"Σπάει ταμεία" το SF2HD

Reaction score
62
Η Capcom ανακοίνωσε πως το downloadable port του Super Street Fighter II Turbo, έχει καταφέρει να "σπάσει" μέχρι στιγμής πολλά ρεκόρ πωλήσεων που αφορούν τη διάθεση ενός τίτλου σε ψηφιακή μορφή. Πρώτα απ' όλα, μέχρι σημέρα καταγράφονται για τον τίτλο πάνω από 250.000 downloads, ενώ έχει "σπάσει" και τα ρεκόρ πωλήσεων της πρώτης ημέρας και πρώτης εβδομάδας. Επιπλέον, βρίσκεται πολύ κοντά στο να καταρρίψει και το ρεκόρ πωλήσεων του ενός μήνα, με την Capcom να ισχυρίζεται πως το Street Fighter II HD Remix είναι καθ' οδόν για να γίνει και ο καλύτερος downloadable τίτλος σε πωλήσεις που κυκλοφόρησε ποτέ. To Super Street Fighter II Turbo HD Remix πωλείται προς 15 δολλάρια, τόσο στο αμερικάνικο PlayStation Network, όσο και στο Xbox Live.

www.gameover.gr

Reaction score
3
Απάντηση: "Σπάει ταμεία" το SF2HD

Να σε πω,επειδή έψαξα να το βρω στο Ευρωπαϊκό PSN και δεεεεεεν, πως θα μπορούσα να το πάρω από το αμερικάνικο;
Βεβαίως να διευκρινίσω ότι το θέλω για το μικρό μου ανιψάκι,αφού, ως γνωστόν, εγώ είμαι ένας σοβαρός κύριος που παίζει μόνο σκάκι και adventure σε pc...:137:

Reaction score
62
Re: Απάντηση: "Σπάει ταμεία" το SF2HD

Να σε πω,επειδή έψαξα να το βρω στο Ευρωπαϊκό PSN και δεεεεεεν, πως θα μπορούσα να το πάρω από το αμερικάνικο;
Βεβαίως να διευκρινίσω ότι το θέλω για το μικρό μου ανιψάκι,αφού, ως γνωστόν, εγώ είμαι ένας σοβαρός κύριος που παίζει μόνο σκάκι και adventure σε pc...:137:
Άσε τα σάπια βρέ!!!:142:

Σοβαρά τώρα. Απορώ ποιά είναι η λογική της Capcom, να έχει βγει εδώ και 2 βδομάδες στο Αμερικάνικο store και ακόμα στο Ευρωπαϊκό τίποτα...

Reaction score
4

Σοβαρε κυριε μην το παρετε απο το αμερικανικο γιατι στο online θα συνδεεστε μονο με τους αμερικανικους σερβερς με συνεπεια αμα θελουμε να σας πετυχουμε online να σας σπασουμε το κεφαλι , δεν θα μπορουμε :142:

Reaction score
0

Σοβαρε κυριε μην το παρετε απο το αμερικανικο γιατι στο online θα συνδεεστε μονο με τους αμερικανικους σερβερς με συνεπεια αμα θελουμε να σας πετυχουμε online να σας σπασουμε το κεφαλι , δεν θα μπορουμε :142:
Δυστυχώς δεν παίζουν ούτε η Mastercard πια απ' ό,τι διάβασα. Ο μόνος τρόπος να αγοράσεις από εκεί είναι να πάρεις κάποια κάρτα με PSN credit από το e-bay.

Δεν καταλαβαίνω γιατί το καθυστερούν τόσο πάντως :115:

Reaction score
4

Δυστυχώς δεν παίζουν ούτε η Mastercard πια απ' ό,τι διάβασα. Ο μόνος τρόπος να αγοράσεις από εκεί είναι να πάρεις κάποια κάρτα με PSN credit από το e-bay.

Δεν καταλαβαίνω γιατί το καθυστερούν τόσο πάντως :115:
Με prepaid πειραιως εχω παρει αρκετα παιχνιδια απο το αμερικανικο.

Reaction score
0

Άσε τα σάπια βρέ!!!:142:

Σοβαρά τώρα. Απορώ ποιά είναι η λογική της Capcom, να έχει βγει εδώ και 2 βδομάδες στο Αμερικάνικο store και ακόμα στο Ευρωπαϊκό τίποτα...
Η capcom φταιει? Γιατι νομιζω οτι στο xbox Live το κατεβαζεις κανονικοτατα απο Ευρωπη. Απλα αλλη μια φορα η Sony δειχνει στους ευρωπαιους πελατες της οτι ειναι Β' κατηγοριας...

Αληθεια, οποιος το εχει κατεβασει/εχει ασχοληθει, με ποιο τροπο προστατευεται το παιχνιδι απο το να το αντιγραφει ο ενας χρηστης στον αλλον?

Reaction score
3

Λοιπόνε, κάποιοι με είπανε να βάλω μια διεύθυνση κατοικίας ότι να είναι αλλά να φέρνει σε αμερικάνικη και όλα είναι καλά.
Να πω την αλήθεια δεν το πιστεύω αλλά σας το λέω μπας και ξέρετε κάτι παραπάνου.
Πσειράκοοο σε γμσ άμα σε βρω μόνο σου...:205:

Reaction score
4

Λοιπόνε, κάποιοι με είπανε να βάλω μια διεύθυνση κατοικίας ότι να είναι αλλά να φέρνει σε αμερικάνικη και όλα είναι καλά.
Να πω την αλήθεια δεν το πιστεύω αλλά σας το λέω μπας και ξέρετε κάτι παραπάνου.
Για να φτιαξεις αμερικανικο λογαριασμο καλα σου ειπαν.
Κανεις την ιδια διαδικασια με αυτην που εκανες για τον ελληνικο σου αλλα με αμερικανικα "σχεδον" φανταστικα στοιχεια.
Αλλα να ξερεις οτι υπαρχει ο περιορισμος που σου ανεφερα πιο πανω με τους σερβερς.

(για τα υπολοιπα......will see....:136:)

Reaction score
3

Και τι δηλαδής, να παίζω μόνο με αμερικανάκια;
Όχι, όχι, άσε καλύτερα (καλά τώρα λέω φαφαριές, γενικά δεν φαίζω στο net...)
Πσειράκοοο, έχω και κανονικό σπαθί στο σπίτι μου, νταξξξξξξξ... :138:

Reaction score
4

Και τι δηλαδής, να παίζω μόνο με αμερικανάκια;
Όχι, όχι, άσε καλύτερα (καλά τώρα λέω φαφαριές, γενικά δεν φαίζω στο net...)
Πσειράκοοο, έχω και κανονικό σπαθί στο σπίτι μου, νταξξξξξξξ... :138:
Ωπα πασο :137:
Μην βαλεις οντως to αμερικανικo γιατι δεν ποτε ξερεις.
Μπορει να σου ερθει να παιξεις στο νετ και θα εχεις και ψιλο lag.

Reaction score
62

Και μετά λέτε για μένα. Άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι έχουν τη χάρη!!!:142::142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney