Σκληρός δίσκος

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Ένας σκληρός πχ 500giga μάρκας άγνωστης σε τι διαφέρει από αντίστοιχο επώνυμο? Έχει πιο πολλές πιθανότητες να χαλάσει?

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.218
οταν λες αγνωστης τι εννοεις? πχ τιποτα hitachi η samsung η τι αλλο?

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Απάντηση: Σκληρός δίσκος

Είδα σε πολυκατάστημα έναν σκληρό που δεν ήξερα τη μάρκα του (άγνωστη για μένα) σε τι διαφέρει αυτός ο άγνωστος με κάποιον samsung,lg,hitachi κλπ?

Reaction score
1.153

Ήταν εσωτερικός ή εξωτερικός?Στην περίπτωση του εξωτερικού,το πιθανότερο είναι πως η "άγνωστη εταιρία" όπως λες θα έχει φτιάξει μόνο το κουτάκι....άντε και τον controller.Εσωτερικά θα φοράει κάποιον επώνυμο.Είχα κάποτε έναν εξωτερικό LACIE που όταν τα'παιξε ο usb controller,τον ξήλωσα από το κουτί του και ο δίσκος ήταν SAMSUNG.
Αν μιλάμε για εσωτερικό δίσκο και είναι άγνωστης εταιρίας.....ε τότε πάρε κάποιας γνωστής.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση, εξωτερικός ήταν, δικό μου λάθος που δεν το ανέφερα. Τον βρήκα 49Ε, είναι καλή τιμή για 500άρης?

Reaction score
1

Δεν έχω δεί άγνωστης κατασκευής δίσκους Νικόλα.Ακόμα και άγνωστης κατασκευής να είναι κάποιο κουτί μέσα θα είναι επώνυμος ο δίσκος.Μετρημένα κουκιά είναι οι κατασκευαστές.Εχω σφάξει δύο διαφορετικούς LG και ο ένας είχε μέσα WD και ο άλλος Hitachi, ενώ ένας Buffalo είχε μέσα Samsung...

49 ευρώ καλή είναι τσίμπα τον...

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Να σαι καλά Νικόλα, τα 49Ε είναι καλά?

Reaction score
1.153

Πάνω-κάτω εκεί είναι οι τιμές.Ρίξε και μια ματιά εδώ για να συγκρίνεις.
http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/External-Hard-Disc-Drives.htm?CAPACITY=500 GB

http://www.visionstudio.gr/prodlist.asp?cat=6&sub=14&showfoto=0&pmanuf=undefined&sort=3

Στη θέση σου πάντως,για "ψυχολογικούς" κυρίως λόγους θα έδινα 5-10 ευρώ παραπάνω και θα πήγαινα σε κάτι επώνυμο.

Reaction score
1

Να σαι καλά Νικόλα, τα 49Ε είναι καλά?
Για 500άρη μιά χαρά, τόσο έχουν οι 320άρηδες, και να σου χαλάσει που λέει ο λόγος ο κοντρόλερ παίρνεις ένα άλλο κουτάκι με 5-6 ευρώ και τον βάζεις εκεί...

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Είστε άρχοντες, ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Ότι θέλετε να ρωτήσετε για το car audio ""πιο κάτω"" πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.859

Δεν έχουμε απορίες κύριε Car_Audio_Test μας......:136:

Πες μας μόνο πώς θα γίνει να έχουμε στα χέρια μας τις φωτογραφίες με την εγκατάστασή μου, να το ανεβάσω στα νότια λημέρια σου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.062
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp