Μελίδης Μιχάλης
Πρόεδρος ΕΒΒΕ
- Reaction score
- 31.049
Η ιστορία του επσον μου TW1000 έχει ως εξής:
Κάηκε η είσοδος HDMI. Αποστολή στην Αθήνα για επισκευή εν μέσω εγγυήσεως (αν και πλήρωσα μεταφορικά) και από κει Γαλλία.
Αφού πέρασε ένας και μισός μήνας επέστρεψε με επισκευασμένη την θύρα αλλά η σύγκλιση ήταν φρικτή.
Βάζοντας πάτερν έβλεπες 1 γραμμή λευκή και δίπλα 2,5 γραμμές κόκκινες αριστερά και 2 πράσινες δεξιά!!
Απίστευτη φρίκη.
Απ΄ότι φαίνεται είναι συνηθισμένο να σου επισκευάζουν μια βλάβη και να σου δημιουργούν μια άλλη.
Έχω ξαναδιαβάσει για τέτοιες περιπτώσεις.
Που να τον ξαναστέλνω πάλι στην επσον, άλλο 1,5 μήνα αναμονής και ποιος ξέρει τι θα μου έρθει πίσω.
Λέω δεν τον ανοίγω μπας και μπορέσω να κάνω τίποτα;
Και τον άνοιξα. Τι φτηνοκατασκευή!
Για να δω τα οπτικά μέρη έπρεπε να βγάλω την μητρική πλακέτα και κατά συνέπεια τις καλωδιοταινίες των πάνελ.
Είχε κάτι σφήνες πολύ μικρές λεπτές και εύθραυστες.
Τις έβγαλα και μετά δεν μπορούσα να τις βάλω.
Οι σφήνες έσπασαν.
Και τώρα ο προβολέας δεν παίζει πια. Αχρηστεύθηκε.
Μούρχεται να τον σπάσω.
Καταπιάστηκε και ο Κώστας Τσαρουχάς (ΕΑR) αλλά παρά την εγχείρηση δεν μπόρεσε να τα βάλει στη θέση τους.
Και όλα αυτά διότι το σέρβις της επσον είναι ανεπαρκές.
Όταν σου φτιάχνουν κάτι και χαλάνε κάτι άλλο, για μένα δεν θεωρείται σωστό σέρβις.
Μόνο για αλλαγή λάμπας και καθάρισμα φίλτρου είναι.
Τώρα τον έδωσα στον Νίκο Κρυωνά μπας και μπορέσει να τον κάνει τίποτα μιας και είναι ειδικευμένος σε κάτι τέτοια.
Ήδη κοιτάω πλέον για άλλον προβολέα (όχι επσον βέβαια) ή για καμιά μεγάλη TV να ησυχάσω.
Ότι επσον πήρα μέχρι τώρα χάλασε. Άει σιχτήρ πια με τα σέρβις.
Πόση διάρκεια ζωής έχουν οι TV είπαμε;
Κάηκε η είσοδος HDMI. Αποστολή στην Αθήνα για επισκευή εν μέσω εγγυήσεως (αν και πλήρωσα μεταφορικά) και από κει Γαλλία.
Αφού πέρασε ένας και μισός μήνας επέστρεψε με επισκευασμένη την θύρα αλλά η σύγκλιση ήταν φρικτή.
Βάζοντας πάτερν έβλεπες 1 γραμμή λευκή και δίπλα 2,5 γραμμές κόκκινες αριστερά και 2 πράσινες δεξιά!!
Απίστευτη φρίκη.
Απ΄ότι φαίνεται είναι συνηθισμένο να σου επισκευάζουν μια βλάβη και να σου δημιουργούν μια άλλη.
Έχω ξαναδιαβάσει για τέτοιες περιπτώσεις.
Που να τον ξαναστέλνω πάλι στην επσον, άλλο 1,5 μήνα αναμονής και ποιος ξέρει τι θα μου έρθει πίσω.
Λέω δεν τον ανοίγω μπας και μπορέσω να κάνω τίποτα;
Και τον άνοιξα. Τι φτηνοκατασκευή!
Για να δω τα οπτικά μέρη έπρεπε να βγάλω την μητρική πλακέτα και κατά συνέπεια τις καλωδιοταινίες των πάνελ.
Είχε κάτι σφήνες πολύ μικρές λεπτές και εύθραυστες.
Τις έβγαλα και μετά δεν μπορούσα να τις βάλω.
Οι σφήνες έσπασαν.
Και τώρα ο προβολέας δεν παίζει πια. Αχρηστεύθηκε.
Μούρχεται να τον σπάσω.
Καταπιάστηκε και ο Κώστας Τσαρουχάς (ΕΑR) αλλά παρά την εγχείρηση δεν μπόρεσε να τα βάλει στη θέση τους.
Και όλα αυτά διότι το σέρβις της επσον είναι ανεπαρκές.
Όταν σου φτιάχνουν κάτι και χαλάνε κάτι άλλο, για μένα δεν θεωρείται σωστό σέρβις.
Μόνο για αλλαγή λάμπας και καθάρισμα φίλτρου είναι.
Τώρα τον έδωσα στον Νίκο Κρυωνά μπας και μπορέσει να τον κάνει τίποτα μιας και είναι ειδικευμένος σε κάτι τέτοια.
Ήδη κοιτάω πλέον για άλλον προβολέα (όχι επσον βέβαια) ή για καμιά μεγάλη TV να ησυχάσω.
Ότι επσον πήρα μέχρι τώρα χάλασε. Άει σιχτήρ πια με τα σέρβις.
Πόση διάρκεια ζωής έχουν οι TV είπαμε;
Last edited: