Μόλις αγόρασα την Sharp 52xl2e και μου κάνει το πρόβλημα που βλέπετε στη photo. Υπάρχει μία σκιά στο πάνω μέρος του πάνελ η οποία βέβαια είναι αρκετά ανεπαίσθητη αλλά φαίνεται. Επίσης όσο πιο μακριά κάθεσαι τόσο πιο έντονα φαίνεται. Είναι σαν vertical banding, μόνο που είναι συγκεντρωμένο σ'ένα μέρος και το κάνει να ξεχωρίζει απ'το υπόλοιπο πάνελ. Εντωμεταξύ η tv έχει και horizontal banding στο κάτω 1/3 αλλά δεν με πειράζει γιατί είναι απλωμένο κ ομοιόμορφο.
Το θέμα είναι: καλύπτεται αυτό από την εγγύηση; Διορθώνεται; Πολύ φοβάμαι ότι δεν αξίζει καν να φωνάξω το service να την πάρουν γιατί θα τους πει η Sharp (FGEurope) να μου την γυρίσουν πίσω έτσι όπως είναι, οπότε δεν αξίζει το πέρα-δώθε.
Όπως είπα η σκιά αυτή δεν φαίνεται πολύ. Εγώ την κατάλαβα μετά από μια βδομάδα όταν παίζοντας παιχνίδι είδα τη σκιά στον ουρανό κατά την κίνηση της εικόνας. Τώρα θέλω-δεν θέλω το μάτι πάει κατευθείαν εκεί κ τη βλέπω παντού! Μπορώ να γίνει κάτι; Η tv είναι μόλις μίας εβδομάδας...
Ευχαριστώ!
Το θέμα είναι: καλύπτεται αυτό από την εγγύηση; Διορθώνεται; Πολύ φοβάμαι ότι δεν αξίζει καν να φωνάξω το service να την πάρουν γιατί θα τους πει η Sharp (FGEurope) να μου την γυρίσουν πίσω έτσι όπως είναι, οπότε δεν αξίζει το πέρα-δώθε.
Όπως είπα η σκιά αυτή δεν φαίνεται πολύ. Εγώ την κατάλαβα μετά από μια βδομάδα όταν παίζοντας παιχνίδι είδα τη σκιά στον ουρανό κατά την κίνηση της εικόνας. Τώρα θέλω-δεν θέλω το μάτι πάει κατευθείαν εκεί κ τη βλέπω παντού! Μπορώ να γίνει κάτι; Η tv είναι μόλις μίας εβδομάδας...
Ευχαριστώ!
Attachments
-
33 KB Προβολές: 36
-
15,3 KB Προβολές: 36
-
15,1 KB Προβολές: 29
-
33,1 KB Προβολές: 37