρβεϋ predator Γουαϊνστιν ηταν μονο η αρχη. Τωρα οι καταγγελιες θα γινουν χιονοστοιβαδα που θα παγωσει το συνωμοτικο Χολιγουντ, αυτο που ηξερε αλλα δεν μιλουσε, μισο αιωνα τωρα. Το πιο προσφατο "θυμα-" θυτης των καταγγελιων για σεξουαλικη παρενοχληση, το μεγαλο "αφεντικο" της Amazon Studios, Ρόϋ Πράϊς, που "ετεθη σε επ' αοριστον αδεια" απο την εταιρια του. Ο Πράϊς καταγγελθηκε απο την παραγωγο Ιζα Χακερ Ντικ, για μια παρενοχληση που εγινε το 2015 αλλα η υποθεση "εβοσκε" σε μακροχρονια εσωτερικη ανακριση της Amazon. Αναρωτιεμαι ποτε θα βγουν στο φως οι ιστοριες του Τζακ Νικολσον και του Μπομπ Εβανς, τα παρτυ με κόκκα, τα κοριτσια που βρεθηκαν νεκρα και αλλα παραμυθια φρικης που το Χολιγουντ κραταει στο ντουλαπι με τους σκελετους...

www.facebook.com/nico.mastorakis/posts/1170906699710058

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ
(Update Σαββατο 14/10)
Ο μπουχεσας predator Oliver Stoned τα μαζεψε, οταν ειδε τι ξεσηκωθηκε εναντιον του και τις καταγγελιες γυναικων που ταλαιπωρησε. "Ναι" ειπε τσογλανιστικα "ταξιδευα και δεν ειχα δει ολες τις μαρτυριες. Φρικαρισα και δεν προκειται να σκηνοθετησω το Guantanamo αν η εταιρια του Γουαϊνστιν εχει συμμετοχη." Δεν επεισε κανεναν.

Αντι να κανει μουγκα, μηπως βγουν και τα δικα του τερατα στη δημοσιοτητα, ο γνωστος predator και χασικλοκοκάκιας του Χολιγουντ Oliver Stoned, σπευδει να απαλλαξει τον αλλο γυναικοτρομοκρατη, τον Χάρβεϋ Γουαϊνστίν (και οχι Γουαϊνστάϊν, Ελληνες δημοσιογραφοι.)
"Μπα," δηλωσε "κουτσομπολια ειναι αυτες οι ιστοριες." Οι δικες του ιστοριες ειναι πολυ πιο ζορικες και θα ηταν σωστο να τις πουν δεκαδες γυναικες που ο ιδιος εχει εκβιασει -- ειναι γνωστο πως σε καθε ταινια του, απελυε ολες εκεινες που προσκαλουσε στο "τροχοσπιτό" του και ελεγαν "οχι." Απο πρωτο χερι το ξερω. Φιλη μου, που ηθελε να μπει στην κινηματογραφικη παραγωγη, συστημενη απο γνωστους της στον Stoned, του τηλεφωνησε κι εκεινος της ειπε να περασει απο το γραφειο του στις... 10 το βραδυ. Ψυλλιασμενη και διστακτικη πηγε η φιλη μου, αδειο το κτηριο, ο Stoned της ειπε να καθισει και δευτερολεπτα μετα ειχε βγαλει το οργανο αναπαραγωγης και το ειχε ακουμπησει στο επιπλο, γνεφοντας της να πλησιασει. Η φιλη μου οπισθοχωρησε κεραυνοβολημενη και το εβαλε στα ποδια, οσο ο Stoned με το εργαλειο κρεμάμενο, της φωναζε "εσυ θα χασεις, δεν θα δουλεψεις ποτε σ' αυτη την πολη."
Και τωρα μιλαει ο αλητηριος για κουτσομπολιά!

 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.309
Reaction score
93.852
Harvey Weinstein: Oscars board expels producer over sexual assault allegations

The organisation behind the Oscars has voted to expel Harvey Weinstein following numerous allegations of sexual assault made against the film producer.

The Academy of Motion Picture Arts and Sciences said its board "voted well in excess of the required two-thirds majority" to expel him.

Its members include Hollywood figures such as Tom Hanks and Whoopi Goldberg.

Weinstein's films have received more than 300 Oscar nominations and won 81.

In a statement, the Academy said governors voted to expel Weinstein "not simply to separate ourselves from someone who does not merit the respect of his colleagues but also to send a message that the era of wilful ignorance and shameful complicity in sexually predatory behaviour and workplace harassment in our industry is over".

They added: "What's at issue here is a deeply troubling problem that has no place in our society."

http://www.bbc.com/news/world-us-canada-41623637
 



rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.309
Reaction score
93.852
:lolsign:

Βάνα Μπάρμπα: Το 'όχι' στον Γουάινσταϊν μου κόστισε μια καριέρα στην Αμερική



To σκάνδαλο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων εξακολουθεί να σαρώνει το Χόλιγουντ και όπως αποκαλύπτει στο Star η Βάνα Μπάρμπα αντιμετώπισε τον σεξιστή παραγωγό Χαρβει Γουάινσταιν όταν μετείχε στην οσκαρική ξενόγλωσση ταινία Μediteraneo.


"Όταν μας έδωσαν το πρόγραμμα κι αρχίσαμε τη διαφήμιση της ταινίας Mediteraneo, μετά από δύο ημέρες μου ζητήθηκε να πάω να συμφάγω με ένα παραγωγό που δεν τον ήξερα και χωρίς να ερωτηθώ καν. Ήταν απαίτηση δεν ήταν ερώτηση", είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: "Χαίρομαι που είχα το σθένος και είπα όχι. Βεβαία αυτό μου κόστισε. Πρώτα απ' όλα ο ίδιος έστειλε ένα χαρτί ότι εγώ πρέπει να φύγω, ότι δεν μπορώ να ξαναδουλέψω στην Αμερική και η ίδια η ατζέντισσα μου είπε τώρα «ηθελέστα και παθέστα»".

Και συνέχισε: "Τον γνώρισα στο Μπέβερλι Χιλς που γίνονταν τα πάρτι. Μια φυσιογνωμία περίεργη αγριευτική και χυδαία, από τότε μου είχε μείνει αυτό. Έβλεπα έναν άνθρωπο που δεν σε πρόσεχε , δεν σε σεβόταν δεν κοιτούσε στα μάτια δεν ήταν ευγενής. Ήταν ένας άνθρωπος που απλά διέταζε", αλλά "όλα εδώ πληρώνονται τελικά, μπορεί εμένα να μου κόστισε μια καριέρα στην Αμερική, άλλα τελικά η αξιοπρέπεια και το ήθος είναι σημαντικό πράγμα και έτυχε να πέσω σε αυτόν τον άνθρωπο. Δηλαδή αν είχα φάει μαζί του ή αν είχα βρεθεί μαζί του, οι πόρτες θα άνοιγαν διάπλατα. Ήταν καθαρά σεξιστική επιλογή δική τους. Ήταν υποταγμένο ένα σύστημα ολόκληρο σ' αυτόν τον άνθρωπο".

http://news247.gr/eidiseis/psixagog...kostise-mia-kariera-sthn-amerikh.4905049.html

Έλα ρε Βάνα, κρίμα... :cry:
Κι αυτό το "Γουάινσταιν" πόσο μου αρέσει...:D
 


Μηνύματα
2.765
Reaction score
1.191
Τώρα το θυμηθήκατε κορίτσα ?????
Μετά από τόσα χρόνια που δεν σας παίρνουν να παίξετε σε ταινίες???
 


Μηνύματα
20.123
Reaction score
14.501
Ήθελα να ρωτήσω τον Ζιζικο γιατί γελάει τόσο πολυ με τη δήλωση της Μπαρμπα,αλλα μου ρθε να γελάσω κι εγώ...


Δεν της επιτρέπεται να πει κι αυτή τα " όχι " της?

Δεν ειναι πιθανόν να μπορούσε να κάνει καριέρα στην Αμερική όπως έκανε ,για παράδειγμα,
η Πάλτροου?

Μήπως ψεύδεται?Γιατι δεν το ειχε αναφέρει σε ανύποπτο χρόνο?
Μήπως δεν γνώριζε σε τι είδους σύστημα " έπαιζε" - έπαιρνε μέρος- όλα αυτά τα χρόνια?

Η κατάχρηση εξουσίας ειναι πολυ αγαπητή και πολυ διαδεδομένη σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας.Στερεοτυπο,όπως η προηγούμενη πρόταση.
 

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.639
Reaction score
94.588
Ματ Ντέιμον: Ήξερα ότι είναι μαλάκας και γυναικάς.

 

MAD

Σιαρτάκιας
Μηνύματα
5.251
Reaction score
1.161
Το να είσαι ''γυναικάς'' είναι κακό έ; ενώ το να είσαι Τρανς είναι δικαίωμα; ρε που καταντήσαμε!!!
ΥΓ. Όλες αυτές που του κάτσανε, ήταν ανήλικα; τις παρέσυρε ο σάτυρος, τον αλήτη, στην πυρά!!!
 



Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.598
Μηνύματα
2.867.335
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top