ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Προχθες επεσε στα χερια μου ενα απο τα Ελληνικα περιοδικα του χωρου.
Ξερετε, δεν διαβαζω περιοδικα εδω και πολλα χρονια.
Δεν υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος απλα υποθετω πως ειναι θεμα χρονου.
Το περιοδικο δεν μου εδωσε απολυτως τιποτα και τελειωσα την αναγνωση μεσα σε λιγα λεπτα.
Ολα, μα ολα τα θεματα, ειχαν παρουσιαστει μεσα απο τις σελιδες αυτου εδω του site.Οι θεσεις αλλαζαν αλλα τα θεματα ειχαν περασει.
Ολα!
Καποια μαλιστα αρκετο καιρο πριν(υπολογισα ενα συγκεκριμενο A/V gadget που το ειχαμε παρουσιασει πριν 2 χρονια ακριβως)
Σκεφτηκα πως μπορει να αισθανεται ενας θιασωτης αυτων εδω των σελιδων την ωρα που εχει δωσει τα ευρω του για την αποκτηση ενος εξειδικευμενου αναγνωστικου προιοντος και ξαφνικα ανακαλυπτει πως γνωριζει ηδη τα παντα.
Deja vu?
Χασιμο χρηματων?
Οχι, παρακαλω μην με παρεξηγατε(sic), σκοπος μου δεν ειναι να "χτυπησω" την εντυπη προσπαθεια.
Απλα δεν μπορεσα να αποφυγω καποιες μακρινες σκεψεις...
Τελος καλοκαιριου του 2000
Το avforum μολις εχει ξεκινησει την επιτυχημενη αλλα αδοξη πορεια του.
Βρισκομαι μαζι με κορυφαιο στελεχος γνωστου περιοδικου στο αυτοκινητο μου και παμε να "τσιμπησουμε" κατι.
-"Καλα, τι ακριβως ειναι αυτο που ξεκινας?" με ρωταει
Του εξηγω
-"Χμμ, μια μερα θα μας κλεισεις ολους" μου λεει μεταξυ σοβαρου και αστειου
-"Δεν εχω τετοιο σκοπο" του απαντω
-"Υποσχεσου μου τουλαχιστον πως δεν θα το κανεις ποτε περιοδικο"
-"Ειλικρινα, δεν εχω τετοιο σκοπο.Πολυ φοβαμαι ομως πως σε λιγα χρονια θα χρειαστει να αναθεωρησουμε τις αποψεις μας περι πληροφορησης.Εισαι το παρελθον/παρον ειμαι το μελλον"
Τοτε δεν ηξερα ακομα τι θα συμβει(θαρρω πως το avforum πρεπει να ειχε καμια 30αρια μελη) και ομως ηξερα.
Δεν περιμενα το "καφενειο"(ετσι το ελεγα χαιδευτικα) που ξεκινουσα τοτε πως θα μετουσιωνοταν σε αυτη την προσπαθεια που απολαμβανουμε ολοι μας σημερα.
Περιμενα απλα πως θα ειχα ενα μερος του κοινου που διαβαζε μανιωδως τον εντυπο ειδικο τυπο.
Και σαφεστατα η τεχνολογια σταθηκε στο πλευρο μας.
Καθως ομως πιστευω στην συνυπαρξη internet/εντυπων μηπως ειναι τα περιοδικα μας που πρεπει να εξασφαλισουν μια ασφαλεστερη θεση εμπρος στις ιλιγγιωδεις ηλεκτρονικες ταχυτητες?
Μηπως η θεματολογια πρεπει να αναβαθμιστει?
Μηπως η παρουσιαση προιοντων πρεπει να εκδημοκρατηθει?
Επαναλαμβανω πως σκοπος μου δεν ειναι να κανω τον ξερολα.Λυσεις προσπαθω να βρω.
Λυσεις μεσα απο σκεψεις...
Ξερετε, δεν διαβαζω περιοδικα εδω και πολλα χρονια.
Δεν υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος απλα υποθετω πως ειναι θεμα χρονου.
Το περιοδικο δεν μου εδωσε απολυτως τιποτα και τελειωσα την αναγνωση μεσα σε λιγα λεπτα.
Ολα, μα ολα τα θεματα, ειχαν παρουσιαστει μεσα απο τις σελιδες αυτου εδω του site.Οι θεσεις αλλαζαν αλλα τα θεματα ειχαν περασει.
Ολα!
Καποια μαλιστα αρκετο καιρο πριν(υπολογισα ενα συγκεκριμενο A/V gadget που το ειχαμε παρουσιασει πριν 2 χρονια ακριβως)
Σκεφτηκα πως μπορει να αισθανεται ενας θιασωτης αυτων εδω των σελιδων την ωρα που εχει δωσει τα ευρω του για την αποκτηση ενος εξειδικευμενου αναγνωστικου προιοντος και ξαφνικα ανακαλυπτει πως γνωριζει ηδη τα παντα.
Deja vu?
Χασιμο χρηματων?
Οχι, παρακαλω μην με παρεξηγατε(sic), σκοπος μου δεν ειναι να "χτυπησω" την εντυπη προσπαθεια.
Απλα δεν μπορεσα να αποφυγω καποιες μακρινες σκεψεις...
Τελος καλοκαιριου του 2000
Το avforum μολις εχει ξεκινησει την επιτυχημενη αλλα αδοξη πορεια του.
Βρισκομαι μαζι με κορυφαιο στελεχος γνωστου περιοδικου στο αυτοκινητο μου και παμε να "τσιμπησουμε" κατι.
-"Καλα, τι ακριβως ειναι αυτο που ξεκινας?" με ρωταει
Του εξηγω
-"Χμμ, μια μερα θα μας κλεισεις ολους" μου λεει μεταξυ σοβαρου και αστειου
-"Δεν εχω τετοιο σκοπο" του απαντω
-"Υποσχεσου μου τουλαχιστον πως δεν θα το κανεις ποτε περιοδικο"
-"Ειλικρινα, δεν εχω τετοιο σκοπο.Πολυ φοβαμαι ομως πως σε λιγα χρονια θα χρειαστει να αναθεωρησουμε τις αποψεις μας περι πληροφορησης.Εισαι το παρελθον/παρον ειμαι το μελλον"
Τοτε δεν ηξερα ακομα τι θα συμβει(θαρρω πως το avforum πρεπει να ειχε καμια 30αρια μελη) και ομως ηξερα.
Δεν περιμενα το "καφενειο"(ετσι το ελεγα χαιδευτικα) που ξεκινουσα τοτε πως θα μετουσιωνοταν σε αυτη την προσπαθεια που απολαμβανουμε ολοι μας σημερα.
Περιμενα απλα πως θα ειχα ενα μερος του κοινου που διαβαζε μανιωδως τον εντυπο ειδικο τυπο.
Και σαφεστατα η τεχνολογια σταθηκε στο πλευρο μας.
Καθως ομως πιστευω στην συνυπαρξη internet/εντυπων μηπως ειναι τα περιοδικα μας που πρεπει να εξασφαλισουν μια ασφαλεστερη θεση εμπρος στις ιλιγγιωδεις ηλεκτρονικες ταχυτητες?
Μηπως η θεματολογια πρεπει να αναβαθμιστει?
Μηπως η παρουσιαση προιοντων πρεπει να εκδημοκρατηθει?
Επαναλαμβανω πως σκοπος μου δεν ειναι να κανω τον ξερολα.Λυσεις προσπαθω να βρω.
Λυσεις μεσα απο σκεψεις...