Σοπέν και Βάγκνερ: προσφορά για τα μέλη του AVSITE

Reaction score
77
Αυτό το Σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο της "Κλασικής Κόμπακτ Δισκοθήκης" θα μεταδώσω δύο αφιερώματα, σε δύο μεγάλους συνθέτες.

Το Σάββατο, 7-8 πμ, αφιέρωμα στον Πολωνό συνθέτη Φρυντερίκ Σοπέν.
Θα ακουστούν βιογραφικά στοιχεία και μερικά από τα ωραιότερα έργα του: Νυχτερινά, Μαζούρκες, Σονάτες και στο τέλος η υπέροχη Πολωνέζα του.

Την Κυριακή, την ίδια ώρα, ένα αφιέρωμα στις Εισαγωγές ή ορχηστρικά μέρη από όπερες του Ρίχαρντ Βάγκνερ, μια εκπομπή ιδιαιτέρως αφιερωμένη στον βαγκνεριστή ιδρυτή του AVSITE, κ. Αντρέα Καφάτο.
Μεταξύ άλλων θα ακουστούν: Αρχιτραγουδιστές της Νυρεμβέργης, Ιπτάμενος Ολλανδός, Λόενγκριν κτλ

Όλα αυτά, στον Αθήνα 9.84 fm, στους 98,3 μεγάκυκλους
ή από το δορυφόρο HellasSat2 ή στο Internet.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Re: Σοπέν και Βάγκνερ, το Σαββατοκύριακο

Θα με κανεις να σηκωθω απο τα ξημερωματα Κυριακατικα αλλα τι να σε κανω που εισαι και ο πρωτος?:cool_4:

Χιλια ευχαριστω!!!

:bravo: :bravo: :bravo:

Reaction score
0

Μήπως ακούγονται σε επανάληψη κάποια άλλη ώρα ή κάποια άλλη μέρα; Δεν το πιστεύω ότι έχασα το αφιέρωμα στον Chopin.Τόσον καιρό το περίμενα, αλλά το είδα το post με 3 ώρες καθυστέρηση...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Το αφιερωμα στον Chopin το εχασες και το εχασα.
Αυτο στον Wagner ομως αυριο δεν το χανω με τιποτα!

Ξερεις τι ειναι να ακους τον Νικο να παιζει Wagner?
Σαν να βλεπεις τον Παναθηναικο να παιζει με κοκκινη αμφιεση:happy_5:

Reaction score
17.302

Πολυ ευχαριστηθηκα το μουσικο αφιερωμα με βιογραφικα στοιχεια του Φρυντερικ Σσοπεν...
Μια ωρα...συνοδευε η μουσικη του τις ταξιδιαρικες σκεψεις μου....Ανεφερες και την Μαγιορκα...την Τζορτζ Σαντ....το ανθυγιεινο υγρο κλιμα....Βρεχει....

Reaction score
17.302

Πρεπει να ομολογησω....οτι η ωρα κατα την οποια βγαινει στον αερα η εκπομπη,ειναι απαγορευτικη για Σαββατο πρωι....στις 6 !!!!

Reaction score
0

Δεδομένου ότι χάσαμε ήδη μία ώρα ύπνου (από 3 πήγε 4) λίγο δύσκολο να ξυπνήσουμε και χάραμα. Για μας που είμαστε εκτός Αθήνας είναι λίγο πιο δύσκολο γιατί πρέπει να ανοίγουμε δορυφορική. Άλλο να ανοίγεις το ραδιοφωνάκι δίπλα στο κρεβάτι σου και άλλο η δορυφορική. Θα προγραματίσω όμως το dreambox να γράφει. ;-)

Τελικά υπάρχει περίπτωση για επανάληψη κάποια ώρα ή μέρα;

Reaction score
0

Πολυ ευχαριστηθηκα το μουσικο αφιερωμα με βιογραφικα στοιχεια του Φρυντερικ Σσοπεν...
Μια ωρα...συνοδευε η μουσικη του τις ταξιδιαρικες σκεψεις μου....Ανεφερες και την Μαγιορκα...την Τζορτζ Σαντ....το ανθυγιεινο υγρο κλιμα....Βρεχει....
Τώρα με σκοτώνεις... Ο Chopin είναι ο αγαπημένος μου συνθέτης, ο λόγος που συνεχίζω να παίζω ακόμη πιάνο (όταν) και ο λόγος που θέλω να μάθει και ο γιός μου.

Αυτό που μου αρέσει είναι ακριβώς αυτό που λες: "...συνοδευε η μουσικη του τις ταξιδιαρικες σκεψεις μου..."

Reaction score
77
Απάντηση: Re: Σοπέν και Βάγκνερ, το Σαββατοκύριακο

Μήπως ακούγονται σε επανάληψη κάποια άλλη ώρα ή κάποια άλλη μέρα; Δεν το πιστεύω ότι έχασα το αφιέρωμα στον Chopin.Τόσον καιρό το περίμενα, αλλά το είδα το post με 3 ώρες καθυστέρηση...
Δεν μεταδίδεται σε επανάληψη.
Όμως στείλε μου pm για συνεννοήσεις..

Reaction score
77
Απάντηση: Re: Σοπέν και Βάγκνερ, το Σαββατοκύριακο

Προσπαθώ να μεταφέρω ή να πλάθω εικόνες για τον ακροατή.
Χαίρομαι που το είδες αυτό.

Reaction score
77
Απάντηση: Σοπέν και Βάγκνερ, το Σαββατοκύριακο

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ !!!!

ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ...

Reaction score
2

Αν η εκπομπή υπάρχει σε mp3 μπορεί πολύ εύκολα να ανέβει κάπου για να την κατεβάσουμε. :cool_4:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Και εγω στεναχωριεμαι...σφοδρα:cry:
Τα εχασα και τα δυο:crazy_1:

Reaction score
7

Πως μπορώ να προγραμματίσω να γραφεί στον σκληρό η εκπομπή του ιντερνετικού ραδιοφώνου. Τι χρειάζομαι δηλαδή γιατί σήμερα 7 η ώρα τσουκ ξύπνημα.

Reaction score
5

Μια κάρτα ραδιοφώνου για PC!

Reaction score
77

Μέσα στην εβδομάδα θα συνεννοηθώ με τον Αντρέα, ώστε να του δώσω και τις δύο-Σοπέν και Βάγκνερ, ακόμη και το 3ωρο για τον Μπραμς αν ενδιαφέρει.
Θα βρούμε τρόπο να τα ανεβάσουμε κάπου, έστω για 10 ημέρες, και θα σας ενημερώσουμε.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Υes please!Nα το πάρουμε κι εμείς οι ξενιτεμένοι! :happy_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498