Σκυλάκια για χάρισμα .......

Reaction score
4.932
Η σκυλίτσα μου γέννησε πάλι και έκανε 6 κουταβάκια.
Τα κουτάβια από την προηγούμενη γέννα που μοίρασα σε φίλους και γνωστούς όλοι ξετρελάθηκαν. Κράτησα και εγώ ένα που είναι απίστευτο.
Αυτή την φορά γκαστρώθηκε από 2 διαφορετικούς .Ο ένας ήταν ο πρώην (μια βελέντζα μικρή) και ένας νέος (μικρό μποξεράκι).
Το αποτέλεσμα το βλέπετε στις φωτογραφίες.
Μακάρι να είχα μεγάλο κτήμα να τα κρατούσα όλα αλλά ήδη έχω 3 σε μικρό οικόπεδο.
Πρέπει να τα δώσω όσο πιο γρήγορα γίνεται πριν τα αγαπήσω πολύ και δεν θέλω να τα δώσω όπως την προηγούμενη φορά.
Κατοικώ Θεσσαλονίκη/Περαία όποιος ενδιαφέρεται να τα δεί από κοντά.
Ήδη δέσμευσα 3 σε φίλους άλλα δεν τα είδαν και δεν είναι κάποιο συγκεκριμένο για δώσιμο.

Attachments

Reaction score
5
Μην το πάρεις στραβά, αλλά έχεις σκεφτεί την υπόθεση 'στείρωση'; Έτσι, και η σκυλίτσα σου δεν θα ταλαιπωρείται, και ίσως ζήσει και παραπάνω, και δεν θα έχεις τον πονοκέφαλο να μοιράζεις τα σκυλάκια, που τελικά τελικά μπορεί να σου ξεμείνουν και να σκεφτείς και τίποτα 'κακό' πάνω στην 'απελπισία'...
Κατά τα άλλα είναι χαριτωμένα, ελπίζω να βρουν καλό σπίτι γρήγορα. Έχω και εγώ 3.

Reaction score
4.932
Τα υπόλοιπα με την ταλέπωρη μάνα :)
Εννοείται τα σκυλάκια θα γίνουν πολύ μικρά σε μέγεθος ειδικά τα ανοιχτόχρωμα.

Η στείρωση είναι προγραμματισμένη ήδη .

Attachments

Reaction score
50
Πολύ όμορφα! Δυστυχώς δεν έχω όσο χρόνο θα ήθελα για ν' ασχοληθώ μαζί τους (από συντήρηση μέχρι βόλτες κτλ.).

Reaction score
0
Απάντηση: Σκυλάκια για χάρισμα .......

Ενδιαφέρομαι για τα σκυλάκια αυτά.Έχεις τηλέφωνο?

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Απάντηση: Re: Σκυλάκια για χάρισμα .......

Μια και το θέμα επανήλθε, να τονισω κι εγώ για μία ακόμη φορά τη σκοπιμότητα της στείρωσης. Είναι η καλύτερη λύση αφ' ενός για την υγεία του σκυλιού ή του γατιού. μια και αποφεύγονται στα θηλυκά η πυομήτρα και η ψευδοκύηση και στα αρσενικά τα προβλήματα των όρχεων και του προστάτη, και αφ' ετέρου για την αποφυγή της γέννας, μια και ακόμα κι αν βρίσκουμε πάντα σπίτια για τα κουτάβια, σπάνια είμαστε σίγουροι ότι θα έχουν καλή τύχη, δεδομένου ότι οι εγκαταλείψεις στην πρώτη δυσκολία ή και επειδή "το αφεντικό βαρέθηκε" είναι δυστυχώς πολύ συχνό φαινόμενο. Κι εξάλλου, για κάθε σκυλάκι που υιοθετείται προερχόμενο από μια γέννα που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, κάποιο αδεσποτούλι που θα μπορούσε να έχει βρει σπίτι στη θέση του μένει στο δρόμο...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale